Hazai pályán szenvedtük el idei első vereségünket

Patak SE – Kétbodony SE  0 : 3 ( 0 : 3 )
Játékvezető: Urbán Viktor ( Makovinyi Róbert, Makovinyi Zoltán )

Patak: Pincze G – Fritz I, Simó Zs, Mócsány R, Horváth B ( Molnár M 46′ ) – Csabai L ( Szenecei M 78′ ), Paulicsek M, Várhegyi T ( Faludi T 71′ ), Varga O – Kutnyik T ( Szabó L 46′ )( Szabó Z 59′ ), Bogdány Zs.

Kétbodony: Miklián – Majoros, Filiczki, Szorcsik, Farkas – Tomis ( Németh 71′ ), Kelemen G ( Simon 59′ ), Bartyik, Tóth J ( Riczu 75′ ) – Kovács R ( Melo 71′ ), Bencsik ( Muszta ( 78′ ).

Gólszerzők: Kovács R ( 12′, 40′ ), Bencsik E ( 33′ )

Sárgalap: Majoros T ( 8′ ), Kelemen G ( 49′ ), Németh R ( 73′ )

Szabó László a szünetbe állt be, de sérülése miatt csak tizenhárom percet játszhatott.

Elszenvedte csapatunk az idei szezon első vereségét! Hazai pályán az a Kétbodony fosztott meg veretlenségünktől, akiket az előző idényben éppen mi állítottunk meg egy hosszú veretlenségi sorozat után! Az első két helyezett összecsapása volt a mai mérkőzés, a vendégeken látszott hol állnak a tabellán, a mi csapatunkon ez egyáltalán nem! Már az első percekben két alkalommal is veszélyeztettek a bodonyiak, az első helyzetnél kapusunk jó reflexére volt szükség, míg a második, szinte ajtó-ablak helyzetnél csakis a vendégek támadója bosszankodhatott hibája után! A nyolcadik percben viszont már nem hibáztak, ugyanúgy kerültek a védők mögé, mint az előző két esetben és ezt a ziccert már gólra váltották!
Ennek intő jelnek kellett volna lenni, de nem volt, képtelenek voltunk egy bizonyos ponton átlendülni és a magunk kezébe venni az irányítást. Nagyon sok hibával játszottunk és most ezek a hibák ránk nézve veszélyesek voltak. Aztán néhány helyzet nekünk is volt, sajnos ma még a kapu torkából sem tudtunk betalálni! Az utolsó negyedórában a vendégek újabb két találatot jegyezhettek, ami után már joggal aggódhattunk.
A szünet után aztán kicsit más lett a játék képe! Két cserével és némi szerkezet váltással már sokkal kezdeményezőbbek voltunk. Az elején volt egy-két komolyabb helyzetünk, amikor még bizakodtunk, hogy vissza jöhetünk a meccsbe, de hamar rá kellett jönni, hogy az bizony nem ma lesz…!
A második negyvenöt percben szinte csak a vendégek térfelén folyt a játék, de ez nagyon nagyon meddő játék volt. Helyzetünk sem volt, így viszont hogy lőhettünk volna akár csak egy gólt is? A bodonyiak azzal nőttek fölénk, hogy nekik volt céljuk amiért tettek is így el érték azt, tegyük hozzá teljesen megérdemelten! Célunk nekünk is volt, csak mi nem tettük hozzá azt a pluszt, ami eredményt is hozhatott volna, ennek pedig nem lehetett más a vége, mint ez a mai vereség! Hajrá Patak!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.