Győzelemmel búcsúzott a csapat a hazai pályától

Patak FC – Keszeg SE  5 : 1 ( 5 : 0 )
Játékvezető: Strehó Erik ( Szemesi Zsolt, Kiss Dávid Barnabás )

Patak: Pincze G ( Faludi T 58′ ) – Kürtössy O ( Szabó Z 58′ ), Simó Zs, Csókási Cs, Horváth B ( Mócsány R 52′ ) – Oravecz R ( Szabó L 58′ ), Krausz T ( Paulicsek M 52′ ), Várhegyi T, Varga O ( Németh L 52′ ) – Pásztor G ( Oláh R 77′ ), Bogdány Zs.

Keszeg: Rojkovics – Mezei, Fábián, Cseri, Turcsán – Veres ( Gömöri 46’ ), Kovács L, Irk ( Pistyúr 58’ ), Belencsák M – Kraft, Muszta.

Góllövők: Krausz T ( 23′ ), Pásztor G ( 24′ ), Bogdány Zs ( 37′, 44′ ), Varga O ( 39′ ) ill: Muszta P ( 61′ – büntető )

Sárgalap: Faludi T ( 80′ ) ill: Cseri K ( 22′ )

Néhány éve csapattársak, ma ellenfelek voltak. Simó Zsolt ( 18 ) és Muszta Péter harcol a labdáért

Elérkezett végre ez a nap is! Normális esetben már a triplázást, a harmadik bajnoki címet ünnepelhetné csapatunk, de ma minden lehetséges, így az is, hogy három szezont kell nyerni egy aranyéremért! A szezon utolsó hazai mérkőzésére készülve már egyértelmű bajnokként léphettünk pályára, abban a nem mindennapi megtiszteltetésben volt részünk, hogy a Keszeg csapata sorfalat állva köszöntötte fiainkat! Nagyon szép és megható gesztus volt ez az ellenféltől!
A mérkőzés elején semmi izgalmas nem történt, majd egy helyzetecske itt, egy szép kapufa ott. A hazai gépezet a félidő felénél indult be, Krausz, majd egy perccel később Pásztor is be talált és máris két gólos előnnyel futballozhattunk tovább! Nyolc perc volt még az első játékrészből, és ez alatt további három találatot vittek be a fiúk. Bogdány szerezte a csapat harmadik gólját, majd mindössze két perccel később Varga volt eredményes. Közvetlenül a félidő végét jelentő sípszó előttre is maradt egy találat, szerzője a duplázó Bogdány.
A második félidőben sorra jöttek a cserék, hogy mindenki szerepet kapjon. A vendégek egy büntetőből szépítettek, majd volt még egy lehetőségük gólt szerezni, de abban a mai nap kapussá elő lépő Faludi megakadályozta őket. Hazai részről sokkal több lehetőség volt, Bogdány egymaga több gólt is rúghatott volna, de a második félidőben egyet sem sikerült, így maradt az eredmény.
A mérkőzés után a csapat a egy kis közös ünnepléssel köszönte meg szurkolóinak, szponzorainak az egész éves segítséget, szurkolást. A nap családias hangulatban folytatódott egy finom gulyás és sok-sok alkohol mellett! Szép volt fiúk! Hajrá Patak!

Bella Sándor: – Már bajnokként léptünk pályára az idei szezon utolsó hazai mérkőzésén, természetesen a győzelem reményében, amit már az első félidőben sikerült kiharcolnunk. A második félidő egy kicsit lazábbra sikerült, de cseppet sem bánkódunk most ez miatt. A Keszegi barátainktól egy igazán nemes és sportszerű gesztus volt, hogy sorfalat álltak, így tisztelték meg bajnokcsapatunkat, egy nagy köszönet jár érte! Jó volt látni, hogy a mérkőzés után mennyire együtt volt játékos és szurkoló egyaránt. Egy röpke kis ünneplés után egy közös vacsora várta a jelenlévőket, együtt volt a Patak FC család apraja, nagyja. Ma egy kicsit ki engedtük a gőzt, ami rá fért már a csapatra, hosszú és küzdelmes út van mögöttünk! Büszke vagyok a csapatomra!

Muszta Péter: – Rengeteg hiányzóval utaztunk el Patakra, így csak a tisztes helytállásban bízhattunk. Az első húsz percben nagyon jól játszottunk, aztán kaptunk két gyors gólt, ami után már nem tudtunk felállni. A második félidőben legalább egy becsületgólig eljutottunk, illetve volt még egy-két helyzetünk. Sajnos erőnkből ma ennyire tellett… Szeretnék gratulálni volt csapatomnak a bajnoki címhez, és további sok sikert nekik! (Nógrádifutball.hu)

 

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.