Gólgazdag felkészülési mérkőzés a megye kettes Szügy ellen

Patak SE – Szügy SE 5 : 6 ( 5 : 4 )

Patak: Pincze G – Simó Zs, Csókási Cs, Fritz I, Kürtössy O ( Mák Cs 46′ ) – Paulicsek M, Faludi T, Várhegyi T, Csabai L ( Molnár M 46′ ) – Szabó L ( Kutnyik T 46′ ), Bogdány Zs ( Csabai L 70′ )

Szügy: Tresó – Földvári, Szemerédi, Dombóvári, Gaál – Hugyecz, Saár, Kalmár – Hodászi, Rónási, Cseman

Gólszerzők: Csabai L ( 7′ ), Bogdány Zs ( 9′, 21′, 32′, 38′ ) ill: Hugyecz ( 29′ ), Saár ( 39′ ), Rónási ( 60′ ), Szenográdi ( 30′, 45′, 86′ )

Harmadik felkészülési mérkőzésen  6 – 5 -re kikaptunk az egy osztállyal feljebb szereplő Szügy csapatától. A jól előkészített pályán az új szerzeményünk Csabai László egyszer, míg Bogdány Zsolt négyszer volt eredményes!
Jól kezdtük a mérkőzést, már a hetedik percben vezetést szereztünk Csabai találatával, amit két perccel később Bogdány kettőre növelt! Jól játszott a csapat, de a Szügy is igen jó felállásban futballozott, így borítékolható volt, hogy jó mérkőzést láthatnak a kilátogató szurkolók. A meccs színvonala megfelelt egy átlagos edzőmeccs színvonalának és biztos, hogy „élesben” mind két csapat többet nyújt majd, viszont a gólokra nem lehetett panasz egyik oldalon sem.

A Csókási Csaba vezette védelem ma hatszor kapitulált.

A 21. percben Bogdány talált ismét a kapuba, majd a vendégek két perc alatt vissza jöttek a mérkőzésbe, miután két alkalommal is bevették a hazai kaput! Az első félidő hajrájában Bogdány újabb duplájával már 5 : 3 ra módosult az eredmény, de még nem volt vége, mert a Szügy a szünetig egy gólosra módosította a különbséget egy újabb találattal.
A Szünet után már kevésbé tudta csapatunk azt a játékot hozni, amit az első félidőben, nem sikerültek a passzok, a szerelések. Át adtuk a teret a vendégeknek. Bár a vendégek sem pörögtek jobban, mint korábban, viszont lőttek újabb két gólt így megfordították az eredményt és megnyerték a mérkőzést.
Az első félidőben kifejezetten jól futballozott a csapat és lőtt öt akciógólt a megye kettő egyik élcsapata ellen! Ez bizakodásra adhat okot, de a hat kapott gól még nincs teljesen rendben, több és nagyobb figyelem kell! Még érződik az összeszokottság hiánya, de valószínűleg időben rendben lesz minden. Hajrá Patak!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.