21. forduló: Második félidei eredményes játékunknak köszönhetően fölényes győzelmet szereztünk Keszegen!

Keszeg SE – Patak SE  0 : 5 ( 0 : 1 )
Játékvezető: Balázs Zoltán ( Kiss Tamás )

Keszeg: Muszta – Hekli, Murcsik, Csetényi, Kapoun – Prétor, Viczena, Gyetván T, Gyetván A – Kelemen, Terman

Patak: Pincze G – Simó Zs, Csókási Cs, Mócsány R, Kürtössy O – Várhegyi T – Huttyán A ( Szabó Z 22′ ), Paulicsek M, Faludi T, Mák Cs – Bogdány Zs ( Csejk B 46′ )

Gólszerzők: Faludi T ( 40′, 55′ ), Mák Cs ( 52′, 78′ ), Csejk B ( 70′ )

Sárgalap: Viczena

Egy hét „pihenőt” követően ( az előző fordulóban szabadnaposak voltunk ) ismét pályán volt a csapat. Keszegen vendégeskedtünk ahol szerettük volna folytatni eddigi remek szereplésünket. Kissé nehéz pálya és egy nehezen összeálló ellenfél fogadott az amúgy kellemes időben. A mieinknél hiányzott a még mindig sérüléssel bajlódó Gál Máté, rajta kívül Szabó László, Szenecei Márk és Kollár Balázs játékára sem számíthattunk! Így is maradtak még gondok, Bogdány Zsolt betegen, Huttyán Attila sérülten vállalta a mai játékot. Sajnos, mint később kiderült egyikük sem tudta végig játszani a találkozót!

Mák Csaba nagy kedvel futballozott és két remek fejes gólt szerzett!

Csapatunk lépett fel kezdeményezőbben a kezdő sípszót követően, de a betömörülő hazaiak védelmére nem nagyon volt ellenszerünk. Igaz Bogdány csúsztatott fejese a második percben alig kerülte el a kaput! Nem volt nagy az iram ennek ellenére játékunk stabil volt, sok teret nem engedtünk vendéglátóinknak. Hiányérzetünk mégis maradt méghozzá a helyzetek és gólok hiánya miatt. A 40. percben Bogdány kapott jó labdát a bal oldalon amivel megindult, majd egy cselt követően a jobb oldalon érkező Faludi elé tálalt, aki a tehetetlen kapus mellett a kapu bal alsó sarkába lőtt! Könnyű játékkal egy nehezen megszerzett vezetéssel vonult a csapat a szünetre.
Az első félidőben két kényszerű cserét kellett végre hajtani, mindkét támadónkat le kellett cserélni ezért némi változtatáson esett át a csapat a folytatásra. A 3-5-2 es hadrendre álltunk, de a legmeglepőbb húzás a Faludi-Kürtössy csatárpáros volt! A változtatás mint később kiderült előnyére vált a csapatnak és Mák egy szép fejes góllal növelte az előnyünket az 52. percben Várhegyi beadását követően! Három perccel később a szünetben beálló Csejk adott be jobbról amit Faludi bólintott a kapuba! Három perc alatt két remek fejesgól! A hazai csapat ekkorra már szétesett, egyre másra dolgoztuk ki a helyzeteket, de még a legnagyobb ziccereinket is elpuskáztuk ma! A 70. percben Csejk vette át majd tette maga elé a labdát a tizenegyes pont tájékán majd megszerezte csapatunk negyedik találatát! Az utolsó negyedórán belül jártunk amikor Kürtössy emelt vissza egy labdát amire Mák robbant be a tétovázó védők mögül és ismét egy remek fejessel vette be a hazaiak kapuját!
A hazai csapatnak a mérkőzés folyamán nem igazán volt helyzete egyet kivéve, amikor a mérkőzés vége felé egy közeli éles szögből leadott lövést Kapusunk Pincze G lábbal szögletre mentett.
Egy kifejezetten gyengére sikerült első félidőt követően a második játékrészben egy picivel jobban futballozva esélyeshez méltó eredményt értünk el. Szép volt fiúk! Hajrá Patak!


( Nógrádfoci.hu)

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.