Hatgólos döntetlen a tavaszi nyitányon

Felsőpetény SE – Patak SE  3 : 3 ( 1 : 2 )
Játékvezető: Ifj. Szakal Tamás ( Makovinyi Zoltán, Makovinyi Róbert )

Felsőpetény: Piszár – Pogácsás, Belovai, Tóth P ( Szabó Sz 68′ ), Varga B – Rodák, Hugyecz, Garai M  ( Sulyán 57′ ), Rendi ( Sógor 66′ ) – Garai G, Tabics.

Patak: Pincze G – Gál M, Fritz I, Csókási Cs, Mócsány R – Molnár M ( Bach P  ), Paulicsek M ( Faludi T  ), Várhegyi T ( Csabai L 46′ ), Varga O ( Horváth B  ) – Szabó L ( Kutnyik T  ), Bogdány Zs

Gólszerzők: Bogdány Zs ( 12′, 36′, 66′ )

Sárgalap: Garai G, Szabó Sz.

Bogdány Zsolt három gólja sem volt elég a győzelemhez.

Szinte az utolsó pillanatban dőlt el, hogy a Felsőpetény nem tudja fogadni csapatunkat, mert az esőzések miatt használhatatlanná vált a pályájuk, így egy gyors egyeztetést követően patakon került megrendezésre a tavaszi nyitó forduló!
A mieink számára nem volt egyszerű ez a mai kilencven perc, mert szinte nem volt értékelhető momentuma a játékunknak. Álmosan és mondjuk ki nyugodtan, akaratgyengén és mindenféle elképzelés nélkül szédelegtünk a pályán. Három alkalommal is vezetést szereztünk, de mindhárom előnyünket gyermeteg hibáinknak köszönhetően elszórakoztuk és a Felsőpetény szép találatokat elérve mindháromszor egyenlíteni tudott!
A 12. percben szereztünk vezetést miután Szabó jól lépett ki a védők közül, de lövését a kapus lábbal védte éppen az érkező Bogdány elé passzolt, aki így az üres kapuba lőtt.
Nem kellett sokat várni a válaszra sem, négy minutummal később egy jobb oldali beadás üresen találja a petényi támadót a kapunktól tíz méterre, aki így zavartalanul lőtt a bal alsó sarokba. Ennél az esetnél nagyon könnyelműek és figyelmetlenek voltunk.
A következő húsz perc arról szólt, hogy sikerül-e újabb gólt szereznünk, vagy a rengeteg hibánk közül kihaszánál-e egy újabbat a Felsőpetény. Szerencsére az előbbi, A bal oldalon vezettünk támadást, Varga – Molnár passzolgatott, majd utóbbi ugratta ki Bogdányt aki egyedül törhetett kapura és gólra váltotta a ziccert!
A szünetben egy cserével próbáltuk hatékonyabbá tenni a játékunkat, de ellenkezőleg sült el! Félpályánál labdát vesztettünk amiből egyből kapunkra rontottak és nagy gólt akasztottak Pincze kapujába a petényiek a 60. percben! Ismét egy ordító hiba…
Hat perccel később Csabai cselezget a jobb oldalon majd a nem sokkal azelőtt beálló Kutnyikhoz passzol, támadónk keresztbe a hosszún érkező Bogdány elé készíti le a labdát és a már két gólt szerző Bogdány bevetődve szerzi meg a harmadik találatát is!
A 78. percben eldőlhetett volna a találkozó! Kutnyik kap jó indítást, majd önzetlenül Bogdány elé tálal, aki óriási ziccerben az üres kapu fölé pörget! Hasonló helyzet volt a másik oldalon is, de centikkel kapu mellé lőttek!
Aztán jött a feketeleves, az újabb egyenlítés! Már a 87. percet mutatta az óra amikor képtelenek voltunk felszabadítani kapunkat, rejtély, hogy mit is akartunk…? Egy lekészített labdát mintegy 18 méterről védhetetlenül vágták be a kapunk jobb felső sarkába!
Nagyon meglátszott a csapat teljesítményén, hogy a felkészülési időszakban nem volt edzőmérkőzésünk, legalábbis komolynak mondható…
Azért az nem menti fel a csapatot, hogy a maihoz hasonló lélektelen játékot produkáljon, mert ez nem méltó egy csapathoz sem! Hajrá Patak!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.