16. forduló: Gyors gólváltás után csupán döntetlenre futotta!

Patak SE – Örhalom SE  1 : 1  ( 1 : 1 )
Játékvezető: Kiss Tamás ( Csillik Bence )

Patak: Pincze G – Kürtössy O, Gál M, Pincze D, Fábián L – Mácsik L, Várhegyi T, Varga B, Németh L – Huttyán A, Bogdány Zs

Őrhalom: Barna – Balatoni (Rutai, 62.), Sztrigán, Hodászi (Vidámi, 69.), Kertsz – Boros, Számelcsik, Hegedűs,, Sinkovics K. – Varga G. (Sinkovics Á., 76.), Rónási (Reznyik, 90.)

Gólszerzők: Bogdány Zs ( 34′ ) ill: Hodászi Zs ( 33′ )

Sárgalap: Számelcsik B ( 23′ )

Jellemző kép a mérkőzésről. Nem mindig tudtuk, hogy mit kezdjünk a labdával!

Tovább tart csapatunk kanossza járása, ismét tizenegy felnőtt játékos volt hadra fogható! A biztos öt hiányzó mellé a mérkőzés napján további két labdarúgónk csatlakozott így HÉT játékos hiányzott, majdnem a keretünk fele!
Jól kezdtük a találkozót, az első percben Bogdány az üres kapu mellé emelt! Láthatóan győzelemre játszottak a fiúk, de csatárainkat többször is csak szabálytalanul tudták megállítani! Kézben tartottuk a meccset, de nem volt átütő erő, nem volt ötlet a játékunkhoz! Nagyon hiányzott a megszokott kreativitásunk! A vendégeknél sem lehetett érezni, hogy meg szakadnának a győzelemért, úgy látszott az egy ponttal is meg elégednének.
Inkább nekünk voltak lehetőségeink gólt szerezni, mégis a vendégek találtak előbb a kapunkba Hodászi Zs révén, de hamar, már a következő percben Bogdány egalizálni tudott! A szünetig nem történt változás. A fordulást követően sem változott a játék képe, meddő mezőnyfölénybe voltunk, az Őrhalom kiugratásokkal próbálkozott. Szinte helyzetek nélkül telt el a második negyvenöt perc, így elkönyvelhető, hogy igazságos döntetlen született!
Sajnos nem sokat lehet a mai meccsről mondani, mert nem sok olyan esemény volt ami említésre méltó. Hiányoznak a kreatív, sokat futó játékosaink.Még keressük a helyes utat, de hamarosan minden a régi kerékvágásba kerül! Addig is nagyobb türelemre van szükség. Hajrá Patak!

Bella Sándor: – Egy nyerhető mérkőzésen meg kellett elégednünk az egy ponttal, mégpedig azért, mert csapatomból hiányzott az a plusz, ami a mi javunkra fordíthatta volna az eredményt! Volt ugyan némi mezőnyfölényünk és helyzeteket is alakítottunk ki, de az ötlet az elképzelés ma nagyon hiányzott! Ennek fényében úgy érzem, igazságos döntetlen született a szimpatikus és sportszerű Őrhalommal szemben!

Baranyi Zsolt: – Sportszerű, küzdelmes mérkőzést játszottunk a Patak otthonában, ahol igazságos döntetlen született. További sok sikert a Patak csapatának. ( Nógrádfoci.hu )

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.