Bogdány Zsolt volt a nyerő ember, támadónk megszerezte a 150. gólját pataki színekben

Patak FC – Keszeg SE  5 : 0 ( 1 : 0 )
Játékvezető: Urbán Viktor Péter (Kiss Dávid Barnabás)

Patak: Pincze G ( Oláh R 46′) – Tóth A (Kürtössy O 58′), Simó Zs (Faludi T 73′), Csókási Cs, Mócsány R (Fábián L 46′) – Horváth B (Sinkovics K 58′), Váró P, Várhegyi T, Szabó Z (Varga O 46′) – Németh L (Oravecz R 46′), Bogdány Zs.

Keszeg: Petuker (Tóth Z 87’) – Mezei, Fábián, Babinszki, Turcsán – Belencsák M, Pistyúr, Kovács L, Marosi (Belencsák T 87’) – Veres, Muszta

Gólszerzők: Bogdány Zs (25′, 51′, 59′, 89′), Varga O (84′)

Egy hét kényszerpihenőt követően ismét pályára lépett csapatunk, az idén két vereséggel indító Keszeg volt az ellenfél. Bő kerettel készülhettünk, Paulicsek és Pásztor hiányzott, viszont Váró és Sinkovics is bemutatkozhatott bajnoki mérkőzésen.

Bogdány Zsolt megszerezte a Patak FC színeiben a 150-ik bajnoki gólját!

A mérkőzés nem nagy iramban kezdődött, igaz az első percekben Bogdány egy szép támadást követően gólt szerzett, de les miatt érvénytelenítette a játékvezető a találatot. Jó húsz percig nem történt semmi, langyos mederben folyt a játék, csupán a mezőnyfölényünk volt megnyugtató a játékunk már nem annyira.
A félidő derekán Bogdány megszerezte a vezetést, de ez a gól nemcsak a vezetést jelentette csapatunk számára, hanem a gólszerzőnek is, mert támadónknak ez a gól volt 150.-ik találat, amit pataki színekben szerzett!Nagyszerű teljesítmény, amihez szívből gratulálunk!
A félidőben még előbb Váró előtt adódott egy ziccerhelyzet, de hat méterről csúnyán fölé durrantott, majd Mócsány is hasonlóan tette azt a büntetővel. Egy gólos előny birtokában vonult a csapat a szünetre, majd a folytatásban négy helyen is frissült a társaság. Egy kicsit magasabb fokozaton folyt a játék ami azt eredményezte, hogy Bogdány újabb két gólt szerezhetett. Itt már el is dőlt a mérkőzés, de el is laposodott a játék mintegy húsz percre, majd a mérkőzés végén előbb Varga O szerzett szép átemelős gólt, majd mintegy lezárásként ismét Bogdány volt eredményes.
Csapatunk újabb győzelmet jegyezhet és ezzel Érsekvadkert, Rétság és Dejtár mellet Patak is hibátlan a bajnokságban. Szép volt fiúk! Hajrá Patak!

 

Bella Sándor: Az első húsz percben nem igazán tudtunk kellőképpen felpörögni, fölényben játszottunk ugyan, de ez csak egy lesgólban mutatkozott meg. A félidő derekán megszereztük a vezetést, de továbbra sem lettünk aktívabbak. A szünetig azért egy nagy ziccert és egy elrontott büntetőt még feljegyezhettünk. Szerettem volna kicsit felrázni a társaságot ezért négy helyen is frissítettem a csapatot, ami bevált, hiszen alig több mint tíz perc alatt újabb két gólt szereztünk. A mérkőzést végig kézben tartottuk, mindkét csapat sportszerűen futballozott, a mai gyengébb teljesítményünk ellenére is megérdemelten szereztük meg a három pontot. A Keszeg csapatának további sok sikert kívánok!

Muszta Péter: Tudtuk, hogy nem ezen a meccsen fogjuk megszerezni az első pontjainkat, így csak a tisztes helytállásban bízhattunk, ami hellyel-közzel sikerült is. A tavalyi dobogósokat letudtuk az első három fordulóban, így számunkra most kezdődik el igazán a bajnokság, remélhetőleg egy győzelemmel hazai pályán. Gratulálok az ellenfelünknek és sok sikert nekik a szezonban! (Nógrádifutball.hu)

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.