1. forduló: Döntetlen a nyitó fordulóban

Tereske KSE – Patak SE  2 : 2 ( 0 : 2 )
Játékvezető: Bangó Rómeó ( Jele Tibor, Kiss Tamás )

Tereske: Molnár P – Sinkó, Ocsenász, Jakubecz ( Fehér 73′ ), Remák – Kiss G, Vas, Szabó G, Dóbiás P – Melo ( Oláh L 63′ ), Gáspár Zs

Patak: Pincze G – Balla G, Simó Zs, Faludi T, Szabó Z ( Szabó P 5′ )(Sándor B 90′ ) – Csejk B, Dombi D – Gál M, Szabó L, Kollár B – Sándor L  ( Szenecei M 43′ )

Sárgalap: Csejk B ( 73′ )

Gólszerzők: Gáspár Zs ( 67′, 80′ ) ill: Faludi ( 7′ ), ÖNGÓL ( 25′ )

Tizenhat másodosztályban eltöltött év után az elmúlt hétvégén immár harmadosztályú bajnokira készült csapatunk! Nehéz hetek állnak mögöttünk és még mindig keressük a megfelelő összetételű csapatot. Így hát a csapatépítés elején az első tétmeccsen mindjárt a bajnokság egyik meghatározó csapata ellen kellett helytállni!
Eléggé foghíjas csapat érkezett meg tereskére, ugyanis csapatunkból több meghatározó játékos, valamint az edző is hiányzott. Ennek ellenére a társaság a körülményekhez képest fel volt készítve a mérkőzésre.
Nem jól kezdődött számunkra a mérkőzés, mert már az ötödik perc környékén kényszerű cserét kellett végre hajtani balhátvédünk Szabó Zoltán sérülése miatt. Ez miatt kissé át kellett alakítani a csapat szerkezetét, majd alig két perc múlva csapatunk vezetést szerzett!
Kollár szögletét Faludi a védőket megelőzve lőtt a hazai kapuba mintegy hét méterről!
Nem sokkal ezután növelhettük volna az előnyünket, egy lepattanó labdát Kollár a felső kapufára lőtte! Ez az időszak jó volt a csapatunknak, voltak helyzeteink, ilyen volt Szabó P tizenhat méterről leadott lövése is, ami alig kerülte el a kaput! A 25. percben jártunk, amikor újabb szögletet rúghattunk. Kollár adta be ismét amire megint Faludi mozdult, de a menteni akaró hazai védő a saját kapujába lövi a labdát! Öngól!
Tény, hogy a hazai csapat nem kímélte a mieinket és alaposan faragták őket. A félidő előtt a második kényszerű cserénket kellett végre hajtani, mert fiatal támadónk Sándor László se maradhatott az újabb „csomag” után!
A folytatásra változott a játék képe, a Tereske aktívabbá vált, vagy inkább mi fáradtunk el, mert nem vagyunk még olyan kondíciós állapotban, hogy a lendületünk kitartson kilencven percig.
Szépített a hazai csapat a 67. percben. Többen sem tudtak felszabadítani a tizenhatosunkon belül, amire rácsapott a hazaiak támadója és a rövid sarokba lőtt.
Csapatunk ereje fogytán volt, de álltuk a sarat. Ekkor a Tereske dominált, voltak lehetőségei, de kimaradtak azok, majd a 80. percben kapusunk Pincze Gábor ütötte el a hazai támadót amiért járt a büntető. A tizenegyest értékesítették és ezzel egalizálták az eredményt!
A hátralévő időben becsülettel kitartott a csapat és így emelt fővel hagyhatták el a pályát! A fiúk tisztességgel helyt álltak! Szép volt fiúk! Hajrá Patak!
 
   Forrás:Nógrádfoci.hu

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.