Bogdány hét, Oravecz hat gólt szerzett, kivégzés Őrhalomban

Őrhalom SE – Patak SE  0 : 17 ( 0 : 6 )
Játékvezető: Szemesi Zsolt ( Horváth Sándor )

Őrhalom: Homoly – Deák L ( Kürtössy 46′ ), Maglódi J, Antal R, Deák M – Keresztúri, Víg, Szaniszló, Oláh J – Stefanik, Csonka E ( Csonka A 46′ )

Patak: Oláh R ( Szekeres L 55′ ) – Simó Zs, Csókási Cs, Kürtössy O – Oravecz R, Faludi T, Paulicsek M, Németh L, Molnár M – Szabó L, Bogdány Zs

Gólszerzők: Bogdány Zs ( 6′ ), Bogdány Zs ( 22′ ), Faludi T ( 29′ ), Bogdány Zs ( 35′ ), Oravecz R ( 41′ ), Oravecz R ( 44′ ), Bogdány Zs ( 48′ ), Paulicsek M ( 50′ ), Bogdány Zs ( 51′ ), Oravecz R ( 69′ büntető ), Németh L ( 70′ ), Szabó L ( 74′ ), Oravecz R ( 76′ ), Bogdány Zs ( 78′ ), Bogdány Zs ( 81′ ), Oravecz R ( 82′ ), Oravecz R ( 85′ )

Sárgalap: Keresztúri R ( 68′ ) ill: Faludi T ( 78′ ), Oravecz R ( 84′ )

A nyolcadik fordulóban a még pont nélkül álló Őrhalom vendégei voltunk. A mai párosítás egyáltalán nem volt egy súlycsoport, még úgy sem, hogy jó néhány emberünket nélkülözni kellett, ezt jól mutatja a végeredmény is. A hatodik percben rezdült először a hazaiak hálója, Bogdány volt a gólszerző, majd némi szünet után ismét ő volt eredményes a 22. percben. Faludi szerencsés találata még az első félórában már a harmadik találatunkat jelentette, majd a félidő utolsó tíz percére maradt még három. Sorrendben, Bogdány a 35. Oravecz a 41. és a 44. percben volt eredményes!

Paulicsek Márk egy találattal vette ki részét a gólzáporos győzelemből

A szünet utánra jött ki igazán a két csapat közti különbség, hat perc alatt újabb három gólt értünk el, Bogdány a 48. Paulicsek az 50. és ismét Bogdány az 51. percben. Ezután bő negyedóra következett, amikor semmi érdemleges dolog nem történt, csupán könnyed labdázgatással múlatták az időt a fiúk. Aztán az utolsó húsz perc ismét a gólokról szólt, nem kevesebb, mint nyolc találatot vittünk be, az addigra már kilátástalan helyzetbe kerülő Őrhalomnak. Oravecz büntetője volt a tizedik a 69. percben, majd egy minutummal később Németh is feliratkozott a góllövők közé. Szabó L is betalált a 74. percben, majd szinte percenként jöttek az újabb találatok. Oravecz a 76. és Bogdány 78. percben szerzett ismét gólt, amit még megfejelt egyel a 81.-ben. A hátralévő kilenc percben a góllövő lista vezetője Oravecz még két alkalommal, a 82. és a 85. percben is betalált, és ezzel ki alakult a nem mindennapi végeredmény.
Sok mindent a gólokon kívül nem lehet levonni a mai mérkőzésből, fiatal, tapasztalatlan csapat még az Őrhalom. Tisztelet jár nekik, mert sportszerűen viselték még ezt a súlyos vereséget is! Szép volt fiúk! Hajrá Patak!

Varga József: – Sajnos gyenge játék, nem akarás volt a mai mérkőzésen is. Gratulálok a sportszerű ellenfélnek. El kell gondolkodni, hogyan tovább.

Bella Sándor: – Minden tiszteletem a fiatal Őrhalmi csapaté, hiszen hétről-hétre becsülettel és fegyelmezetten viselik jelenlegi helyzetüket! Ma is, amikor már kilátástalan volt számukra a mérkőzés, mégis becsülettel játszottak, küzdöttek egy jobb eredmény eléréséért. A továbbiakban kívánok nekik erőt és kitartást, hogy mihamarabb egy olyan Őrhalommal játszhassunk, mint tettük azt korábban!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.