Fontos három pontot szereztünk a közvetlen riválisunk Romhány ellen!

Patak SE – Romhány SE  4 : 1 ( 1 : 1 )
Játékvezető: Strehó Erik ( Varga Patrik Balázs, Szemesi Zsolt )

Patak: Pincze G ( Oláh R 46′ ) – Fritz I ( Kürtössy O 46′ ), Paulicsek M, Csókási Cs, Mócsány R – Oravecz R, Várhegyi T ( Faludi T 76′ ), Németh L ( Krausz T 63′ ), Majer F ( Horváth B 63′ ) – Huttyán A ( Szabó L 55′ ), Bogdány Zs ( Szabó Z 76′ )

Romhány: Nagy R – Ivanics, Hornyák ( Seres M 82’ ), Kovács G, Jávor ( Paróczi 55’ ) – Marsicki B, Kohári, Tátrai, Mudroncsik ( Marsicki R 60’ ) – Hajdú ( Tomis 61’ ), Hegedűs

Góllövők: Mócsány R ( 24′ ), Oravecz R ( 47′ ), Oravecz R ( 65′ ), Bogdány Zs ( 74′ ) ill: Hegedűs M ( 16′ )

Sárgalap: Paulicsek M ( 41′ ), Várhegyi T ( 59′ ) ill: Kovács G ( 60′ )

Remek mérkőzést és hazai győzelmet hozott a huszonhetedik fordulóban megrendezett dobogósok párharca a Romhány elleni derbin! Végre közönség előtt játszhattunk, akik egy izgalmas, igazi rangadót láthattak. Tizennyolc fővel készült csapatunk erre az igen fontos mérkőzésre, de a vendégeknél is tizenhatos keret volt!

Csókási Csaba „tanári” módon futballozott a védelem tengelyében! Neki is nagy szerepe van a sikerben!

Az első negyedóra végén szinte az első helyzetét gólra váltotta a vendégcsapat, Hegedűs közelről lőtte ki a hazai kapu bal sarkát, de nem sokkal később Mócsány káprázatos esernyőcsele után igazítás nélkül lőtt a jobb alsó sarokba! Még nem telt el félóra a játékból és már mind két oldal betalált, a mieink többet birtokolták a labdát nagyobb iramban futballoztak, mint ellenfelük. A csapat igyekezett kézben tartani a meccset és ezt ma jól csinálta, csapatrészeink remekül dolgoztak össze. Jobban játszottunk ellenfelünknél. Az eredmény szünetig már nem változott, bár voltak rá kisebb-nagyobb lehetőségek mindkét oldalon a gólszerzésre.
A szünet után már nem ismertünk pardont, már a középkezdés után Oravecz lőtt kissé szerencsés gólt és már nálunk volt az előny! Nem sokkal ezután Huttyán bombája csattant a kapufán, az ismétlést sajnos nem sikerült gólra váltani. Próbálkozott a Romhány, de a ma felállt védelmünkkel nem tudott mit kezdeni. Mezőnyben nyüstölték egymást a csapatok, sok párharcot, kemény belépőket, szép megoldásokat, szóval igazán élvezetes focit láthattak a nézők. A gólcsendet Oravecz törte meg a 65. percben, miután újból betalált a romhányi kapuba! Az utolsó negyedórához érve Krausz emelésébe Oravecz bele csúsztatott, ami így lett jó Bogdánynak és támadónk közelről a kapuba fejelt a meglepett és tehetetlen kapus kezei mellett! A mérkőzés folyamán csapatunk minden cserelehetőségét kihasználta és elmondható, hogy cseréink remekül szálltak be, ma ismét jó felfogásban futballozott a csapat, hátrányban sem esett szét és végig kézben tudta tartani a játékot. A mai teljesítménnyel teljesen megérdemelt győzelmet szereztünk egy fiatal, sikerekre kész Romhány ellen az egyébként harcos, de sportszerű mérkőzésen! Szép volt fiúk! Hajrá Patak!

Bella Sándor: – Egy nagyon fontos rangadón tartottuk itthon a három pontot, miután hátrányból nyertünk az egyik közvetlen riválisunk ellen. A tétnek megfelelő iramban és felfogásban futballozott mindkét csapat, így egy izgalmas jó meccset láthattak a kilátogató nézők. Az első negyedóra végén hátrányba kerültünk, de még a szünetig kiegyenlítettünk, majd a folytatásban azonnal át is vettük a vezetést egy gyors találattal, amit még két újabb követett. Úgy érzem megérdemelten nyertünk, mert a mérkőzés nagy részét koordinálni tudtuk és véleményem szerint többet is tettünk érte. Ismét csak azt tudom mondani, hogy nagyon büszke vagyok a csapatomra! Sportszerű mérkőzés volt, további sok sikert kívánok a Romhány csapatának!

Seres István: Nagyon harcos mérkőzést vívtunk a végeredménytől függetlenül. Vezetést tudtunk szerezni, de valahogy nem volt a helyén a fociba vetett hitünk. Túl sok egyéni hibát vétettünk, amit nem bírtunk el a mai meccsen. Ennyi, döntő helyzetben történő hibák az egész szezonunkban nem volt. Többet tett a győzelemért a Patak. Viszont tovább kell mennünk, mert nincs vége a világnak, de még a bajnokságnak sem! Gratulálok Sanyinak és a csapatának. Sok sikert nekik! Fel a fejjel csapatom, kijavítjuk a hibáinkat! Hajrá Romhány!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.