19. forduló: K.O. vereséget mértünk szomszédainkra

Patak SE – Nagyoroszi HBBSE  9 : 1 ( 6 : 0 )
Játékvezető: Szakal Tamás ( Kalmár Petra, Csillik Bence )

Patak: Pincze G – Ánik G ( Simó Zs 60′ ), Gál M, Pincze D, Fábián L – Paulicsek M ( Oravecz R 46′ ), Várhegyi T, Németh L, Varga F – Huttyán A, Bogdány Zs

Nagyoroszi: Kiss V – Medve A ( Antal L 32′ ), Nagy Sz, Gál B ( Németh K 77′ ), Szorcsik L – Mák Cs ( Lázár P 46′ ), Németh L, Faludi T, Szajbert G – Malomsoki K, Szandai Á

Gólszerzők: Bogdány Zs ( 15′, 31′, 43′, 56′ ), Huttyán A ( 7′, 45′ ), Paulicsek M ( 13′ ), Németh L ( 68′ ), Pincze D ( 81′ )

A mai mérkőzés előtt a csapatot egy kis meglepetés várta, merthogy Fekete Tibor ( polgármester ) és felesége felajánlásából egy teljes garnitúra szerelést kapott! A szép és igényes szerelés nagy örömet szerzett a játékosok körében!

Érthető az öröm, a csapat kilenc góljából négyet vállalt Bogdány Zsolt!

Szomszédvárak csaptak össze a 19. fordulóban, de ami igazán érdekessé tette ezt a derbit az az, hogy mindkét csapatban szerepel pataki, oroszi és dejtári játékos is! Nos így már többszörösen presztízs jellege volt a találkozónak! Még mindig sok a hiányzónk, de jó hír, hogy a tavaszi első fordulóban megsérült Oravecz Roland játékra jelentkezett és egy félidőt vállalni is tudott! A mérkőzés előtt mindkét fél játékosai és szurkolói bizakodtak és bizony az első percekben kissé ránk ijesztettek a vendégek! Aztán Huttyán az első helyzetből vezetést szerzett, majd Paulicsek növelte az előnyt, és Bogdány is feliratkozott a gólszerzők közé, mindezt az első negyedórában! Kifejezetten jól játszott a csapat, az egész pályát uraltuk és sorra dolgoztuk ki a helyzeteket. Csatáraink nagy kedvvel játszottak, szinte minden megmozdulásukból helyzetek alakultak ki. Bogdány növelte az előnyt alig átlépve az első félórát! De még nem volt vége a gólparádénak és a félidőt jelző sípszót megelőző két percben Huttyán és Bogdány is betalált így jóval több, mint megnyugtató előnnyel vonulhattunk pihenőre. A folytatás is úgy indult ahogy szerettük volna, Bogdány immár a csapat hetedik, saját maga pedig a negyedik találatát jegyezhette! Egy kezezés után büntetőt rúghattunk, de az ítélet végrehajtó Pincze Gábor csúnyán fölé durrantott! Majd a semmiből szépítettek a vendégek. Egy hazaadás után kapusunk a befutó vendég támadó Szandai elé passzolt, aki ki is használta ezt a kínálkozó lehetőséget! A hajrában azért még megrázta magát a csapat és előbb Németh, majd a múlthéten győztes gólt szerző Pincze D is be talált, beállítva ezzel a nem mindennapi 9 : 1 -es győzelmet! A nagy meleg ellenére a csapat ma rendkívül motiváltan futballozott. Csapatként is és egyénileg is jól teljesítettünk! Támadóink ellen nem volt ellenszerük az orosziaknak. Mindent elmond róluk a statisztika, Bogdány 4 gól, 2 gólpassz. Huttyán 2 gól, 4 gólpassz! De ide kell sorolni a Németh-Várhegyi kettős mai játékát is! Egyébként a csapat minden tagja megérdemli a dicséretet, mert ma mindenki sokat tett a sikerért! Szép volt fiúk! Hajrá Patak!

Bella Sándor: A vártnál sokkal könnyebb mérkőzést játszottunk, ahol már az első negyedóra végére el is dőlt a három pont sorsa! A csapat, néhány momentumot leszámítva, szervezetten, fegyelmezetten futballozott, a győzelmünk egy percig sem forgott veszélyben! Több kimaradt helyzetünk mellett volt egy elhibázott büntetőnk és két kapufánk is! Nem lehetünk elégedetlenek a csapat mai teljesítményével és számomra külön öröm, hogy ismét volt több egyéni jó teljesítmény is! Sportszerű mérkőzés volt. Az ’orosziaknak pedig további sok sikert kívánok!

Németh Krisztián: – Gratulálok a hazai csapatnak a megérdemelt győzelemhez. El kell gondolkodnunk a folytatásban, hogyha fölmegyünk a pályára, futballozni is szeretnénk, vagy csak ott vagyunk… Nem elég a mezt kivinni. A szerencsével is hadilábon állunk. ( Nógrádfoci.hu )

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.