A hajrában szerzett Krausz góllal gyűjtöttük be a három pontot Felsőpetényben

Felsőpetény SE – Patak SE 2 : 3 ( 2 : 2 )
Játékvezető: Bozó Patrik ( Kiss Tamás )

Felsőpetény: Csámpai – Karacs, Tóth P, Belovai, Kocsis – Parádi ( Rodák 63’ ), Sulyán ( Benyusovics 85’ ), Szalai, Dancsó ( Tóth Z 21’ ) – Nagy Cs ( Garai G 56’ ), Burai ( Garai M 31’ )

Patak: Oláh R – Szabó Z, Simó Zs, Csókási Cs, Horváth B – Oravecz R ( Pincze G 74′ ), Krausz T, Várhegyi T, Varga O – Németh L, Bogdány Zs.

Góllövők: Burai B ( 10′ ), Garai M ( 40′ ) ill: Bogdány Zs ( 20′ ), Varga O ( 25′ ), Krausz T ( 78′ )

Sárgalap: Parádi M ( 35′ ), Tóth Z ( 85′ ) ill: Varga O ( 82′ )

Németh László gólt nem szerzett, de sérülten is sokat tett a csapat győzelméért.

Nagyon rossz előjelekkel érkeztünk Felsőpeténybe, soros bajnoki mérkőzésünkre, mert nem kevesebb, mint kilenc játékost kellett nélkülözni! A védelemből hiányzott Kürtössy és Mócsány, a középpályáról Paulicsek, Szabó B és Faludi, előröl pedig Huttyán és Pásztor, de nem volt jelen Szabó L és Fritz sem. Egyetlen csere volt a kapus Pincze, aki ma mezőnyjátékosként volt nevezve, a kezdőcsapatban két sérült játékos, Oravecz és Németh kapott szerepet.
Mi kezdtünk jobban, a játék a hazai térfélen folyt, mégis az első helyzetéből, már a tizedik percben vezetést szereztek a hazaiak. Ez a gól, ha kicsit határozottabbak vagyunk, elkerülhető lett volna. A gól nem törte meg a csapatot, továbbra is erősen dolgoztak a fiúk a gólért. A huszadik percben egy jobb oldali szögletet Várhegyi az ötösön berobbanó Bogdány fejére „varázsolt”, a kapusnak esélye sem volt a közeli erős fejes hárítására! Öt perccel később egy újabb szögletet követően, ezúttal a bal oldalról beadott labdára Varga reagált először, és mindenkit megelőzve rúgta a kapuba a labdát. A félidő felére már meg is fordította csapatunk a mérkőzés állását, de a mai napon a nagyon elszántan és lelkesen futballozó házigazdák még a szünet előtt egy szépen kivitelezett átemelős góllal a néhány perccel korábban beálló Garai M révén kiegyenlített!

Krausz Tamás ( 7 ) rutinjának és szemfülességének köszönhető a győztes találat.

A folytatásban mindkét fél el akarta dönteni a mérkőzést, és így egy igen kemény, helyenként igazán férfias küzdelem alakult ki, amit a játékvezető engedett, így elég élvezetes mérkőzés kerekedett ki belőle. Kevesebb helyzet volt, és érezni lehetett, hogy aki gólt lő, az meg is nyerheti a mérkőzést! A hajrához érkezve a hazai kapu előtti kavarodást Krausz szemfülessége váltotta góllá, a kaputól tizenhét méterről a védők lábai mellett lőtt a jobb alsó sarokba úgy, hogy a labda a kapufát is érintette. A hátralévő időben a hazaiak mindent egy lapra feltéve próbáltak ismét kiegyenlíteni, a mieinknek így kontra lehetőségei adódtak, de egyik oldalon sem volt már komolyabb gólszerzési lehetőség, így csapatunk ismét begyűjtötte a három pontot és immár harminchárom mérkőzés óta tart győzelmi sorozata! Szép volt fiúk! Hajrá Patak!

Laczkovszki Zsolt: Jó iramban indult a mérkőzés és Burai szép találatával hamar megszereztük a vezetést. A Patak pontrúgásból jelesre vizsgázott, két szögletből két gólt szerzett, de Garai Máté góljával kiegyenlítettünk, így ért véget az első félidő. A második játékrész is izgalmasan alakult, jóval többet támadtunk, de nem sikerült újra bevennünk a kaput. Aztán a 78. perc környékén a nagy kavalkádban egy kipattanó labdát a kapufánkra pöcköltek a vendégek, ami befelé pattant. Újabb gólszerzésre a kevés idő miatt nem maradt esélyünk, de végig küzdöttünk. Nincs szégyellnivalónk, az egész csapatom remekül játszott, méltó ellenfele voltunk a Pataknak. Remélem, legközelebb mellénk áll Fortuna! A játékvezető úrnak voltak olyan meglátásai, amivel nem értek egyet, de ezt inkább nem is részletezem. Az ilyen rangadókra igazán küldhetne a szövetség három játékvezetőt és egy rutinos sporit! Gratulálok a Pataknak! Köszönöm a csapat munkáját, a szurkolóink biztatását! Készülünk a következő fordulóra. Hajrá Petény!

Bella Sándor: Egy nagyon izgalmas, végig kiélezett mérkőzésen sikerült megszereznünk a bajnoki pontokat erősen tartalékos csapatomnak! A játékvezető engedte a keményebb játékot, amitől izgalmasabb és élvezetesebb lett a találkozó. A hazai csapat elszánt volt, korán vezetést szerzett, de csapatom is hasonlóan elszántan játszott, és alig öt perc alatt meg fordítottuk az eredményt! A lelkesen futballozó ‘Petény még a szünet előtt egyenlített, így döntetlennel zárult az első félidő. A folytatásban inkább a küzdelem volt jellemző és az idő haladtával egyértelművé vált, hogy amelyik csapat gólt lő, az meg is nyeri a meccset. Ebben mi voltunk a szerencsésebbek, és a hajrában szerzett találattal újabb győzelmet könyvelhettünk el a lefújás után. Büszke vagyok a játékosaimra! A Felsőpetény csapatának további sok sikert kívánok! ( Nógrádifutball.hu )

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.