Hét gól, három kapufa. Ipolyszögről is el hoztuk a három pontot!

 Ipolyszög SE – Patak FC  0 : 7 ( 0 : 3 )
Játékvezető: Zsélyi Csaba (Reviczki János, Pálinkás Sára)

Ipolyszög: Tóth Z – Selymes (Balla 60’), Keresztes, Horváth L, Gyurcsány – Mestra (Vachó 65’), Mátyás K, Papp, Jakus – Ábrahám, Muladi.

Patak: Oláh R – Horváth B (Tóth A 56′), Váró P, Mócsány R, Dombi D (Forgács L 46′) – Oravecz R, Várhegyi T, Németh L (Pincze G 63′), Fábián L (Rengő R (74′) – Takács G, Pásztor G.

Gólszerzők: Takács G (12′, 47′-büntető, 73′), Pásztor G (26′, 83′), Fábián L (27′), Oravecz R (54′)

Sárgalap: Keresztes Z (70′), Balla B (81′) ill: Oravecz R ( 64′), Várhegyi T (64′), Forgács L (81′)

A harmadik fordulóban Ipolyszögre látogattunk, a hazaiak két vereséget, a vendégek két győzelmet tudhatnak magukénak eddig. Csapatunk tizenöt, míg vendéglátóink tizenhárom fővel készülődtek. Ki ne emlékezne még, hogy a legutolsó ipolyszögi fellépés során csúnya pofonba szaladt bele csapatunk, itt volt a lehetőség tehát a törlesztésre…
Mindjárt a mérkőzés elején Fábián lépett ki és vezethette kapura a labdát, de lövésébe bele tudott vetődni a kapus. Az alaphangot ez megadta csapatunk számára és a 12. percben Takács be is vette volt csapata kapuját. Még az első félórán belül a 26. percben Pásztor duplázta meg csapata eredményét, majd egy perc elteltével Fábián s a kapuba talált, így már igazából a mérkőzés három pontja el is dőlt, már csak azért is, mert a hazai csapat nem igazán került a kapunk közelébe.

Fábián László többször is megrohamozta a hazai kaput, a harmadik gólt ő szerezte.

A félidő eredménye is ez maradt, majd a fordulás után szinte azonnal büntetőhöz jutottunk. Takácsot gáncsolták el a tizenhatoson belül és az érte járó büntetőt maga a sértett értékesítette. A csapat nem állt le, gólra törően futballozott és ennek újabb gól volt az eredménye, miután Oravecz is feliratkozott a góllövők közé az 54. percben. Az utolsó negyedórára fordulva előbb megint Takács volt eredményes a 73. percben, majd a 83.-ban Pásztor zárta le véglegesen a mérkőzést.
Sajnos ide tartozik, hogy egy sima, sportszerű mérkőzésből a végére olyan kerekedett, ami a mi mérkőzéseinkre bizony nem jellemző! Az ilyen dolgoktól a továbbiakban is elhatárolódunk! De talán a kiváltó oknak sem kellene lennie, és akkor a csapatok játékosai sem lennének feszültek a mérkőzés végére! De ami a lényeg ebben az amatőr fociban, hogy a meccs végén már együtt sörözgettek és barátian beszélgettek a két csapat tagjai és ez számít igazán! Szép volt fiúk! Hajrá Patak!

Papp Ádám: – Nem sikerült a tavalyi mérkőzéshez hasonló meglepetést okozni, alulmaradtunk egy erősebb ellenféllel szemben. A hibáinkból tanulva összpontosítunk a következő meccsekre.

Bella Sándor: A mérkőzés több, mint kétharmadában azt kaptam vissza, amit megbeszéltünk, még akkor is, ha játékunkba nem volt olyan dinamika, amilyet én szerettem volna. Persze az is igaz, hogy a hazai csapat sem kényszerített minket erre. Az utolsó húsz-huszonöt perc viszont felejtős, sima vezetésnél feszült és helyenként fegyelmezetlen lett a társaság. Azt sem igazán értem, hogy a kilencven percből miért kell húszat elvenni a játékvezetőnek és színházi előadást tartani játék helyett? ( Nógrádifutball.hu)

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.