Döntetlen a nyitófordulóban

Patak SE – Érsekvadkert SE II. 3 : 3 ( 1 : 1 )
Játékvezető: Kalmár Petra ( Kovács Máté, Szemesi Zsolt )

Patak: Szekeres L – Kürtössy O, Simó Zs, Csókási Cs, Mócsány R – Burai D ( Szabó L 34′ ), Várhegyi T, Faludi T, Pap Á ( Horváth B 60′ ) – Németh L, Bogdány Zs.

ÉVSE: Barna G – Hustyava ( Kereszti 68′ ), Fábián, Farkas, Varga V – Sipos, Gubik, Mácsik, Pádár – Beluczki ( Csejk 46′ ), Szabó L ( Loksa V  64′ )

Góllövők: Németh L ( 11′, 70′ ), Szabó Z ( 86′ ) ill: Beluczki T ( 15′ ), Sipos B ( 49′ ), Loksa V ( 67′ )

Sárgalap: Fábián L ( 21′), Pádár Z ( 71′ ), Gubik Á ( 84′ ), Sipos B ( 86′ )

Szomszédvárak rangadójával indult a 2020 – 2021-es megye hármas bajnokság. A mérkőzés előtt özönvíz szerű eső szerencsére a meccsre elállt így rendben elkezdődhetett a találkozó és mindjárt az elején vezetést is szerezhettünk volna, ha Bogdány pontosabban céloz hat méterről. A frissen igazolt Németh L szerezte meg a vezetést a 11. percben, de sajnos nem sokáig örülhettünk, mert még az első negyedóra végén Beluczki T egyenlített. Emelésénél kapusunk alá szaladt a labdának így az a léc alatt hullott a kapuba. Ez elkerülhető gól volt! Mind két csapat jól játszott ebben az időszakban, de helyzetek inkább előttünk adódtak. A másik új szerzeményünk Burai D előtt is volt két nagy helyzet, de Németh L is két helyzetét hagyta kihasználatlanul.

A sportszerű mérkőzésen Németh László két találatot szerzett.

A második játékrészben gyorsan átvette a vezetést a vendégcsapat ami után teljesen elvesztette a csapat a fonalat. Játékunkat, tisztelet a kivételnek, a pontatlanság és a fegyelmezetlenség jellemezte, aminek újabb vendég gól lett a vége a 67. percben. Két perccel később Németh L újabb találata adta vissza az elszálló reményeket csapatunk számára és a hajrát erősen megnyomva a 86. percben egy szöglet után a csereként beálló Szabó Z remek fejessel egyenlített.
A mérkőzésnek voltak olyan periódusai, amik nem illenek a képbe, ezeken sürgősen változtatni kell, a ziccereket pedig be kell lőni! Hajrá Patak!

Bella Sándor: Rangadóval nyitottuk a szezont, ami az első félidő alapján megfelelt ennek a titulusnak, bár a mérkőzés előtt lezúduló eső után a felázott talaj mindkét csapat játékosait megtréfálta olykor. Lőttünk egy szép gólt, majd kaptunk egy potyát, de ki is hagytunk négy ziccert az első félidőben! A második félidőt pedig nem tudom, hogyan értékeljem, a legnagyobb gond néhányunknál fejben és akaratban volt, nem mindenki nőtt fel ma ehhez a mérkőzéshez sajnos. Viszont jól hajráztunk és ennek, no meg egy adag szerencsének köszönhető, hogy döntetlenre hoztunk egy olyan meccset, amit már az első félidőben meg lehetett volna nyerni! Mindezek tudatában a döntetlent reálisnak tartom. További sok sikert Gubik Ákosnak és csapatának.

Gubik Ákos: Nagy eső volt a meccs előtt, de szerencsére a kezdésre elállt. Legalább nem olyan dög meleg, focira pont alkalmas volt az idő. Nem kezdtük rosszul a mérkőzést, bár az első nagyobb helyzete a Pataknak volt. Utána próbáltuk hozni a játékunkat. Kértem a srácoktól, hogy mivel az idén nincsenek nagyobb célkitűzések, csak élvezzük a játékot az előző szezon bajnokaspiránsa ellen, mely csapat elvileg erősebb. Ehhez tartották is magukat a fiúk, próbáltunk nem görcsösen focizni. Egész jól játszottunk, döntetlennel mentünk pihenni. A második félidőben sikerült vezetést szereznünk. Próbáltunk sokat passzolni, de ez mindkét csapatra igaz volt. A végére elfáradtunk. Látszott, hogy edzőmeccs hiányában szenvedünk. Ez meg is bosszulta magát és a végére ki tudtak egyenlíteni a hazaiak. Ennek ellenére azt mondom, igazságos döntetlen született. ( Nógrádfoci.hu )

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.