Három büntető, egy kapufa és három pont a Nógrádsipek elleni mérkőzésen

Patak FC – Nógrádsipek SE  4 : 2 ( 2 : 1 )
Játékvezető: Bozó Patrik (Rácz Dániel, Szász Kornél)

Patak: Oláh R – Horváth B, Váró P, Dombi D – Várhegyi T, Németh L – OraveczR, Bogdány Zs (Rengő R 86′), Pincze G (Faludi T 62′) – Takács G, Forgács L.

Nógrádsipek: Strehó – Végh Á, Pityi, Mócsány B (Kelecsényi G 86′), Farkas – Percze (Végh F 75′), Ifj Kelecsényi – Csernák, Kovács ( Szerémi 75′), Mócsány G – Árva.

Góllövők: Takács Gergely (5′, 85′ – mindkettő büntető), Oravecz R (35′), Németh L (64′) ill: Árva R (32′), Farkas N (79′)

Sárgalap: Faludi T (78′), Takács G (81′) ill: Kovács B (29′), Percze G (59′), Mócsány B (81′)

Nézzük csak, Farkas D – Kürtössy O, Simó Zs, Csókási Cs, Mócsány R – Tóth A, Paulicsek M, Varga O, Fábián L – Sinkovics K, Pásztor G (Szabó L). Ugye nem is rossz ez a névsor? Sajnos ez az a keret, akikre nem számíthattunk a Nógrádsipek elleni hazai mérkőzésen! Rengeteg sérült, beteg van a keretben, ezen kívül volt aki valamilyen más elfoglaltság miatt nem tarthatott velünk, így mostanra ott tartottunk, hogy kapus volt a mezőnybe is nevezve.

Régi fényében játszott, ezzel a mezőny legjobb teljesítményét nyújtotta Bogdány Zsolt! Gólt ugyan nem szerzett, de három találatunkban is előkészítő szerepet töltött be.

Egy soha nem használt hadrendben és taktikával lépett pályára csapatunk, ahol már az ötödik percben vezetést szereztünk egy büntetőből, miután Bogdányt csak szabálytalanul tudták megállítani a tizenhatoson belül. Takács értékesítette a tizenegyest ezzel megadva az alaphangot a mérkőzés további menetéhez. Takács akár duplázhatott is volna, de nem sikerült, helyette a 31. percben egyenlítettek a vendégek Árva két lépésről lőtt a kapuba, miután Oláh bravúros védése után a hátáról éppen a ‘sipeki támadó elé került a labda. Nem örülhettek sokáig, mert Bogdány pazar labdával indította Oraveczet, aki egy csel után kilőtte a bal alsó sarkot. Takács előtt adódott újabb gólszerzési lehetőség, de bombája a felső lécen csattant. A második félidőt a sipeki csapat kezdte erőteljesebben, ebben a a tíz-tizenöt percben inkább a védekezésre kellett csapatunknak koncentrálnia, majd vissza véve az irányítást a 64. percben egy szerencsésnek mondható góllal növeltük az előnyünket. Bedoibást végezhettünk el a tizenhatos magasságából, Némethez került a labda, aki élesen kapura tekert, de a labda a kapus előtt le pattant majd átszállt fölötte a jobb felső sarokba. A hajrához közeledve jó lett volna lezárni a mérkőzést, de csak újabb helyzetet tudtunk kialakítani, viszont a földön fekvő Váró kezezését büntetőnek ítélte a játékvezető, amit Farkas N értékesített, így a végére vissza jött a Nógrádsipek a meccsbe, de még nem volt vége… A mérkőzésen nagy lelkesedéssel és alázattal játszó Bogdány fektette el a védőket majd lőtt, de rátartottak a lábára így gól nem, de egy jogos büntető lett belőle! Sajnos az eset után játékosunkat le is kellett cserélni, mert nem tudta folytatni a játékot! Takács állt a labda mögé másodszorra is és most sem hibázott, ezzel be is állította a végeredményt!
Rég volt már ennyire motivált a társaság, előzetesen nem sok esélyt adtunk magunknak a mérkőzés előtt, de a fegyelmezett és lelkes játék megtette a magáét, csapatunk megérdemelten nyerte meg az amúgy sportszerű mérkőzést! A mérkőzés után pedig a harmadik negyvenöt perc döntetlennel zárult, mert a két csapat közösen vett részt és fogyasztotta el a Faludi Tamás, Gazsó Tamás és Fábián Péter által készített finom gulyást! Köszönjük szurkolóinknak, hogy a kerítésen kívülről is buzdították csapatunkat, köszönjük a rendezők részvételét, a Nógrádsipek sportszerű játékát és azt, hogy a mérkőzés után itt maradtak, és persze szakácsainknak, akikre mindig számíthatunk! Szép volt fiúk! Hajrá Patak!

Bella Sándor: – A gondjaink egyre csak sűrűsödnek, a mai mérkőzésre már mezőnybe is kapust kellett neveznem! Azt mondom, a mai meccsen sokat nyomott a latba a csapat hozzáállása! Ezt a fajta mentalitást vártam már a fiúktól! A három tizenegyes ellenére sportszerű mérkőzés volt, ki maradt három ziccerünk és rúgtunk egy kapufát is, így még sem lehetett olyan rossz a mai taktikánk, amit azért normális esetben eszem ágában sem lenne játszani, de ez ma minket igazolt! A sipeki barátainknak további sok sikert kívánok!

Kelecsényi Gábor: Egy gyenge első félidő után, a másodikbanmegint jól játszottunk, de a hazaiak több gólt rúgtak, és ezt erre játszák, megérdemelten nyertek. Köszönjük Sanyiéknak a nagyszerű vendéglátást, sok sikert kívánok nekik! (Nógrádifutball.hu)

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.