20. forduló: Esélyt sem adva győzött le minket a bajnoki címre pályázó Bánk

Bánk SE – Patak SE  4 : 1 ( 4 : 1 )
Játékvezető:Boda Viktor ( Trubin Balázs, Makovinyi Zoltán )

Bánk: Peredi (Csámpai, 84.) – Barkaszi, Ordasi, Bera (Torma, 59.), Szekeres – Csizmár (Ivanics, 80.), Dudás, Gál N. (Dénes Gy., 67.), Puruczki – Szegvári, Gyíró.

Patak: Pincze G – Ánik G ( Pap Á 59′ ), Gál M, Simó Zs, Fábián L – Paulicsek M, Várhegyi T – Oravecz R, Németh L, Varga F – Bogdány Zs

Gólszerzők: Ordasi I ( 2′, 15′ ), Puruczki B ( 5′ ), Gyíró M ( 31′ ) ill: Németh L ( 13′ )

Sárgalap: Ordasi I ( 15′ ), Szekeres P ( 22′ )

Az első félidőben többször volt meleg a helyzet a kapunk előtt!

Jó mérkőzésnek ígérkezett a második és harmadik helyezett összecsapása, ugyanis a Bánk tíz, a Patak kilenc gólig jutott az előző fordulóban! Erre egészen a kezdő sípszóig meg is volt minden esély, aztán a hazai csapat olyan intenzíven vetette magát a mérkőzésbe, hogy mire eljutottunk volna odáig, hogy kialakuljanak a párok, már két gólos hátrányba voltunk! Nincs mit szépíteni a dolgon, úgy gázoltak át rajtunk, mint kés a vajon!
Még az első negyedóra vége előtt úgy tűnt, felébredt a csapat, mert Németh jól eltalált félfordulatból szerzett góljával visszajövünk a meccsbe, de mire elhihettük volna ismét két gólos volt a különbség. Egy kavarodás után közelről fejeltek a kapunkba! Ha labdát szereztünk szinte azonnal el is vesztettük, ebben az időszakban szinte bedarált minket a hazai csapat! Félóra játékot követően a játékvezető büntetőt ítélt a házigazdák részére, de a tizenegyest Pincze G remek reflexel hárította! Még lehet, hogy a kifogott bünetőt ünnepeltük, amikor egy perccel a kimaradt tizenegyest követően szögletből az előbb még hibázó játékos, fejjel volt eredményes!
Tulajdonképpen ezalatt a félóra alatt minden lényeges és izgalmas kérdés eldőlt, a szünetig már nem esett több gól.
A szünet után ugyan úgy megmaradt a bánkiak fölénye, de már nem tudtak olyan hatékonyak lenni, mint az első játékrészben. Ennek oka lehet az is, hogy a magabiztos vezetésük tudatában kicsit vissza kapcsoltak, de lehet az is, hogy a védelmünk figyelt jobban. Sajnos támadó játékunkat nem tudtuk hatékonyabbá tenni és a hazaiak még egy csattanós kapufát is jegyezhetnek!
A bánkiak a mai teljesítményükkel teljesen megérdemelték a győzelmet, mindenben felül múlták csapatunkat. Vannak ilyen mérkőzések, megpróbálunk tanulni belőle. Hajrá Patak!

Kovács Imre: – Lehet, hogy nekünk is jégkorongoznunk kellene, mert akkor harmadokat játszhatnánk… A Patak elleni mérkőzésen már az első fél órában megtörtént az összes jegyzőkönyvi esemény, így a maradék egyórás fárasztástól meg is kímélhették volna önmagukat a csapatok. Fontos derbin, szerintem megérdemelten tartottuk Bánkon a három pontot, mellyel elnökünket és csapattársunkat Csizmár Gabit köszöntöttük. A harmadik félidő ezért (is) mindent vitt! Gratulálok a csapatoknak, egyben kívánom, hogy a bajnokság végén mindkét csapat dobogós pozíciót ünnepelhessen!

Bella Sándor: A mai délután a hazai csapat teljesen megérdemelt győzelmet aratott ellenünk! A Bánk minden tekintetben felülmúlta csapatomat. Frissebbek, gyorsabbak és mentálisan is felkészültebbek voltak nálunk. A kezdősípszót követően még be sem melegedtünk rendesen, máris kétgólos hátrányba kerültünk. A már említetteken kívül ez a két korai gól is nagyban befolyásolta a mérkőzés végkimenetelét. Szóval, esélyünk sem volt… A Bánk igazolta, hogy egységes, erős gárda, jó leckét kaptunk! Kovács Iminek és csapatának a folytatásban hasonló eredményes játékot kívánok! ( Nógrádfoci.hu )

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.