Gólzáporral folytatódott a felkészülés

Nagyoroszi HBBSE – Patak SE  1 : 11 ( 1 : 4 )

Nagyoroszi: Csari – Víg, Garazsi, Makrai, Varga R – Pál L, Kovács P, Virág ( Busai ), Vasas – Brinyiczki ( Baranyi Á ), Bander

Patak: Pincze G – Szabó Z, Simó Zs, Horváth B, Kürtössy O – Várhegyi T, Paulicsek M – Majer F, Krausz T, Németh L – Bogdány Zs

Csere: Oláh R, Faludi T

Gólszerzők:  Bander ( 39′ ) ill: Bogdány Zs ( 14′, 26′, 53′, 76′ ), Németh L ( 16′, 78′ ), Majer F ( 59′, 81′ ), Faludi T ( 41′ büntető ), Kürtössy O ( 64′ ), Krausz T ( 85′ )

A tervezettnél ismét kevesebben sikerült a mérkőzésen részt venni, ennek ellenére a csapat megtudta valósítani azokat az elemeket, amiket szerettek volna. Helyezkedések és rengeteg passz volt a mai „tananyag” amit jó százalékban hoztak is a fiúk a nehéz és mély pálya ellenére. A jó helyzetfelismerésnek és a jó helyzetkihasználásnak köszönhetően gólokat is szereztünk, de azért sok energiát kivett a csapatból a nehéz talaj és láthatóan elfáradt a végére a társaság.

Garazsi József: Két és fél hónap szünet után, új emberekkel, mindennemű edzés nélkül csaptunk bele a lecsóba a bajnokesélyes és listavezető Patak ellen. Csak az volt a lényeg, hogy mozogjunk és az újak kicsit szokták a többieket. Szakmai oldalról nem lehet értékelni a meccset. Hiába játszottunk volna gyengébb csapattal, akkor sem futottunk volna többet vagy kevesebbet, ugyanilyen rosszul játszottunk volna. A Patak jól futballozott, bár vasárnap tőlünk nem volt nehéz jobban játszani. nekünk nagyon sokat kell javulnunk, például fizikálisan is. Az a baj, edzésre nem jönnek a fiúk, pedig már az is nagy dolog lenne, ha egy héten legalább egyszer összejönnénk, egy idő után meglátszana. Én pedig nem fogom azt mondani nekik, hogy egyénileg járjanak el futkározni. Vasárnap bajnokit játszunk az Őrhalommal, aztán jön két edzőmeccs. Az első négy-öt mérkőzésünk megint arra fog elmenni, hogy formába lendüljünk. Nehéz lesz ez a tavasz! Mindig csak gyengülünk.

Bella Sándor: Kellemetlen nyirkos időben egy eléggé mély talajon 70 százalékban megtudtuk valósítani azokat, amiket látni szerettem volna. Jó volt vissza látni a játékban, hogy a csapat betartja a megbeszélteket és fegyelmezetten teszi a dolgát. Sok volt a futás a helyezkedés, figyeltük egymást és nagyon sokat ment a zsuga így nem meglepő, hogy a végére elfáradt a csapat. Bízom benne, hogy a továbbiakban nagyobb létszámot is tudunk majd produkálni, mert van még min csiszolni.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.