Gólszüret Keszegen

Keszeg SE – Patak SE  0 : 9 ( 0 : 3 )
Játékvezető: Strehó Erik ( Horváth Barbara )

Keszeg: Rojkovics G – Durucz, Gyetván, Kraft ( Pistyúr 63’ ), Mezei ( Cseri 67’ ) – Gyurina ( Gömöri 67’ ), Terjék, Turcsán, Lestyán B – Fábián, Belencsák M ( Veres 57’ )

Patak: Pincze G – Horváth B, Simó Zs, Csókási Cs, Kürtössy O (  Faludi T 57′ )- Oravecz R, Várhegyi T, Paulicsek M, Varga O ( Ordasi I 57′ ) – Pásztor G, Bogdány Zs

Gólszerzők: Horváth B ( 5′ ), Bogdány Zs ( 16′, 40′, 55′ ), Pásztor G ( 48′, 65′, 66′, 88′ ), Faludi T ( 78′ )

Sárgalap: Pásztor G ( 34′ ), Oravecz R ( 67′ )

Továbbra is igen karcsú kerettel kell számolni a hétvégi mérkőzéseinken, mert a mai Keszeg elleni meccsen is kilencen hiányoztak a keretből! Sajnos ebből a kilencből négyen hosszabb ideje bajlódnak sérüléssel, őket természetesen mielőbb visszavárjuk! A többi hiányzónak is meg volt az oka, így csupán két csere játékosunk volt a kispadon.

Pásztor Gábor négy gólig jutott Keszegen!

Már az ötödik percben jobb oldali védőnk Horváth fejelt a hazai kapuba egy szöglet után, ezzel megadta társainak a jelet a mai gólszüretre. Csapatunk igen magabiztos fölényben játszott, jól járatva a labdát és a szünetig még Bogdány kétszer is bevette a Keszegi kaput. A második félidőd szinte azonnal góllal kezdtük, Pásztor lőtte az újabb gólt a 48. percben. Jól játszott a csapat, láthatóan élvezte a játékot és az 55. percben Bogdány már a csapat ötödik, a saját maga harmadik találatát jegyezhette fel! Pályára lépett Faludi és az eltiltását letöltő Ordasi, ők Kürtössy és Varga helyére érkeztek, majd némi szerkezeti váltást követően folytatódott a gólszüret. A ma is elemében futballozó Pásztor egy perc alatt szerzett újabb két találatot! Előbb akcióból volt eredményes, majd az ellene történő szabálytalanságot követően megítélt büntetőt értékesítette a 65 és a 66. percben! A csereként beálló Faludi is feliratkozott a gólszerzők közé a 78. percben miután Pásztor önzetlen labdáját helyezte a kapuba két lépésről, majd az i-re a pontot támadónk tette fel a 88. percben mikor szinte az egész jobb oldalt végig cselezte, majd közelről a tehetetlen kapus kezei mellett lőtte be csapatunk kilencedik találatát! Csatárunknak pedig ez volt a mai mérkőzésen a negyedik gólja!
Az elmúlt hetekben láthatóan masszívabb futballt kezdett felvenni csapatunk, amivel eredményesebb játék is párosul. Jó ez az irány…
Házigazdánk végig sportszerűen futballozott, csapatrészeink jól működtek ma, így szinte hazai helyzet nélkül hoztuk le a mérkőzést. Szép volt fiúk! Hajrá Patak!

Muszta Péter: Tudtuk, hogy nehéz meccs elé nézünk, de nem gondoltuk volna, hogy hazai pályán kilencet kapunk. Sajnos ezen a meccsen osztálykülönbség volt a két csapat között… Sokat harcoltunk, futottunk, de az esetek nagy részében kergettük a labdát… Nincsen baj, megyünk tovább. Sok sikert a patakiaknak!

Bella Sándor: Gyors góllal indítottunk, ami megadta az alaphangot a csapat játékának, majd a szünetig még kettőt szereztünk, amivel szerintem el is dőlt a mérkőzés. A második félidőben valamivel pontosabb és célra törőbb futballal rukkoltunk elő, ami újabb gólokat eredményezett, így győzelmünk teljesen megérdemelt. Sportszerű mérkőzés volt, további sok sikert a Keszeg csapatának! ( Nógrádifutball.hu )

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.