4.forduló: Megszereztük első győzelmünket

Patak SE  –  Szondy SE Hont  6 : 0 ( 2 : 0 )
Játékvezető: Menczel József ( Szabó Tibor )

Patak: Pincze G – Mák Cs ( Kollár B  70′ ), Simó Zs, Faludi T ( Ánik G 70′ ), Szabó Z ( Bojtos G 70′ ) – Gál M, Csejk B ( Sándor B 75′ ), Várhegyi T, Dombi D – Szeneczei M ( Sándor L 58′ ), Pap Á ( Szabó P 58′ )

Hont: Kassai – Ruzsa, Bander, Makrai, Lakatos – Víg, Németh, Pál L, Virág – Pásztor ( Tamás G 69′ ), Vasas ( Varga R 46′ )

Sárgalap: Faludi T ( 18′ ), Szabó P ( 83′ )

Góllövők: Szabó Z ( 27′ ), Dombi D ( 29′ ), Pap Á ( 50′ ), Faludi T ( 69′ büntető ), Szabó P ( 83′ ), Gál M ( 88′ )

Fiatal középpályásunk Dombi Dávid megszerezte első bajnoki gólját a felnőtt csapatban!

A negyedik fordulóig kellett várni, hogy a csapat megszerezze első győzelmét! Hazai pályán fogadtuk azt a Hontot, akikkel néhány hete a felkészülés során kétszer is meg mérkőztünk ( mind kétszer győztünk ).
Nehezen lendült játékba a csapat, sokáig nem is volt semmi említésre méltó esemény, minden támadásunk elhalt a vendégek tizenhatosa előtt! Aztán bal hátvédünk Szabó Zoli szánta el magát lövésre mintegy 19 méterről és a labda egy védőt is érintve jutott a kapuba! Két perc múlva egy rég nem látott, szépen felépített támadásból növeltük az előnyünket. Jobb oldali támadás után került át a labda a bal oldalra, ahol az érkező Dombi Dávid kapásból vágta a labdát a jobb alsó sarokba! Két perc alatt megnyugtató előnyhöz jutottunk, de ekkorra már játékunk is feljavult.
Bár volt hat cserénk is, változatlan összeállításban folytattuk a második félidőt. Pap Ákos gólja az 50. percben meg már azt sejtette, hogy lassan lehet variálni a csapaton. Sokkal jobb lett a játék és egyre-másra alakítottuk ki a jobbnál jobb helyzeteket. Gál Máté bombázott a bal kapufára az 59. percben, majd a frissen beálló Sándor Laci hat perccel később szinte lemásolta ezt és ő is telibe trafálta a bal kapufát! A 69. percben büntetőhöz jutottunk, amit Faludi Tomi értékesített és itt már a meccs is a zsebbe volt! Aztán több olyan lehetőségünk volt, amiből gólokat lehetett volna rúgni, de sem Mák Csabinak, sem Sándor Lacinak nem sikerült kapuba találni, A meccs végére még jutott két gól, előbb „kettő az egy ellen” szituációt váltott gólra Szabó Peti a 83. percben, majd egy vissza gurított labdát vágott a kapuba Gál Máté a 88. percben ezzel beállítva a végeredményt. Szép volt fiúk! Hajrá Patak!

( Nógrádfoci.hu )

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.