Győzelemmel búcsúzott a csapat a hazai pályától

Patak FC – Keszeg SE  5 : 1 ( 5 : 0 )
Játékvezető: Strehó Erik ( Szemesi Zsolt, Kiss Dávid Barnabás )

Patak: Pincze G ( Faludi T 58′ ) – Kürtössy O ( Szabó Z 58′ ), Simó Zs, Csókási Cs, Horváth B ( Mócsány R 52′ ) – Oravecz R ( Szabó L 58′ ), Krausz T ( Paulicsek M 52′ ), Várhegyi T, Varga O ( Németh L 52′ ) – Pásztor G ( Oláh R 77′ ), Bogdány Zs.

Góllövők: Krausz T ( 23′ ), Pásztor G ( 24′ ), Bogdány Zs ( 37′, 44′ ), Varga O ( 39′ ) ill: Muszta P ( 61′ – büntető )

Sárgalap: Faludi T ( 80′ ) ill: Cseri K ( 22′ )

Néhány éve csapattársak, ma ellenfelek voltak. Simó Zsolt ( 18 ) és Muszta Péter harcol a ladáért

Elérkezett végre ez a nap is! Normális esetben már a triplázást, a harmadik bajnoki címet ünnepelhetné csapatunk, de ma minden lehetséges, így az is, hogy három szezont kell nyerni egy aranyéremért! A szezon utolsó hazai mérkőzésére készülve már egyértelmű bajnokként léphettünk pályára, abban a nem mindennapi megtiszteltetésben volt részünk, hogy a Keszeg csapata sorfalat állva köszöntötte fiainkat! Nagyon szép és megható gesztus volt ez az ellenféltől!
A mérkőzés elején semmi izgalmas nem történt, majd egy helyzetecske itt, egy szép kapufa ott. A hazai gépezet a félidő felénél indult be, Krausz, majd egy perccel később Pásztor is be talált és máris két gólos előnnyel futballozhattunk tovább! Nyolc perc volt még az első játékrészből, és ez alatt további három találatot vittek be a fiúk. Bogdány szerezte a csapat harmadik gólját, majd mindössze két perccel később Varga volt eredményes. Közvetlenül a félidő végét jelentő sípszó előttre is maradt egy találat, szerzője a duplázó Bogdány.
A második félidőben sorra jöttek a cserék, hogy mindenki szerepet kapjon. A vendégek egy büntetőből szépítettek, majd volt még egy lehetőségük gólt szerezni, de abban a mai nap kapussá elő lépő Faludi megakadályozta őket. Hazai részről sokkal több lehetőség volt, Bogdány egymaga több gólt is rúghatott volna, de a második félidőben egyet sem sikerült, így maradt az eredmény.
A mérkőzés után a csapat a egy kis közös ünnepléssel köszönte meg szurkolóinak, szponzorainak az egész éves segítséget, szurkolást. A nap családias hangulatban folytatódott egy finom gulyás és sok-sok alkohol mellett! Szép volt fiúk! Hajrá Patak!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.