Forgács Levente mesterhármasa volt csapata ellen

Szokolyi Alajos SE – Patak FC 1 : 3 ( 1 : 1 )
Játékvezető: Fekete István (Kiss-Bilkei Balázs)

Szokolyi Alajos SE: Esztergomi – Gláz, Németh K, Tóth K, Víg (Sági 89’) – Szabadkai, Fekete, Gáspár, Pál, Fabi (Forgács Z 84’) – Bálint (Tóth M 60’)

Patak: Pincze G (Oláh R 46′) – Kürtössy O (Fábián L 57′), Paulicsek M, Mócsány R, Horváth B – Oravecz R, Várhegyi T, Forgács L, Dombi D – Takács G (Váró P 57′), Bogdány Zs.

Góllövők: Szabadkai K (11′) ill: Forgács L (10′, 61′, 83′)

Sárgalap: Szabadkai K (55′), Németh K (60′) ill: Paulicsek M (17′), Bogdány Zs (58′)

Mindkét csapat nagy kerettel rendelkezik, a mérkőzésre mégis csak 14-14 fővel készültek. Házigazdánk az eddig lejátszott mérkőzéseken még pontot sem szerzett, míg csapatunk kettőt veszített. A csapat komolyan vette a találkozót, és mint kiderült, bizony jól tette…

Forgács Levente nagy kedvel futballozott, mesterhármast ért el volt csapata ellen.

Sajnos a mérkőzés napján is léptek vissza a játéktól játékosok, így elég szűkös kerettel készülhettünk. Az gyorsan ki derült, hogy melyik csapat lesz a kezdeményezőbb, több támadást is vezettünk, de a hazai csapat fegyelmezett betömörülő védekezését nem sikerült megbontani. Aztán a 10. percben Forgács vette be volt csapata kapuját, de örömünk nem tarthatott sokáig, mert azonnal egalizáltak a hazaiak, addigi első helyzetüket váltották góllá. Feltűnő volt csapatunk gyenge játéka, pedig igyekezett a társaság, de valahogy mindig mindenbe hiba csúszott, túl sok hiba…
Próbált a csapat újból előnyt szerezni, de nem volt elég erő és pontosság a játékban, így viszont a betömörülő védekezés is komoly gondot okozott. A szünetig nem is változott az eredmény, majd a folytatásban egy kisebb taktikai átalakítás után nagyobb erővel tudtunk támadni, a hibáink sem voltak már annyira látványosak. Egy órányi játék után Forgács duplázni tudott, így ismét nálunk volt az előny. Egy nagy helyzete volt ekkor a hazai csapatnak, de Oláh bravúrral tolta ki a léc alól a közeli lövést! A 83. percben Forgács újabb találata igazából le is zárta a mérkőzést, támadónk így „mesterhármast’ ért el volt csapata ellen! Ma nem játszott jól a csapat, ilyen is van, viszont a hozzáállása, a győzni akarása mindenképpen dicséretes és ma ez volt a legfontosabb! Sok mérkőzés van, lesznek jók és kevésbé jó meccsek, de a lényeg, hogy az összhang, az egység továbbra is megvan! Szép volt fiúk! Hajrá Patak!

Németh Krisztián:Most látszott a mérkőzésen, hogy amit kértem és amit megbeszéltünk, azt teljes mértékben betartották. Nem elbizakodva, de most érezni lehetett, hogy le vannak téve az alapok, és kezdik kapiskálni a lényeget, hogy mit és hogyan kellene játszanunk. Ez meg is látszódott az első félidőben. Jobb csapat a Patak, ez egyértelmű, egy tavalyi bajnok volt nálunk. A második félidőre már kicsit elfáradtunk, de úgy gondolom, csak gratulációt érdemelnek a srácok, mert mindent megtettek, sőt kettő egynél nagy ziccert fogott a vendégek kapusa. Nekünk is voltak helyzeteink, kontrákra rendezkedtünk be. A kért területeket lezártuk, ennyit számít az, ha követik a kért dolgokat a srácok, így most nem is alakult ki sok gólos különbség. Van mire alapozni. Jó kedvük volt a játékosoknak, élvezték a focit. A Pataknak további sok sikert! A csapat nevében innen is sok boldogságot kívánunk Gáspár Eriknek az újdonsült férjnek a további életben!

Bella Sándor: Egy teljes félidőt el pazaroltunk, nagyon rosszul játszottunk, sem csapatként, sem egyénileg nem a tőlünk megszokott teljesítménnyel rukkoltunk elő. A második félidőre össze kapták magukat a srácok és a betömörülő hazai védelmet végül sikerült fel törni és ezzel a három pontot is el hozni! Büszke vagyok a fiúkra, mert akarták ezt a győzelmet és meg küzdöttek érte, a látottak alapján teljesen megérdemelten. A bernecei csapatnak további sok sikert kívánok! (Nógrádifutball.hu)

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.