21. forduló: Jó hangulatú mérkőzésen szép gólokat szerezve tartottuk itthon a három pontot!

Patak SE – Szügy SE  2 : 0  ( 1 : 0 )
Játékvezető: Makovinyi Róbert ( Strihó Erik, Csillik Bence )

Patak: Pincze G – Ánik G ( Simó Zs 75′ ), Gál M, Pincze D, Kürtössy O ( Fábián L 80′ ) – Paulicsek M, Várhegyi T – Oravecz R ( Varga B 75′ ), Németh L, Varga F – Bogdány Zs

Szügy: Tresó B. – Striho Cs. ( Szabó G 80′ ), Szilágyi G., Dombovári K., Kavas K. – Keresztes L. – Kalmár G., Hugyecz M., Streichovonetz J. – Kovács A., Kakuja Gy.

Gólszerzők: Varga F ( 44′ ), Németh L ( 54′ )

Sárgalap: Várhegyi T ( 19′ ), Pincze G ( 70′ ) ill: Kovács A ( 23′ ), Kalmár G ( 58′ ), Striho Cs ( 75′ )

Nagyon fontos mérkőzés előtt állt csapatunk, a tavasszal remeklő, ezért még a dobogóra is esélyes Szügy gárdáját kellett két vállra fektetnünk ahhoz, hogy számunkra is meg maradjon ez az esély! Így tehát adott volt a rangadó jelző és joggal bizakodhatott az élvezetes, jó mérkőzésbe az a szépszámú néző, aki a Patak – Szügy mérkőzést választotta hétvégi kikapcsolódásnak! A mai rangadóra tiszteletét tette a népszerű Trollfoci stábja is és ami azt illeti, jó mérkőzést választottak, két jó csapatot, lelkes szurkoló tábort és nem utolsó sorban két remekbe szabott gólt láthattak! Akkor vegyük sorba… Kissé átalakult a kezdőcsapat a múlthetihez képest, volt néhány személyi változás és más volt a hadrendünk is. Persze ezt kissé a kényszer szülte, hiszen volt néhány hiányzónk, ráadásul a három csere játékosunk közül kettő is kisebb gonddal küszködött! A vendégeinknél is akadtak hiányzók, de szerencsére ez a meccs színvonalának nem ártott!

A mérkőzés legjobbja volt Varga Flórián, Rúgott egy gólt, majd a másodikat előkészítette!

A csapat nagyon elszántan vetette bele magát a mérkőzésbe, támadóbb szellemben futballoztunk ellenfelünknél, de helyzetekig, komoly gólszerzési lehetőségig nem igazán jutottunk el. Szerencsére a mi kapunk sem forgott veszélyben így aránylag nyugodtan építgethettük támadásainkat. Már-már elkönyveltük a gól nélküli első félidőt amikor az addig agilisan játszó, majd a mezőny legjobbja címet is kiérdemlő Varga Flórián távoli lövése talált utat a kapuba! Előnnyel mehettünk tehát pihenőre, de a folytatásban sem lankadhatott a figyelmünk, mert a Szügy csapatában bármikor benne lehet a gól. De nem ma, ma a mieink akarata érvényesült, és az 55. percben a Varga F-Bogdány-Németh tró jóvoltából az utóbbi szerzett valami nagyon szép gólt! Jól ment a játék, a csapat élvezte amit csinált és a második félidőre a játékunk is élvezhetőbbé vált. A Szügy próbált visszajönni a mérkőzésbe, de a védelmünk nagyon stabil volt ma, ráadásul frissítettük a középpályánkat is, így már a felező vonalnál megtudtuk szűrni a vendég támadásokat.  Nagyon értékes pontokat gyűjtöttünk be ma amire teljes mértékben rászolgáltunk! Szép volt fiúk! Hajrá Patak!

Bella Sándor: Nagy melegben, egy jó csapatot győztünk le, a mérkőzés összképe alapján teljesen megérdemelten! Az első félidőben mindkét csapat igyekezett, kevés sikerrel, de lélektanilag jókor, a játékrész utolsó percében sikerült vezetést szereznünk. A meccs második fele már jobban sikerült, gyorsan növelni tudtuk az előnyünket és a játékunk is élvezhetőbbé vált. Amit sajnálok, az a két sárga lapunk, amit szövegelésért kaptunk. A szügyi barátainknak további sok sikert kívánok!

Koplányi Örs: – Megérdemelt hazai siker! ( Nógrádfoci.hu )

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.