Bogdány Zsolt mesternégyesével továbbra is hibátlanul

Patak SE – Erdőkürt LK  4 : 1 ( 3 : 1 )
Játékvezető: Szikora Dávid ( Babcsány Zsolt )

Patak: Pincze G – Fritz I, Simó Zs, Csókási Cs, Mócsány R ( Szabó Z 65′ ) – Gál M, Paulicsek M, Várhegyi T, Varga O ( Kürtössy O 65′ ) – Molnár M ( Csabai L 60′ ), Bogdány Zs ( Szenecei M 75′ )

Erdőkürt: Tóth B – Darázs, Czeba, Horváth Z, Szlaszovszki M – Nagy B, Makó M ( Szlaszovszki R 72′ ), Nagy L, Moór – Makó T, Nánai ( Hegedűs 61′ )

Gólszerzők: Bogdány Zs ( 12′, 16′, 21′, 63′ ) ill: Darázs M ( 33′ )

Sárgalap: Makó T ( 45′ )

Kellemes őszi időben, tizenöt játékossal készültünk egy olyan találkozóra, ahol az ellenfél Erdőkürt ellen még nem játszottunk bajnoki mérkőzést. Minden téren ismeretlen volt számunkra ez a csapat, de céljainkon mit sem változtatott, ma is győzni akartunk!
A múlt heti parádés győzelmet arató csapat mára sem változott és ugyanazzal a tizeneggyel kezdtünk, mint egy héttel korábban Rétság ellen.

Tömegjelenet az Erdőkürti kapu előtt. Mócsány ( 5 ) ugrik a legmagasabbra, de gólt ma csak Bogdány ( 20 ) lőtt

A mérkőzés kezdetben ismerkedéssel zajlott, kerestük a gyenge pontot ellenfelünkön, majd a 12. percben megszereztük a vezetést. Gál jobb oldalról középre ad és a bevetődő Bogdány öt méterről a kapus kezei mellett estében a hálóba lő! Megvolt a várt vezetés, innentől csapatunk is felszabadultabban futballozott. Molnár cselezgetett a vendég kaputól mintegy 22 méterre a 16. percben, majd a keresztbe bemozduló Bogdány elé tálalt. Gólfelelősünk tizenegy méterről nagy erővel rúgta kapura a labdát, ami a felső lécerő vágódott a hálóba! Ez bizony egy szépen kivitelezett támadás volt, természetesen góllal befejezve! És ismét Bogdány! A 21. percben jártunk, amikor bal oldalon folyt a játék, Mócsány – Varga a labda útja, utóbbi egy pazar testcsellel lerázta védőjét majd középre lő, a labda egy védőről kifelé pattan éppen Bogdány elé, aki egy átvétel után határozott mozdulattal a kapuba lövi csapata harmadik gólját!Alig több, mint húsz perc telt el a mérkőzésből és megnyugtató háromgólos előnyre tett szert csapatunk. Izgulni valónk nagyon nem volt, mert Erdőkürtnek helyzete sem volt, viszont más módon próbáltak maguknak érvényt szerezni. Néhány durva belépő, szándékos utánrúgás, vagy a legszebb az egyértelmű törlesztés…! A játékvezető pedig mindezt hagyta! Hihetetlen, de mindenféle következmények nélkül rugdoshatták játékosainkat!
Aztán újabb gólt láthattunk, vendég részről egy szép góllal szépítettek. a 33. percben a jobb oldalról a tizenhatos magasságából az oldalvonal mellől a vendégek játékosa Darázs lövésre szánta el magát, a labda jól csavarodott, majd vágódott a bal sarokba! Igazán szép találat volt!
A második félidőben továbbra is csapatunk dominált, voltak helyzetek, de több esetben is a jól védő vendég kapus akadályozta meg az újabb hazai gólt. Nagyon akart az Erdőkürt, de akarásuk nem volt elég, különösebb elképzelés nélkül játszottak. Aztán a mieinknél jöttek a frissítések és jött az újabb Bogdány gól! Már a 63. percben jártunk amikor a bal oldalról belőtt labdát a frissen beállt Csabai még elhibázta, de a jó helyen tartózkodó Bogdány közelről már nem hibázott! Növelhettük volna még az előnyünket, de több gólt már nem szereztünk így is szép ez a győzelem.
Csupán azt sajnálhatjuk, hogy a mai mérkőzés nem teljesen a Fair Play szellemében zajlott és nem a mi hibánkból! csapatunk ma is nagy akarattal játszott, igaz a színvonal elmaradt a korábbi mérkőzésekétől. Játékosaink minden dicséretet megérdemelnek! Szép volt fiúk! Hajrá Patak!

( Nógrádfoci.hu )

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.