6. forduló: Izgalom mentes győzelem a még nyeretlen Keszeg ellen

Patak SE – Keszeg SE  3 : 1  ( 3 : 0 )
Játékvezető:László Lóránd ( Szemesi Zsolt, Szász Kornél )

Patak: Balla G – Mák Cs, Simó Zs, Faludi T, Szabó Z – Bojtos G ( Szabó P 46′ ), Csejk B ( Ánik G 72′ ), Szabó L ( Szenecei M 46′ ), Pap Á ( Dombi D 46′ ) – Bogdány Zs, Huttyán A ( Kollár B 72′ )

Keszeg: Bujtár – Murcsik, Hugyecz, Görög, Gyetván T – Berta, Prétor, Bogdán ( Viczena 46′ ), Terjék ( Gyetván A 76′ ) – Miklián, Muszta

Gólszerzők: Bogdány Zs ( 10′, 16′ ), Huttyán A ( 40′ ) ill: Prétor L ( 52′ )

Egy félidő alatt eldöntöttük a mérkőzést.

Két győztes mérkőzést követően arra készültünk, hogy harmadszorra is sikerrel vegyük aktuális mérkőzésünket, jelen esetben a még győzelem nélkül álló Keszeg ellen. Tizenhat játékos készülődött, ennek ellenére nem számolhattunk kapusunk Pincze Gábor, belső védőnk Gál Máté és irányítónk Várhegyi Tamás játékával. Rajtuk kívül is volt egy-két hiányzó még, viszont volt egy nagyon várt visszatérőnk Huttyán Attila személyében! S ha már visszatért le is tette a névjegyét, két assziszt mellett egy parádés gólt jegyezhetett fel!
A mérkőzésről elmondható, hogy egy percig sem forgott veszélybe győzelmünk. Korán szereztünk vezetést, már a tizedik percben bevette a keszegi kaput Bogdány, miután Huttyán remekül tálalt csatár társa elé! Az újabb gólra mindössze hat percet kellett várni és újból csatáraink jóvoltából örülhettünk. Huttyán most a jobb oldalon futott el, erősen meglőtt labdájába Bogdány bele ért, ami a vendég kapust meglepve a kapuba került. Érdekes gól volt, viszont csatárunk szemfülességét dicséri ez a gól!

Érthető az öröm, Huttyán és Bogdány ( mindkettő középen ) is szerzett gólt.

Határozottan futballoztunk, több helyzetet is kidolgozhattunk volna nagyobb koncentráció mellett, de valahogy ma a kapkodóbb stílust választottunk. A vendég csapat nem jelentett veszélyt fiatal kapusunk, a mindössze 16 éves Balla kapujára! A 40. percben az egész találkozó legszebb pillanatait láthattuk. Bogdány készített le egy óriási zsugát a keresztbe futó Huttyánnak, aki a tehetetlen védők között kilépve vezethette kapura a labdát. Ilyen helyzetekben csatárunk keveset hibázik, így most sem tette és háromra módosította az állást!
A folytatásra már nem tért vissza a pályára Pap, Szabó L és Bojtos, őket Dombi, Szenecei és Szabó P váltotta. Sajnos a második félidő részünkről értékelhetetlennek bizonyult, nagyon vissza esett a csapat játéka. Kevés helyzetünk volt, azok is kimaradtak, nem volt semmi értékelhető pillanatunk sem. Ennek ellenére a vendégek sem lettek jobbak, igaz hogy szereztek egy gólt, de az is inkább a mi figyelmetlenségünket igazolja. Elpocsékoltunk negyvenöt percet, ahol erősíthettük volna a csapatjátékunkat, kár érte…
A mai mérkőzést akár egy félidősre is le szűkíthettük volna, hiszen egyik csapat sem alkotott maradandót a meccs második felében.Győzelmünk nem forgott veszélyben, azt viszont sajnálhatjuk, hogy nem szereztünk több gólt és megelégedtünk a mai, gyenge teljesítményünkkel. Hajrá Patak!

( Nógrádfoci.hu )

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.