Fölényes vendég siker a második felkészülési mérkőzésen

Patak SE – Szécsény VSE  1 : 9  ( 1 : 4 )

Patak: Rapavi P – Gál M, Simó Zs, Mócsány R, Fritz I – Varga O, Várhegyi T – Csabai L, Faludi T, Molnár M – Kutnyik T
Csereként játszott: Mák Cs, Szenecei M

Szécsény: Percze (Csampa) – Gáspár N (Pintér Zs ) , Nagy M, Kelecsényi G, Horváth P, Juhász, Oláh R, Novák J, Móricz Á, Strihó (Szmolnik) , Oláh T. (Langa)

Gólszerző: Faludi T ( 35′ ) ill: Oláh T ( 2 ), Szmolnik M ( 2 ), Novák J, Oláh R, Strihó Zs, Móricz Á, Langa A.

Várhegyi Tamás végig nagy csatát vívott Novák Jánossal.

Második felkészülési mérkőzésünkre a megyei első osztályban szereplő Szécsény csapatát láttuk vendégül. Sajnos még most is sok volt a hiányzónk, pontosan nyolc emberünkkel nem számolhattunk! A mérkőzés első harmadában még elég frissen mozgott csapatunk, akár a vendég Szécsény, úgy előttünk is adódtak lehetőségek, ekkor még partiban voltunk az Oláh Tiborral és a nógrádi ikonnal Novák Jánossal felálló ellenfelünkkel! A félidő utolsó negyedórájában viszont négyszer is a kapunkba találtak, míg részünkről Faludi volt eredményes! Magabiztos előnnyel fordulhattak a vendégek és a második játékrészben már egyértelműen kiütközött mindenféle különbség, természetesen az ő javukra. Sorra szerezték az újabb találataikat az addigra már jócskán elfáradó és az utolsó negyedórára már kicsit szét is eső csapatunk ellen, így jutva el kilenc gólig!
Csapatunk részére a mai mérkőzés jól szolgálta a felkészülést, mert jó pár hiányosságra hívták fel a figyelmünket a vendégek! A csapatjátékunkon is van még mit csiszolni, mert több új játékos is van a csapatban és még ez nem megy zökkenőmentesen, de mire szükség lesz rá, addigra jó lesz! Hajrá Patak!

( Nógrádfoci.hu )

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.