Egy félidőt tíz emberrel játszva nyertünk Ipolyszögön

Ipolyszög SE – Patak SE 1 : 3 ( 1 : 1 )
Játékvezető: Chikán Péter ( Varga Patrik Balázs )

Patak: Oláh R – Fritz I ( Szabó Z 66′ ), Simó Zs, Csókási Cs, Mócsány R – Oravecz R ( Kürtössy O 46′ ), Várhegyi T ( Krausz T 46′ ), Paulicsek M, Varga O ( Majer F 63′ ) – Pásztor G ( Horváth B 66′ ), Bogdány Zs.

Gólszerzők: Takács G ( 28′ büntető ) ill: Bogdány Zs ( 20′ büntető ), Szabó Z ( 71′ ), Keresztes Z ( 90′ öngól )

Sárgalap: Tóth Á ( 45′ )

Kiállítva: Oláh R ( 45′ )

Jó hangulatban várta mind két csapat a mérkőzést, ami némi csúszással kezdődött el. Csapatunk próbált irányítani több-kevesebb sikerrel, a hazai csapat viszont a kontrákra rendezkedett be. Nagyon lassan lendültek játékba a csapatok, első említésre való esemény a részünkről a tizenötödik percben volt, amikor Bogdány bedobását Varga egyből kapura pörgette mintegy tizenhat méterről, de a hazai kapus a léc fölé tudta tolni a labdát.

Simó Zsolt az első félidőben a mezőnyben, a másodikban a kapuban állt helyt!

Pásztor cselezgetett a hazai tizenhatos környékén, de senki nem tudta szerelni, végül egy láb ott maradt és az akkorra már a büntetőterületen belül tartózkodó támadónk elesett! A megítélt büntetőt Bogdány értékesítette, meg szerezve ezzel a vezetést. Sajnos sokáig nem örülhettünk az előnynek, mert a huszonnyolcadik percben egy keresztbe belőtt labdára ketten mozdultak, de védőnk Fritz csak szabálytalankodni tudott, így ezért is járt a tizenegyes! A hazaiak részéről Takács állt a labda mögé és ő sem hibázta el, így egalizálta az eredményt. A félidőben gól már nem esett, viszont kapusunkat Oláht a játékvezető kiállította! A szünetben drasztikusan át kellett szervezni az immár tíz főre apadt csapatot aki így próbálta meg a második negyvenöt percben dűlőre vinni a dolgot. Sokat változott a játék képe, már nagyobb területet játszottunk be és sokszor jutottunk az ipolyszögi kapu elé, de lövéseinket szinte mind a hazai kapus kezébe lődöztük! Folyamatos cserékkel sikerült frissiteni a csapatot, majd a hajrához közelítve egy szögletet követően Szabó Z fejelt gólt és így ismét nálunk volt az előny. Vendéglátóink egy percig sem adták föl és gyors kontrákból próbáltak kapunk elé kerülni, de a három fős védelmünk jól állta a sarat! Az utolsó másodpercekben egy keresztbe lőtt labdába a hazaiak védője Keresztes ért bele fejjel, ami után a saját kapujába kötött ki a labda! Már a középkezdéshez sem volt idő, a játékvezető lefújta a mérkőzést. A második félidőben tíz emberrel játszva bravúrosnak mondható győzelmet arattunk, egyáltalán nem érdemtelenül. Végig izgalmas, de sportszerű mérkőzés volt. Szép volt fiúk! Hajrá Patak!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.