Bogdány három találatát is érvénytelenítette a játékvezető, ennek ellenére ismét szép győzelmet arattunk!

Patak SE – Felsőpetény SE  2 : 0 ( 0 : 0 )
Játékvezető: Strehó Erik ( Berki András, Homoki Gábor )

Patak: Pincze G – Simó Zs, Csókási Cs, Paulicsek M, Mócsány R – Csejk B ( Szabó Z 62′ ), Várhegyi T, Faludi T, Szabó L ( Mák Cs   ) – Huttyán A, Bogdány Zs.

Felsőpetény: Piszár – Tóth Péter ( Tóth Pál 57′ ), Rodák L, Hugyecz ( Hriagyel 46′ ), Kocsis ( Szabó Sz 71′ ) – Sulyán, Pogácsás, Rodák T, Karacs – Albert I, Tabics ( Rendi 82′ )

Gólszerzők: Huttyán A ( 59′ ), Bogdány Zs ( 67′ )

Sárgalap: Faludi T ( 29′ ) ill: Rodák ( 29′ ), Tabics ( 64′ )

Az elmúlt hetek eredményein felbuzdulva ma is a győzelem reményében lépett pályára csapatunk. Nyugodtan mondhatjuk, hogy ennek minden feltétele adott volt, bár vendégeink jóval előkelőbb helyet foglalnak el a táblázaton, mint mi. Kissé fáradtnak tűnt a csapat, több eladott labdánk volt, néha mintha zavar lett volna a játékban, több teret engedtünk a vendég csapatnak ami természetesen nem volt szándékos, ennek ellenére mindig időben tisztáztunk így helyzetig sem tudtak kerülni a petényiek.
Darálós játék kezdett kibontakozni, részünkről elég kevés sikerrel. Dolgoztunk ki helyzeteket, de ma azok is kimaradtak, amik máskor minden gond nélkül a hálóba kötnek ki! Ráadásul Bogdány gólját les címén érvénytelenítette a játékvezető!
A hazai támadásokat a vendégek több ízben is csak szabálytalanul tudták megállítani, de ebben az időszakban mi nem voltunk elég erőszakosak ezért is voltunk annyit a földön.

Megszokott kép a tavasszal, gólöröm pataki módra!

A szünet után a csapat mintha rá tett volna egy lapáttal, ekkor már egyértelmű volt a fölényünk, ami bizony komoly helyzetekben is megmutatkozott. Aztán ismét Bogdány találatát vonta vissza a spori, de az 59. percben már nem tudta elvenni csapatunktól a gólt! Paulicsek robogott végig a félpályán, majd pazar labdát tálalt Huttyán elé, aki egy átvétel után a kapus mellett helyezett a hálóba!Sokat vártunk ma erre a találatra, de a játék képe alapján megérdemelten vezettünk! Nyolc perc múlva viszont be biztosítottuk a mérkőzést! A 67. percben Huttyán pördít a védők mögül kilépő Bogdány elé, aki a kifutó kapus mellett helyez a hálóba! Ez az előny már megnyugtató volt csapatunk számára, de az időközben „felébredő” társaság nem adta fel az újabb gól szerzésének lehetőségét. Bogdány Parádés emelése után ismét a kapuba landolt a labda, de ma valahogy nem lehetett minden gól, ismét érvénytelenítette a játékvezető! Azért három meg nem adott gól egy mérkőzésen…???
És még ezek után is igyekeztünk bevenni a petényiek kapuját, de a tiszta ziccereink is kimaradtak ezért ma meg kellett elégednünk ezzel a sovány eredménnyel. Persze mi ennek is nagyon örülünk!
Összességében egy vártnál gyengébb első félidő után a második játékrészben kijött a két csapat közti különbség és ha csak picivel pontosabbak és szerencsésebbek vagyunk, nagyobb arányban is le hozhattuk volna a mai találkozót! Szép volt fiúk! Hajrá Patak!!!

( Nógrádfoci.hu )

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.