Az idén hetvenöt éves labdarúgó egyesületünk! Ismét lesz egy nagy futball gála!

Az idén, azaz 2020-ban ünnepli labdarúgó egyesületünk fennállásának hetvenötödik évfordulóját! E jeles eseményt egyesületünk néhány közönségcsalogató eseménnyel kívánja szebbé és felejthetetlenné tenni!

A sport bálon két remek zenész Csabi és Gabi húzza a talp alá valót!

Felnőtt labdarúgó csapatunk jelenleg az első helyen telel és bízva abba, hogy a bajnokság végén is hasonló pozícióban végez, így méltón ünnepelhetné egyesületünk e jeles eseményt!
Persze ennyivel nem elégszik meg a sportegyesület, néhány igazán figyelem felkeltő programot szervezett!
Elsőként április 25.-én szombaton egy sportbál lesz, ahová természetesen nem csak a foci szerető embereket várjuk! A sportbálon két remek zenész Csabi és Gabi húzza a talp alá valót!
Az ünnepi események kétség kívül legnagyobb eseménye a június 6.-án megrendezésre kerülő születésnapi gálamérkőzés ahol a Pataki öregfiúk nem kisebb ellenfelet fogadnak majd, mint a Ferencváros öregfiúk csapatát! A nézők láthatnak majd az 1975-ös KEK fináléban szereplő játékost csakúgy, mint bajnokokat, kupagyőzteseket, gólkirályokat, válogatottakat, de még az 1995-ös Bajnokok Ligájában szerepelt játékosokat is!

Régi Fradi kedvenceket láthatnak patakon!

Az egyeztetések során elmondták, hogy a Fradi játékosai hoznak magukkal a klubbot népszerűsítő kiadványokat, szórólapokat, kisebb ajándéktárgyakat, továbbá állnak mindenki rendelkezésére egy kis beszélgetésre, fotózásra a szurkolókkal! ( Ezt a ziccert senki ne hagyja ki! )
A gálamérkőzés után a kultúrházban egy vacsora várja majd a csapatokat, a jó hangulatért pedig DJ Bodo felel majd!
A bajnokság végén pedig az évzáró bankettünk is eltér majd a régitől! Nagyon reméljük, hogy csapatunk nyakába minél fényesebb érmet akaszthatunk majd, de ezen a banketten köszönjük meg mindazok segítségét, akik az elmúlt évtizedekben az egyesület életéből jelentősen kivette a részét! Polgármesterek, Egyesületi elnökök, régi és jelenlegi szponzorok, valamint játékosok és természetesen a leglelkesebb, legkitartóbb szurkolók részesülnek majd valamilyen díjazásban!
A finom vacsora mellett a jó hangulatról itt is DJ. Bodo gondoskodik majd!
Mozgalmas év elé nézünk tele nagyszerű tervekkel! Hajrá Patak!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.