A bajnoki rivális Érsekvadkert elleni győzelemmel őszi bajnok a csapat!

Patak FC – Érsekvadkert II  4 : 1 ( 2 : 0 )
játékvezető: Kovács Máté ( Rácz Dániel, Horváth Barbara )

Patak: Pincze G – Kürtössy O, Simó Zs, Csókási Cs, Mócsány R ( Faludi T 85′ ) – Horváth B ( Majer F 67′ ), Ordasi I ( Oravecz R 58′ ), Várhegyi T ( Krausz T 73′ ), Paulicsek M – Huttyán A, Pásztor G ( Szabó L 73′ )

Érsekvadkert: Barna – Farkas, Hustyava, Majer, Deme ( Szabó Levente 46’ ) – Gubik ( Csejk 57’ ), Gréczi, Szabó László, Sipos – Puruczki, Medvik ( Beluczki 78’ )

Gólszerzők: Pásztor G ( 4′-büntető, 23′ ), Huttyán A ( 61′ ), Oravecz R ( 82′ ) ill: Szabó L ( 59′ )

Sárgalap: Mócsány R ( 71′) ill: Szabó L ( 87′ ), Beluczki T ( 87′ )

Kiállítva: Hustyava M ( 52′ )

Az ősz utolsó fordulójában igazán fontos rangadóra készült csapatunk. A második helyen álló, és mindössze három pont hátrányban lévő Érsekvadkert II. látogatott hozzánk, természetesen ők is a három pont megszerzésének a reményében! A hazai csapatot tizenhét, a vendégeket tizenöt játékos képviselte. Az időjárás is kegyes volt a csapatokhoz és a szépszámú nézősereghez. A héten hunyt el az Érsekvadkert és a Patak egykori kiváló legendás játékosa Adame András! Az ő tiszteletére egyperces gyász szünettel kezdődött a rangadó!

Paulicsek Márk ma nem a szokott helyén futballozott, ennek ellenére remek teljesítményt nyújtott!

A kezdő sípszót követően azonnal a vendégek tudtára akarták adni a hazaiak, hogy ma itt csak ők nyerhetnek és már a negyedik percben Pásztort csak szabálytalanul tudták szerelni, így a játékvezető azonnal a tizenegyes pontra mutatott! A sértett állt a labda mögé, aki magabiztosan lőtt a kapuba! Korai vezetésünk jót tett mind két fél játékának, de a hazai támadásokban volt nagyobb potenciál. A félidő derekán jártunk, amikor Pásztor erőszakosságának, na és persze remek góljának köszönhetően megszereztük második találatunkat is! Jól játszott mindkét csapat, már a vendégek előtt is akadt egy-két ígéretes lehetőség, de ma minden csapatrészünk rendben volt, így gólt sem sikerült lőni a vendégeknek.
A szünetben a hazai oldalon nem, a vendégeknél egy csere történt, Demét a gólerős Szabó Levente váltotta. Pataki támadásokkal indult a második félidő, Huttyán került szemtől szembe a kapussal, de Barna óriásit mentett lábbal! Ezután a vendégek részéről jegyezhetünk fel eseményeket. Előbb az 52. percben Hustyava rossz ütemű belépését követően megkapta második sárga lapját, így neki véget ért a találkozó, majd nem sokkal ezután az 59. percben az immár tíz fővel játszó ‘vadkert éppen a szünetben beálló Szabó góljával szépített! Két perccel később Pásztor került gólhelyzetbe, de remekül vette észre a középen érkező Huttyánt, akinek lövésre visszakészítette, Huttyán pedig a bal alsó sarokba lőtte a harmadik gólunkat! A mieinknél sorra jöttek a frissítések, Ordasi, Horváth, Várhegyi, Pásztor és Mócsány hagyták el a pályát az utolsó félórában, helyettük Oravecz, Majer, Krausz, Szabó L és Faludi szálltak be a játékba. A kegyelemdöfést Oravecz vitte be a 82. percben, miután becselezte magát a jobb oldalon a tizenhatoson belülre, majd a jobb alsó sarokba lőtt!
Jó színvonalú és küzdelmes mérkőzésen teljesen megérdemelt csapatunk győzelme! Jó csapat az ellenfél, de ma mi nagyon akartuk ezt a győzelmet és ezért a játékosok mindent meg tettek és maradéktalanul kiszolgálták a népes közönséget! Csapatunk ezzel a győzelemmel őszi első, mégpedig száz százalékos teljesítménnyel! De ma nem csak erre vagyunk büszkék, hanem arra is, hogy ez a győzelem volt zsinórban a huszonnyolcadik sikerrel megvívott mérkőzésünk, és arra is, hogy a 2020 és a 2021-es naptári évben csupán egy bajnoki vereséget könyvelhetünk el!
Csak így tovább fiúk! Hajrá Patak!

Bella Sándor: Egy igazán izgalmas, az átlagnál jobb színvonalú mérkőzést játszottunk a bajnokságban közvetlen riválisnak számító Érsekvadkert ellen. Számunkra nem volt kérdés, hogy a mai rangadót meg akarjuk nyerni, és ezért a játékosaim meg is dolgoztak becsületesen! Ellenfelünk egy jól összerakott csapat, látszik, hogy jó kezekben van, de ma nem tudtak kifogni rajtunk, a mérkőzés jelentős részében mi domináltunk, szép gólokat szereztünk és nagyon fegyelmezetten játszottunk! Büszke vagyok a csapatomra és arra, hogy ezt az őszt hibátlan teljesítménnyel zártuk! Sportszerű mérkőzés volt! További sok sikert a ‘vadkerti csapatnak!”

Bernhardt László: Sajnos megint volt több hiányzónk, de ez nem azt jelenti, hogy nem érdemelte meg a győzelmet a Patak, mert jól játszottak ellenünk. A pályán voltak ugyan problémák, nem csak nekünk, nekik is, de a mai napon mindenképpen jobb volt a hazai csapat és megérdemelten nyert. Sok sikert kívánok nekik a továbbiakban! Remélem, tavasszal játszunk majd egy nagyon jó meccset, velük is és a többi ellenféllel is.” ( Nógrádifutball.hu )

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.