Felejthető mérkőzésen hoztuk a kötelezőt Egyházasdengeleg ellen

Patak SE – Egyházasdengeleg FE 6 : 0 ( 3 : 0 )
Játékvezető: Urbán V ( Kiss Dávid Barnabás )

Patak: Oláh R ( Szekeres L 46′ ) – Mócsány R, Csókási Cs, Paulicsek M – Oravecz R, Várhegyi T, Faludi T ( Simó Zs 74′ ), Németh L – Burai D, Bogdány Zs, Szabó L ( Kürtössy O 74′ )

Gólszerzők: Szabó L ( 8′ ), Paulicsek M ( 29′ ), Bogdány Zs ( 36′ ), Burai D ( 46′ ), Bogdány Zs ( 50′ ), Burai D 78′ -büntető- )

Sárgalap: Jessin J ( 27′ )

Mindent elmond csapatunk mai teljesítményéről, hogy egy 6 : 0 -ás mérkőzésen a balhátvédként játszó Paulicsek Márk volt a mezőny legjobbja.

A nyugati csoportban újonc Egyházasdengeleg csapatát láttuk vendégül a bajnokság tizenegyedik körében. Kevesen, mindössze tizennégyen jöttünk össze a mai találkozóra, a baj csak az, hogy a kispadon a tartalékkapus Szekeresen kívül, két maródi, Simó és Kürtössy foglalt helyet. Csapatunk két döntetlen után arra készült, hogy ismét győzelemmel örvendeztesse meg a szurkolókat, amihez minden feltétel adott volt.
Hát a kezdő sípszót követően nem ugrott egymásnak a két csapat, igaz, szinte csak a vendég térfélen volt a labda, de játékunkban nem igazán volt sok ötlet. Kilencven percig elég langyos mederben csordogált a játék. Azért volt néhány pozitívum is, például a gólok, Szabó L már a 8. percben megszerezte a vezetést, miután a kapusról kipattanó labdát lőtt, némi szerencsével a kapuba. Aztán sokáig semmi érdemleges nem történt a pályán, majd a balhátvédként játszó Paulicsek unta meg a tehetetlenséget és miután néhány métert vezette a labdát, jó huszonnyolc méterről bődületes gólt akasztott a kapu bal felső sarkába! A félidő vége felé Bogdány is feliratkozott a góllövők közé, miután kilőtte a jobb alsó sarkot a 36. percben. A szünetben szerkezeti változáson ment keresztül a csapat, és szinte azonnal újabb gólt szereztünk. Burai küldte a labdát a bal alsó sarokba, majd öt perccel később egy védelmi hibát kihasználva ismét Bogdány volt eredményes. Aztán hiába várta mindenki a hasonló folytatást, jó sokáig nem történt semmi említésre méltó. Meddő támadásainkat képtelenek voltunk befejezni, ha pedig mégis helyzetbe kerültünk, akkor azokat rendre ki is hagytuk. Így érkeztünk el a 78. perchez, amikor Bogdányt buktatták a tizenhatoson belül, a tizenegyest Burai végezte és a balra mozduló kapus mellett a jobb alsó sarokba lőtt, beállítva ezzel a végeredményt is egyben.
Tény, hogy a csapat nem játszott szemet gyönyörködtetően, de legalább győzött egy sportszerű mérkőzésen. Hajrá Patak!

Bella Sándor: – Egy könnyen felejthető mérkőzésen megérdemelten gyűjtöttük be a három pontot, az amúgy szimpatikus és sportszerű ’dengelegi csapat ellen. Nem tagadom, csalódott vagyok csapatom játékát látva, nem tudom eldönteni, hogy nem akarunk, vagy egyszerűen nem tudunk átlépni saját árnyékunkon és végre olyan szinten futballozni, amit joggal várnak el tőlünk. Ma ismét keveset futottunk, mezőnyben és kapu előtt sokat, túl sokat hibáztunk, de nézzük a jó oldalát, ilyen arányban is megérdemelten nyertünk és ismét nem kaptunk sem gólt, sem lapot. Az Egyházasdengeleg csapatának további sok sikert kívánok!

id. Berkes Balázs: A mai mérkőzés nem az első, hogy szinte csak tizenegyen tudunk kiállni. Ez a helyzet sajnos a becsületesen eljáró játékosok hozzáállását is tönkre teszi. Így nagyon nehéz játszani hétről-hétre, mert minden mérkőzés előtt azt találgatjuk, hogy megleszünk, vagy nem. Bízom benne, hogy a játékosok átérzik a helyzet súlyosságát és sokkal komolyabban fogják venni a hátralévő meccseket. Csak ebben az esetben tudunk továbblépni ebből a helyzetből, és csak így lehet újra önbizalommal pályára lépni a mérkőzéseken, illetve eredményeket elérni. ( Nógrádfoci.hu )

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.