17. forduló: Középhátvédünk gólja szakította meg négy meccses nyeretlenségünket!

Patak SE – Rétság VSE  1 : 0  ( 0 : 0 )
Játékvezető: Sáfrány Szilárd ( Csillik Bence )

Patak: Pincze G – Ánik G, Gál M, Pincze D, Fábián L – Mácsik L ( Bella S 46′ ), Várhegyi T, Paulicsek M, Varga F – Németh L, Bogdány Zs

Rétság: Papp – Bőgér, Benkocs, Fábián B., Szklenár – Barnoki (Kenyeres, 46.), Steidl, Rózsa, Ragács (Nógrádi, 58.) – Vidák, Homolya

Gólszerző: Pincze D ( 68′ )

Sárgalap: Bogdány Zs ( 55′ ) ill: Homolya E ( 28′ ), Nógrádi Á ( 65′ ), Benkocs B ( 85′ )

Kiállítva: Bőgér Á ( 67′ )

Pincze Dávid gólja után fogadhatja a gratulációkat!

Sajnos továbbra se tudunk megfelelő létszámmal kiállni így még mindíg penge élen táncol csapatunk. A két sérültünk ugye hosszabb időre kidőlt a sorból, ketten külföldön vannak, egy betegünk van és egy családi okok miatt nem volt a mai keret tagja! Ennek ellenére nem volt lehangolt a hangulat, ellenkezőleg! Elszántan kezdtük a mérkőzést, és az pár perc alatt kiderült, hogy mi akarjuk irányítani a mérkőzést, a vendégek kontrára rendezkedtek be. Kemény, férfias játék bontakozott ki, néha bizony átlépte a sportszerűség határát is. Bár a Rétságnak nem igazán volt helyzete az első félidőben , mégis a védőink figyelme egy percig sem lankadhatott, mert ahogy labdához jutottak, egyből előre játszották! A mi részünkről azt kell tudni, hogy az igaz, hogy többet támadtunk és több lehetőségünk is volt, de kevés volt az igazi gólhelyzet! Ide tartozik, hogy ebben a játékrészben bizony elmaradt a jogos, egy kezezés miatti büntető! Gól nélküli első félidő után a folytatásban sem változott a játék képe, talán annyival, hogy több lett a szabálytalanság. Sajnos játékosainkat rendesen faragták és több esetben is elmaradtak a büntető lapok! Az 55. percben egy egyértelmű kezezés után, immár másodjára, ismét néma maradt a játékvezető sípja! A reklamáló Bogdány viszont besárgult! Aztán a 67. percben a vendégektől Bőgér megkapta második sárgalapját így megfogyatkozott a Rétsági csapat! A szabadrúgást Várhegyi végezte el, Pincze D pedig a védőktől szorongatva a kapu bal sarkába fejelt! A vendég csapat nem adta föl és a hajrában közel kerültek az egyenlítéshez, de túlvészeltük és mivel több gól már nem esett így maradt az 1 : 0-ás győzelem! Két, számunkra kudarcként megélt mérkőzés után a csapat rászolgált a mai győzelemre! A Rétság mindig képes váratlan húzásokra, de ma nem jártak túl az eszünkön, és mivel egyel több gólt lőttünk, mint ők, így itthon tartottuk a három pontot. Szép volt fiúk! Hajrá Patak!

Bella Sándor: Nem túl nagy színvonalú, tipikus egygólos mérkőzésen, végre nyerni tudtunk, ezzel megszakítottuk négymeccses nyeretlenségi sorozatunkat! A létszámgondjaink továbbra is megvannak, így nagyon nehéz komoly elvárásoknak megfelelni! A mérkőzés egyes részeiben paprikás hangulat alakult ki, de ez így szokott lenni, ha mindkét fél győzni szeretne. Büszke vagyok a csapatomra és nem elsősorban a mai győzelemért, hanem mert ebben a nehéz időszakban is van tartásuk! A Rétság csapatának további sok sikert kívánok!

Salgai György: – Ezen a mérkőzésen minden ellenünk dolgozott. Nem is érdemeltünk mást. Gratulálok a hazaiknak. ( Nógrádfoci.hu )

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.