8. forduló: A bajnokság eddigi legkönnyebb győzelmét szereztük meg Legénd ellen!

Patak SE – Legénd SE  7 : 1 ( 3 : 1 )
Játékvezető: Trubin Balázs ( Homoki Gábor )

Patak: Pincze G – Mák Cs ( Ánik G  58′ ), Simó Zs, Faludi T, Szabó Z ( Csejk B 58′ ) – Gál M ( Szenecei M 68′ ), Várhegyi T ( Kollár B 78′ ), Pap Á, Dombi D ( Bojtos G 46′ ) – Bogdány Zs, Huttyán A ( Szabó P ( 78′ )

Legénd: Rafael – Mizera, Durucz, Koczkár, Füle – Kucsera, Ország, Filip ( Márkus 75′ ), Molnár ( Néma 46′ ) – Fazekas, Franyó

Gólszerzők: Bogdány Zs ( 2′, 14′, 43′ ), Gál M ( 63′, 65′ ), Szabó P ( 79′ ), Faludi T ( 89′ ) ill: Franyó M ( 20′ )

Hazai pályán fogadtuk a bajnokságban a tizennegyedik helyen álló, eddig egy-egy győzelmet és döntetlent jegyző Legénd együttesét. A mieink jó hangulatban készültek, amire meg is volt az okuk, hiszen az utolsó négy mérkőzésen nem szenvedett vereséget a csapat! Gondoljunk csak bele mi volt két hónappal ezelőtt…?

„More ebbű baj lessz!” A veszélytelennek tűnő szabadrúgás végül a kapunkba kötött ki!

Tizenhét játékos állt ma rendelkezésre, abban a reményben készültek, hogy itthon tartjuk a három pontot. Erre ezen a napon minden adott volt. Jó keretünk volt és mint ez a mérkőzésen kiderült, esélyt sem igen adtunk ellenfelünknek.
Egyből a mérkőzés elején, már a második percben megszereztük a vezetést. Gál futott fel a jobb oldalon, majd beadására Bogdány érkezett és ha kissé furcsa módon is, de végül a kapuba került a labda! Még az első negyedórán belül jártunk a tizennegyedik percben, amikor Huttyán passzolt jól Bogdány elé, aki megszerezte második gólját is. Túlságosan is magabiztosak voltunk, ezért is lehetett, hogy sokkal könnyelműbbek voltunk a kelleténél. Ezek a könnyelműsködések nem vitték előbbre a csapat játékát, sőt…
A 20. percben a bal oldali tizenhatos sarkától szabadrúgást lőhettek a vendégek, és a gyengén meglőtt labda ugyan nem látszott veszélyesnek, mégis gól lett belőle! Még a bekapott gól után sem javult fel a

Gál Máté két perc alatt két nagy „dugót” vágott!

játékunk és ez majdnem újabb vendég gólt eredményezett. A 42. percben hatalmas felső lécet rúgtak a legéndiek, na ez már intő jel lehetett, mert az ellentámadásunk szöglettel ért véget. A szögletet Gál rúgta a jobb oldalról és Bogdány senkitől sem zavarva fejelhette saját maga és csapata harmadik gólját a kapuba!
A folytatásban már valamivel nagyobb koncentrációval játszott a csapat, de még így is sok volt a pontatlanság, főleg a kapu előtt. Mezőnyfölényben játszottunk és folyamatos frissítésekkel próbáltuk a csapatot megfelelően játékban tartani. Az 55. percben ismét Bogdány volt a főszereplő, kapásból leadott lövése a kapufán csattant! Huttyán került helyzetbe a 63. percben, de a kapus kifutva blokkolta a lövést, a labda messzire a kaputól, mintegy huszonnyolc méterre a jobb oldalon érkező Gál elé került, aki nem teketóriázott és nagy erővel bombázta az üresen maradó kapuba! Nagyon szép gól volt!
Védőnknek meg tetszhetett a góllövés, mert két perc múlva ismét ő volt eredményes! Jobb oldalon futott fel az ötös magasságáig, ahonnét ismét egy szép gólt szerzett! A 78. percben csapatunk kihasználta utolsó két csere lehetőségét is és a Huttyánt váltó Szabó P első labda érintéséből gólt szerzett miután Bogdány bal oldali beadására bevetődve érkezett! És ha már a mérkőzés elején szerzett gólt a csapat, úgy a végére is maradt egy. A 89. percben egy kapu előtti kavarodást követően Faludi elé került a labda és védőnk higgadtan csavart a kapu jobb oldalába!
Egyenlőre az a játék, amikor azt lehetne mondani, hogy ez igen, ez már az amit rég vártunk ettől a csapattól még várat magára. Persze nem vagyunk telhetetlenek, ettől jóval rosszabb szereplésre számítottunk. A csapat kedve, hangulata is egyre jobban visszajön, a mai mérkőzés után is megérdemlik a dicséretet! Szép volt fiúk! Hajrá Patak!


( Nógrádfoci.hu )

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.