14. ( pótolt ) forduló: Erősen felejthető mérkőzésen hátrányból fordítva tartottuk itthon a három pontot!

Patak SE – Unicum FC Mohora  2 : 1 ( 0 : 0 )
Játékvezető: Chikán Péter ( Kiss Tamás, Korbely Zsolt )

Patak: Pincze G – Ánik G ( Gál M 46′ ), Paulicsek M, Pincze D, Fábián L – Oravecz R ( Kürtössy O 85′ ), Várhegyi T ( Varga B 73′ ), Németh L, Varga F ( Simó Zs 46′ ) – Huttyán A, Bogdány Zs ( Mácsik L 61′ )

Mohora: Percze – Feranecz, Baranyi T., Mezei, Kiss D. (Selymes, 85.) – Szemesi, Tóth B., László L., Tóth Á. – Baranyi Á., Cserni B

Gólszerzők: Bogdány Zs ( 61′ tizenegyesből ), Huttyán A ( 73′ ) ill: Tóth B ( 56′ )

Sárgalap: Tóth B ( 58′ ), Perce M ( 60′ ), Tóth Á ( 85′ )

A gyenge teljesítményt nyújtó csapatunkban üde színfolt volt kapusunk Pincze Gábor teljesítménye. Egy ízben három bravúrt is bemutatott egymás után!

A tizennegyedik fordulóból elhalasztott mérkőzést pótoltunk a mai kellemes május elsejei délután. A sérült Ujvárin kívül mindenki más a csapat rendelkezésére állt! Végre kellemes gondok… A vendég mohoránál viszont több meghatározó játékos is hiányzott. Mindezek ellenére jó mérkőzésre volt kilátás, de aztán egy gyenge szinvonalú összecsapást láthatott és bosszankodhatott végig a szépszámú nézősereg. Keveset futottunk, de annál többet hibáztunk. Eseménytelenül telt el az első félidő. A szünetben két friss ember száll be a játékba, kisebb átalakítást végre hajtva ezzel a hadrendbe, de még ekkor sem tudtunk saját árnyékunkon átlépni. Ráadásul még hátrányba is kerültünk! Az 56.percben a kapuval szemben szabadrúgáshoz jutott Mohora, amit Tóth B remekül csavart a kapu jobb oldalába. Ez hidegzuhany volt a javából! Helyzet sem kellett mohorának ahhoz, hogy vezetést szerezzen. Tegyük hozzá azért, hogy egy remekül eltalát szabadrúgás volt! Eddig sem volt rózsás a helyzetünk, de a gól után bizony elég nehéz helyzetbe kerültünk. Szerencsénkre gyorsan vissza jöttünk a meccsbe miután Bogdányt csak szabálytalanul tudták szerelni a tizenhatoson belül, a büntetőt végül a sértett értékesítette ami után ismét esélyünk nyílt arra, hogy esetleg begyűjtsük a három pontot. Aztán a 73.percben a semmiből megszereztük a vezetést! Huttyán csípett el egy nagyon rossz kapuskirúgást, majd a kapuval szemben állva, mintegy 25 méterről lövésre szánta el magát, ám úgy tűnt, hogy a labda jócskán a kapu fölé megy, de ahogy csapódott lefelé már látszott, hogy ez egy zseniális gól lesz!  A meccset végül sikerült megnyerni, de mai játékunkkal bizony nem szolgáltunk rá a győzelemre. De egyszer végre nekünk is lehet már szerencsénk! Szép volt fiúk! Hajrá Patak!

Bella Sándor: Magunknak tettük nehézzé ezt a mai mérkőzést! Tompán, túl sok hibával futballoztunk. A meccs színvonala is messze elmaradt attól, amit ez a két csapat játékban képviselni tud. Volt némi szerencsénk is, mert őszintén bevallva, ilyen játékkal egy csapat sem nyerhet, de ami a mai győzelmünket hozta, az az, hogy nekünk volt olyan, ami Mohorának nem. Nekünk volt egy Huttyánunk, aki bármikor képes a maihoz hasonló góllal eldönteni egy-egy mérkőzést! Sportszerű játék volt. A mohorai barátainknak további sok sikert kívánok!

Mátyás Zsolt: – A futballban olykor előfordulnak igazságtalan eredmények, velünk ez most megtörtént. Játékunk alapján minimum az egy pontot megérdemeltük volna, még akkor is, ha két gólt ajándékoztunk az ellenfélnek. ( Nógrádfoci.hu )

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.