Az első negyedóra végén szerzett Huttyán góllal tartottuk itthon a három pontot

Patak SE – Romhány SE  1 : 0 ( 1 : 0 )
Játékvezető: Szakal Tamás ( Holecska András, Szemesi Zsolt )

Patak: Pincze G – Simó Zs, Csókási Cs, Mócsány R – Gál M ( Kürtössy O 60′ ), Várhegyi T, Paulicsek M, Faludi T, Szabó Z – Huttyán A, Bogdány Zs

Romhány: Ivanics – Seres M ( Molnár I 60′ ), Hornyák, Majer, Farkas – Kohári, Varga R, Pribelszki, Berta M – Mudroncsik, Hegedűs.

Gólszerző: Huttyán A ( 14′ )

Sárgalap: Kürtössy O ( 82′ ), Faludi T ( 90′ ) ill: Hegedűs M ( 32′ ), Majer Á ( 82′ )

A vártnál kicsit gyengébbre sikerült a mai Romhány elleni találkozó. A borús esős időben a vizes talaj bizony sokszor megtréfálta a játékosokat ezért az átlagnál jóval több hibával játszottunk. Kevesen is voltunk, mindössze egy csere lehetőséggel, ennek ellenére az egész mérkőzést kontrolláltuk, kézben tartottuk. Több lehetőségeink közül csupán Huttyán tudott a kapuba találni miután Gál remekül fordult be a jobb oldalon, majd az alapvonalról középre adott, A labda ugyan elment a kapu előtt, de a bal oldalon érkezett Huttyán, aki előbb átvette a labdát, majd egy laza mozdulattal elfektette a kapust és így már nem okozott gondot a kapuba lőni!  Ami még említésre méltó az első félidőben az Várhegyi távoli életerős bombája, amit Ivanics a vendégek hálóőre hatalmas bravúrral ütött a léc fölé! 
Az első negyvenöt percben helyzeteink ellenére nem tudtunk több gólt lőni, de nagyon nem idegeskedett a csapat, hiszen fölényben játszottunk amit mi sem bizonyít jobban, hogy a vendégek egyszer sem jutottak el a kapunkig!

Gál Máté hatvan percet töltött a pályán ezalatt adott egy gólpasszt és volt egy remek lövése!

Abban bízhattunk, hogy a fordulás után valamivel jobb lehet a helyzet kihasználásunk, de sajnos továbbra is akadozott játékunk ezen része. Hiába volt mezőnyben nagy fölényünk, támadásban bizony meddőnek bizonyultunk. A Romhány több mint egy óra játék után a 64. percben jutott először a kapunkig és bizony abból majdnem baj lett! Hegedűs iramodott meg lerázva magáról a védőket és már a tizenhatoson belül járt amikor lőtt, de lövését Pincze remek reflexel megfogta! Kellett ez a védés!
Ahogy az idő telt érezhető volt, hogy még egy gól el döntené végérvényesen a találkozót, de sem Huttyán pimasz sarkalása, sem Bogdány emelése, de még Gál erős lövése sem talált kaput. A Romhány másod ízben is közel került a gólhoz, igaz ez nem kidolgozott szituációból sikeredett. Szabadrúgást végezhettek a kaputól 25 méterre, a lövés a kapusunk fölött át pattant ami így szerencsére a kapufáról került vissza a mezőnybe ahol már hazai játékosok voltak és felszabadítottak!
Összességében egy átlagnál gyengébb színvonalú mérkőzésen, magabiztos játékkal, de roppant gyenge helyzet kihasználással megérdemelt győzelmet arattunk! Szép volt fiúk! Hajrá Patak!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.