2. forduló: Gyenge színvonalú mérkőzésen igazságos döntetlen született

Patak SE – Kétbodony  1 : 1 ( 1 : 1 )
Játékvezető: Varga Patrik Balázs ( Homoki Gábor )

Patak: Pincze G – Gál M, Simó Zs, Faludi T ( Balla G 71′ ), Pap Á – Várhegyi T, Csejk B ( Szabó Z 77′ ) – Szabó L ( Sándor B 63′ ), Mák Cs ( Szabó P 46′ ), Kollár B ( Bojtos G 46′ ) – Deme A ( Sándor L 46′ )

Kétbodony: Péter N – Kovács G ( Tomis 43′ ), Majoros, Filiczki, Szorcsik – Farkas, Kovács Richárd, Simon G ( Földesi 17′ ), Kovács Róbert, Bencsik ( Rohácsi 75′ ), Bartyik

Sárgalap: Pap Á ( 47′ ), Szabó P ( 76′ ), Pincze G ( 84′ ), Sándor L ( 88′ ), Várhegyi T ( 92′ ) ill: Majoros ( 81′ ), Kovács Richárd ( 84′ )

Gólszerzők: Faludi T ( 11-esből a 45′ ) ill: Bencsik ( 41′ )

Hazai bemutatkozásunk az előző évi bajnok a Kétbodony csapata ellen volt. Tizennyolc fő készült a találkozóra és arra, hogy az elmúlt hetihez hasonlóan, ma is eredményesen hagyjuk el a pályát a meccs végén! A mérkőzés szitáló esőben kezdődött és mondhatni komolyabb helyzet nélkül zajlott. Az első valamire való helyzetből viszont majdnem gól lett. A 28. percben az ötösről fejelhetett Bartyik a vendégek támadója, de Pincze G óriási bravúrral tolta ki a labdát a bal ficakból! Szép fejes, még szebb védés volt!
Hazai helyzetre több, mint félórát kellett várni! A 33. percben jobb hátvédünk Gál M pontos beadását Mák Cs fejelte mellé. Egy perccel később ismét Mák volt a főszereplő, amikor Kollár B bal oldali beadását lőtte a felső lécre! Már majdnem elkönyvelte mindenki a gól nélküli első félidőt, amikor a 41. percben Bencsik mintegy 22 méterről lövésre szánta el magát és életerős lövése a léc alatt vágódott a kapuba, megszerezve a vezetést a vendégeknek! És még ebben a játékrészben történt, az utolsó percben Szabó L buktatásáért megítélt büntetőből Faludi egyenlített!
A szünetben három cserét hajtottunk végre, abban bízva, hogy a friss emberekkel több lehetőségünk lehet. Igazából egyik oldal sem remekelt a helyzetek kialakításában, inkább a mezőnyben gyűrték egymást a csapatok. Aztán a 65. percben meccslabdához jutottunk! Fiatal középpályásunk Bojtos G ziccerben a kapusba lőtte a labdát! Alig két perccel később a másik oldalon történt hasonló, itt a védőkben akadt el a vendégek gólszerzési lehetősége! A 84. percben túl könnyelműen hoztuk jó helyzetbe ellenfelünket és majdnem nehézbe saját magunkat. Kapusunk a tizenhatoson kívülre futva ütötte el a labdát amit a játékvezető természetesen szabadrúgással valamint sárga lappal honorált. A szabadrúgásból nem lett semmi így a végén egy igazságosnak mondható döntetlennel zárult a találkozó! Szép volt fiúk! Hajrá Patak!


( forrás: Nógrádfoci.hu )

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.