Három kapussal a csatasorban győztük le a kapus nélkül játszó Kétbodonyt

Patak SE – Kétbodony SE  4 : 0 ( 1 : 0 )
Játékvezető: Chikán Péter ( Kovács Máté, Rácz Dániel )

Patak: Oláh R – Szabó Z, Paulicsek M ( Szekeres L 46′ ), Mócsány R, Horváth B – Kürtössy O, Krausz T, Németh L, Majer F – Szabó L, Pincze G

Kétbodony: Bartyik – Németh, Szorcsik, Filiczki, Majoros – Farkas, Majer Á, Tóth J, Hanzel – Lichy, Székely.

Gólszerzők: Szabó L ( 42′ ), Szekeres L ( 55′ ), Pincze G ( 69′ ), Szabó L ( 76′ )

Csak a rend kedvéért nézzük azt a névsort, akik a mai mérkőzésen nem állhattak csapatunk rendelkezésére. Fritz, Simó, Csókási, Faludi, Várhegyi, Oravecz,Bogdány, Huttyán. Tizenkét fővel készültünk, ebben három kapus szerepelt. Aztán mint kiderült a vendégcsapat is csak tizenegy fővel érkezett, náluk viszont nem volt kapus, egy mezőnyjátékosuk a rutinos Bartyik állt a gólvonal mögé.
A mérkőzés egy perces gyászszünettel kezdődött a Patak SE két egykor futballistája Berecz Ferenc és Medve Nándor tiszteletére!

Szabó László saját maga második, csapata negyedik találata a kapuban.

Csapatunk egy sosem látott felállásban, kicsit megkeverve néhány posztot szinte azonnal magához ragadta a kezdeményezést, látható volt, hogy vendégeink egy biztonságos védekezésre rendezkedtek be, így viszont csak meddő mezőnyfölényt tudtunk kialakítani. A pálya talaja mindkét csapatnak nehézséget okozott ezért nem volt meglepő néhány pontatlan passz egyik oldalon sem. Talán egy helyzetünk volt amikor Németh lövése nem sokkal kerülte el a kaput, majd már úgy nézett ki, hogy gól nélkül mennek a csapatok pihenőre amikor Majer bal oldali beadását Szabó L közelről lőtte a kapuba.
A második félidőre már nem jött ki a pályára Paulicsek, helyette Szekeres folytatta és innentől a csatársort a két kapusunk Pincze és Szekeres alkotta! És innentől lettek főszereplők a kapusok! az 55. percben Németh a félpályáról elvégzett szabadrúgását Szekeres fejelte a kapuba, majd a 68. percben Pincze csapott le egy labdára, amit előbb fejjel maga elé tett és a kimozduló kapus fölött emelt a kapuba!
Beléptünk az utolsó negyedórába amikor Szabó L duplázni tudott és beállította a végeredményt.
Igaz mindkét csapat alaposan meg volt tizedelve, ennek ellenére csapatunk győzelmi érdeméhez nem férhet kétség! Szép volt fiúk! Hajrá Patak!

Bella Sándor:  – Az elmúlt hetek rávilágítottak arra, hogy ennek a bajnokságnak már komoly értéke nem lehet! Meccsek maradnak el, amikről azt sem tudni, mikor lehet egyáltalán pótolni azokat. Aki meg pályára lép, azoknál meg nagy esély van, hogy megtizedelt kerettel tud csak kiállni. Ez a mai meccs is hűen tükrözi mindezt, a vendégek tizenegy fővel kapus nélkül, mi tizenketten három kapussal készültünk. A vendégcsapatnál már az első félidőben megsérült egy játékos így ők a meccs további részében tíz emberrel folytatták, nálunk pedig a második félidőben a másik két kapusom volt a csatár kettős! Természetesen a csapat érdemét senki sem vitatja, hiszen a pályán lévő játékosok becsülettel tették a dolgukat, hab a tortán, hogy mindkét kapusom egy-egy remek gólt is szerzett! Minden tiszteletem a Kétbodony csapatának, egy sportszerű, igazi barátságos hangulatú „sörmeccset” játszottunk!

Bartyik Róbert: – A tisztes helytállás volt a célunk. Tartalékosan, kapus nélkül tudtunk elutazni pataki sportbarátainkhoz, ahol még két sérülés is nehezítette a dolgunkat. Tulajdonképpen a harmincadik perctől kettős emberhátrányban játszottunk. Szeretném megköszönni annak a tizenegy embernek, aki eljött. A sérültjeinknek mielőbbi gyógyulást kívánok. Ha valaki tudja, hogyan kell levenni a rontást, az legyen szíves írjon rám privátban, megbeszéljük… ( Nógrádifutball honlap )

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.