Gyenge játékkal is elhoztuk a pontokat Borsosberényből

Borsosberény SE – Patak FC  2 : 3 ( 2 : 3 )
Játékvezető: Hegedűs Máté (Moravcsik Dániel)

Borsosberény: Tóth Á – ifj. Oláh J, Varga A (Botos 65’), id. Oláh J, Kovács P – Farkas, Virág D, Viczena, Koren – Majer, Miklósi.

Patak: Oláh R – Tóth A, Faludi T (Pincze G 60′), Váró P, Dombi D – Horváth B, Németh L, Bogdány Zs, Szabó L (Farkas D 60′) – Oravecz R, Takács G.

Góllövők: Miklósi P (13′), Koren D (38′) ill: Bogdány Zs (6′), Oravecz R (16′), Takács G (45′)

Sárgalap: Koren D (79′), Viczena Cs (88′) ill: Bogdány Zs (88′)

Oravecz Roland szerezte csapatunk második találatát.

2017 április harmincadikán, azaz hat és fél éve volt bajnoki mérkőzésünk Borsosberényben (1 : 10). Az ősszel az első körben hazai pályán sima győzelmet arattunk ellenük (7 : 1 ), de most is a három pont megszerzése volt a cél, bár csapatunk mostanra alaposan megtizedelődött…
Alaposan felforgatott csapatunk már a hatodik percben vezetést szerzett Bogdány lesipuskás találatával, a kapusról kipattanó labdát pofozta a kapuba. Feltűnő volt, hogy támadójátékunkban sem erő, sem ötlet nem volt, mégis akadtak kisebb-nagyobb esélyek a gólszerzésre, de ahelyett, hogy növeltük volna az eredményt, a hazai csapat első kapura lövéséből egyenlített! Nem tartott sokáig az örömük, mert Oravecz szinte azonnal be vette a hazai kaput és vettük vissza ezzel a vezetést. Oláh mutatott be egy ziccer hárítást, majd egy igazán szép találattal ismét egalizált a hazai társulat. Már a félidő végét jelző sípszóra várt mindenki, amikor egy szabadrúgást még elvégezhettünk, amit Takács helyezett a kapuba, így pedig előnnyel mehettünk a szünetre. A folytatásról meg már nem is érdemes beszélni… Sajnos ebben a játékrészben sikerült csapatunknak az eddigi leggyengébb teljesítménnyel elő rukkolni. Rossz volt nézni azt az ötlettelen és erőtlen játékot, de ma ennyire tellett a csapattól. Ziccerek maradtak ki, amiket nem sikerült gólra váltani, ráadásul az utolsó félórában már a hazaiak támadtak többet, igaz mindezt helyzet nélkül, de mivel a mieink sem tudtak gólt szerezni, így maradt az első félidőben kialakított eredmény.
Aztán van még itt valami, a mérkőzés egészében, végig a kilencven perc során a hazaiak játékosedzője végig provokálta csapatunkat, a játékvezető ítéleteit, többször is sértő megjegyzéseket téve játékosainkra és csapatunkra!A meccs végén egy általa elkövetett teljesen indokolatlan és durva szabálytalanság után a félpályánál komolyabb tumultus keletkezett, amit a játékvezető csak nehezen tudott megszüntetni, aki egyébként türelmesen és jól kezelte a dolgokat. Ez a fajta viselkedés bármilyen sportvezetőtől elfogadhatatlan, nélkülöz mindenféle tiszteletet a másik csapat iránt, amit még a saját szurkolóik és játékosaik is elítéltek a mérkőzés után! Hajrá Patak!

Viczena Csaba:Nem kívánom kommentálni a mérkőzést! Elnézést, ha valakit megsértettem, nem szokásom!

Bella Sándor: – Nagyon remélem, hogy ezen a meccsen volt csapatom számára a mélypont létszám és játék szempontjából egyaránt! Sajnos hétről-hétre fogyunk, és ez nem tesz jót a csapatnak. Játékban is alul múltuk magunkat, akaratgyengén futballoztunk, rengeteg hibával fűszereztük mindezt. Kialakítjuk a helyzeteket, amiket sikeresen ki is hagyunk, ma is négy ordító ziccerünk maradt ki, mellette volt egy kapufánk is. Most már illő lesz változtatni a mentalitáson és vissza térni a korábban felépített rendszerhez, mert máskülönben ilyen és ehhez hasonló szenvedésben lesz részünk, mint ez a mérkőzés volt! Van még itt valami… Nem tudok el menni szó nélkül az mellett, ami a pályán történt kilencven percen keresztül! A hazai csapat játékosedzője egész mérkőzésen provokatív, helyenként csapatunkat sértő és lekezelő viselkedése borzolta a kedélyeket, aminek a végén a 86. perc tájékán egy általa elkövetett durva szabálytalanság után elszakadt a cérna a fiúknál és egy jókora tumultus keletkezett a pálya közepén. Egy vezető sem viselkedhet így! Még a saját szurkolói is elítélték a viselkedését, teljes joggal! Ugyan mivel vagyunk rosszabbak, netán sportszerűtlenebbek, mint a ’berényi csapat? További sok sikert kívánok Borsosberény csapatának!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.