Gólgazdag meccsen szenvedtünk vereséget az utolsó felkészülési mérkőzésen

Nőtincs SE – Patak SE 7 : 2 ( 4 : 0 )

Nőtincs: Árva ( Rácz M ) – Bera ( Kiss D ), Kovács K, Makkai, Gyuricza ( Petrik ) – Németh ( Sirkó ), Somogyi, Rodák ( Romhányi ) – Dancsó ( Szunter ), Bánáti ( Nógrádi ), Keresztes.

Patak: Oláh R – Kürtössy O ( Szabó Z 46′ ), Simó Zs, Csókási Cs, Mócsány R ( Horváth B 46′ ) – Fritz I, Németh L – Oravecz R, Krausz T ( Szabó L 46′ ), Majer F – Huttyán A

Gólszerzők: Bánáti ( 2 ), Szunter ( 2 ) , Németh ( 2 ), Kovács K ill: Oravecz R ( 68′ ), Huttyán A ( 75′ )

Huttyán Attila sérülése után második meccsén is betalált a kapuba!

Kellemes, tavaszias időben került sor csapatunk utolsó felkészülési mérkőzésére a megye egyben szereplő Nőtincs ellen. A nálunk láthatóan gyorsabb és labda biztosabb Nőtincs az első negyedóra végére már két gólos előnyt szerzett, majd a félidőig még kétszer köszöntek be a kapunkba. A szünet után hadrendet váltottunk és helyenként már bátrabb megoldásokat is láthattunk. Már öt góllal ment az ellenfél, amikor előbb Oravecz egy kapusról kipattanó labdát helyezett a kapuba, majd Huttyán remek elfutása után szerzett gólt csapatunknak. A végére maradt még két Nőtincsi gól, amiért kár, mert figyelmetlenségünk okozta. Mindkét csapatnak jó hasznára volt ez a mérkőzés, folytatás most már élesben…

 

Nyikos József: Az első félidőben próbáltunk határozott pozíciós focit játszani, ami jól is ment. Aztán a második félidőben hagytuk két gólt rúgni az ellenfelet. A második félidő kiengedősre sikeredett, fejben kicsit lazábbra vettük. Összességében elérte a célját a mérkőzés, megvolt a mozgás.

Bella Sándor: Jó időben játszottunk hasznos mérkőzést egy jó csapat ellen. Bár nem kértem a fiúktól, mégis visszafogottan játszottunk az első félidőben. A második játékrészben már kicsivel jobban igyekeztünk, de ez csak annyit jelentett, hogy szereztünk két gólt a sokkal határozottabb és jobb focit bemutató Nőtincs ellen. A felkészülési meccseinken látottak és tapasztaltak alapján úgy érzem, csapatom felkészült a tavaszi folytatásra és megfelelő létszámmal és motivációval bátran nekivághatunk a pontvadászatnak. Köszönjük a mérkőzést Nőtincs csapatának, sok sikert nekik a bajnokságban! ( Nógrádifutball.hu )

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.