3. forduló: Gyenge produkció, sima vereség

Felsőpetény SE – Patak SE  2 : 0 ( 1 : 0 )
játékvezető: Kiss Dániel ( Bacsa Gyula Attila )

Felsőpetény: Piszár – Tóth P, Rodák L, Csadó ( Benyusovics 64′ ), Hugyecz ( Szalai 77′ ) – Kocsis ( Albert I 64′ ), Hriagyel ( Sulyán 48′ ), Karacs, Rodák T – Pogácsás, Somogyi ( Rendi 82′ )

Patak: Pincze G – Balla G, Simó Zs, Faludi T, Gál M – Csejk B ( Sándor L 67′ ), Dombi D – Kollár P ( Bojtos G 54′ ), Várhegyi T, Szabó P – Bogdány Zs

Sárgalap: Csadó B ( 44′ ), Karacs D ( 85′ ) ill: Szabó P ( 55′ )

Gólszerzők: Hriagyel M ( 30′ ), Albert I ( 70′ )

Nagyon gyenge teljesítménnyel rukkolt elő a mai nap labdarúgó csapatunk. A kilencven perc során nem volt értékelhető momentuma a játékunknak. A vendéglátóink a mi hibáinkból éltek és ezekből a hibákból a két legnagyobbat gólra is váltották! 

Sima vereséget szenvedtünk egy gyenge mérkőzésen egy gyenge csapat ellen!

Nagyon gyenge színvonalú mérkőzést játszott két nagyon gyenge csapat, komoly elképzelés egyik csapatnál sem volt fellelhető. A hazaiak abból merítettek, ahogy mi hibáztunk, na azt viszont elég sokat csináltuk! Hihetetlen, de az első olyan passzunk, amiből lehetett is volna valami a 43. percben volt! Képtelenek voltunk labdát tartani, megszerezni meg pláne! Futni meg…?
Mégis előnyt szerezhettünk volna! A 28. percben a mindössze 16 éves Dombi Dávid adott be balról, de egy védő kezét érintette a labda, amiért a játékvezető a tizenegyes pontra mutatott! A büntetőt Bogdány nagy erővel a felső lécre bombázta! A vezetés elmaradt…
Két perc múlva viszont már a hazaiaknál volt az előny! A 30. percben Balla Gábor a bal sarokból szorongatott helyzetből adott haza kapusának, aki elég suta mozdulattal egy az egyben a Hriagyel elé passzolt, aki köszönte a nem mindennapi gólpasszt, be is váltotta azt!
Nekünk a félidő hátralévő idejében sem ment a pontos játék, így esélytelen volt, hogy helyzetbe is kerüljünk. Igaz, nagyobb hibát sem vétettünk, ezért a petényiek sem növelték előnyüket.
Sajnos semmi nem változott a fordulást követően, továbbra is értékelhetetlen játék folyt a pályán. Egyik csapat sem volt képes emelni a színvonalon! Előbb frissítéssel, majd a hadrend változtatással is próbálkozott csapatunk, de ezek sem vezettek eredményre. A 70. percben ismét nagyot hibáztunk, ami újabb gólt eredményezett a hazai csapatnak! Egy beívelt labdát jobbról középre fejeltek ahol teljesen üresen volt a nem sokkal korábban beálló Albert, aki senkitől sem zavartatva lőtte a kapuba a petényiek második és egyben győztes gólját!
Nagyon kár ezért a meccsért, főleg úgy, hogy ellenfelünk nem volt jobb nálunk. Elég volt nekik két olyan hiba részünkről, amit gólra váltottak és így értékes három ponthoz jutottak.
Ez a nap nem nekünk kedvezett, de erről bizony mi is tehettünk. Helyenként „alibi” képet mutatott a teljesítményünk, ez azért elfogadhatatlan. Ettől jóval több kell fiúk! Hajrá Patak!


( Nógrádfoci.hu )

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.