A csapat lelkesedése az utolsó három percben érett gólokká!

Szondy SE Hont – Patak SE  0 : 3  ( 0 : 0 )
Játékvezető: Chikán Péter

Hont: Brinyiczki – Ruzsa, Garazsi D, Makrai, Bander ( Bacsa 79′ ) – Kovács P, Víg, Pál L, Horváth K – Kovács T ( Buzás 54′ ), Pásztor ( Vasas 79′ )

Patak: Pincze G – Szabó Z, Simó Zs, Mócsány R, Kürtössy O – Csejk B ( Szenecei M 62′ ), Várhegyi T, Faludi T, Mák Cs ( Kollár B 71′ ) – Huttyán A, Bogdány Zs.

Gólszerzők: Bogdány Zs ( 87′ ), Szenecei M ( 89′ ), Huttyán A ( 90′ )

Sárgalap: Pásztor D ( 32′ ) ill: Mócsány R ( 42′ )

Tavaszi negyedik fellépésére készült csapatunk, vendéglátónk az a Hont volt, akik az előző körben kiütéses ( 6 : 0 ) vereséget mértek az előzetesen esélyesebbnek vélt Ipolyszögre! Csapatunkból a mai nap hiányzott Csókási, Paulicsek, Szabó L és a még mindig sérüléssel bajlódó Gál. Így be került a csapatba Szabó Z és Mák.
A hazai Csapat az első perctől kezdve igyekezett megnehezíteni a mieink dolgát, vissza állva védekezésből próbáltak kontrákra építeni és mind kettőt igen jól csinálták. A mi játékunkat nehezítette, hogy nem nagyon tudtunk alkalmazkodni a rövid pályához és a tömörülő védekezéshez. Az is gondot okozott, hogy az előre játékban ma nagyon nem voltunk pontosak, ennek ellenére egy Huttyán – Bogdány – Huttyán összjáték után ajtó ablak helyzetben utóbbi mellé durrantott!

Simó Zsolt volt csapatunk legjobbja, egyetlen hazai játékos sem tudott túljárni az eszén!

Egy bal oldalról kapásból be lőtt Kürtössy beadásra Bogdány érkezett, de éles szögből már nem tudta a kapuba fejelni a labdát. Voltak a hazaiak részéről is ígéretesnek mondható kontrái, de azokat a ma ismét jól teljesítő védőink mindig időben semlegesíteni tudták, mindössze két alkalommal tudtak ilyenből kapura rúgni, az egyik csúnyán mellé ment a másikat Pincze remek reflexel védte! A gólhoz mi álltunk közelebb, a 34. percben Kürtössy bedobását Mák vette maga elé, majd a bal kapufát találta telibe! A kifelé pattanóra Bogdány érkezett, de mintegy öt méterről fölé perdített! Még megemlítendő Faludi távoli bombája, amit a hazai kapus ölelt magához!
Csapatunkban nem történt változás a szünetben és mintha nagyobb elánnal kezdtük volna a második játékrész. Mindjárt akadt két-három ígéretes támadás csak még mindig az a fránya befejezés…
Ahogy telt az idő a mieink egyre nagyobb energiát fektettek a gólszerzésbe, a hazaiak pedig minimum egy pont megszerzésében bíztak, de egy jobb eredményt is el tudtak volna képzelni. Igaz ami igaz mindkét oldalnak meg voltak a lehetőségei, de igazából kaput eltaláló lövések nem nagyon voltak. A csapatok frissítésekkel próbáltak valami változást bele vinni a játékba, ami mint később kiderült nekünk sikerült jobban! Már voltak akik elindultak a kijárat felé, mondván itt már nem lesz gól, nos ők nagyot tévedtek!
A 87. percben jártunk amikor Várhegyi adott be jobbról, ami Bogdány elé került és támadónk ezt már gólra váltotta! Nagy megkönnyebbülés volt ez csapatunk számára, ugyanakkor nagy pofon a hazaiaknak. A 89. percben végre egy gyors és pontos támadást vezettünk góllal befejezve! Faludi középről passzolt Bogdánynak ő Szenecei elé tálalt aki a kimozduló kapus mellett helyezett a kapuba! Ezzel eldőlt a mérkőzés, bár még mindig maradt idő egy gólra, pontosan egy perc! Huttyán kapott remek labdát a jobb oldalon aki átvette a labdát majd igazítás nélkül lőtt a hosszú sarokba!
Nem mindennapi véghajrát mutatott be csapatunk ahol az utolsó három percben szerzett három góllal megnyerte a mérkőzést! Csapatunk továbbra is hibátlan tavasszal és immár 360 perce nem kapott gólt!
Csapatunk ma nem első sorban a jó játékával aratott sikert ( annyira nem volt jó ), sokkal inkább azzal, hogy végig hajtott, küzdött és ma ez az akarat győzött! Szép volt fiúk! Hajrá Patak!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.