15. forduló: Zsinórban hetedszerre is pont nélkül maradtunk

Patak SE – Ősagárd LK  3 : 4  ( 0 : 3 )
Játékvezető: Makovinyi Róbert ( Homoki Gábor, Berki András )

Patak: Simó Zs ( Bojtos G 46′ ) – Mák Cs, Gál M, Faludi T, Szabó Z – Bojtos G ( Simó Zs 46′ ), Csejk B, Várhegyi T, Szabó P – Bogdány Zs, Kollár B

Ősagárd: Kapuszta – Virág ( Fehér 80′ ), Hauzman, Farkas, Horváth A – Balogh, Kraft, Holecz, Janecska – Tóth M, Magyar

Gólszerzők: Szabó P ( 55′ ), Faludi T ( 60′ ), Bogdány Zs ( 76′ ) ill: Janecska Gy ( 12′ ), Tóth M ( 24′ ), Magyar T ( 26′ ), Holecz Z ( 83′ )

Sárgalap: Csejk B ( 35′ ), Várhegyi T ( 80′ ) ill: Virág J ( 45′ )

Borongós idő fogadta a csapatokat, olyan, amilyen az egész őszünk volt. Tizenegy játékos készült az utolsó, záró fordulóra. A mérkőzés egy perces gyász szünettel kezdődött a mindenki által szeretett és tisztelt Farkas Józsi bácsi emlékére! Ő volt a csapatunk leghűbb és legöregebb szurkolója! 88 éves volt!
A mérkőzés kezdetén gyorsan világossá vált, hogy megint nem tudunk felnőni a feladathoz, a vendég csapat az első félórán belül három gólos előnyre tett szert, fájdalom, de ismét a mi gyermeteg hibáinkat használták ki. Összegezve az első félidőt, a három gól mellett a „vész kapusunk” Simó három alkalommal hárított ziccer helyzetben, de volt még két kapufa és egy les gól a vendégek részéről!
Szünet után annyi változtatáson ment át a csapat, hogy Simót Bojtos váltotta a kapuban, így védőnk a posztjára került, Gál pedig az „új” kapus helyét vette át a jobb szélen.
Hogy ez a kisebb változtatás, vagy valami sugallat hatására a csapat erőre kapott és egalizálta az eredményt! A győztes találatot végül a vendégek vitték be egy szabadrúgást követően, amire már részünkről nem volt válasz.
A csapat második félidei hozzáállása miatt mindenképpen jár a dicséret, de miért kell mindig ekkora előnyt adni az ellenfeleinknek?
Mindenképpen ide tartozik és nem mehetünk el mellette szó nélkül és nem is fogunk, hogy két igazolt labdarúgónk Dombi Dávid és Balla Gábor a saját csapata meccse helyett az Érsekvadkert ifiben futballoztak hamisan!!!
Erre most mit lehet mondani? A legtöbbet foglalkoztatott két 16 éves futballista így hálálta meg az edzője és társai bizalmát! Köszönjük fiúk! Hajrá Patak!!!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.