Hétvégi ellenfelünk: Tereske KSE

Egy hét szünet után ( az előző fordulóban szabadnaposak voltunk ) újra pályára lép csapatunk. A bajnokságban a kilencedik pozíziót elfoglaló Tereske vendégei leszünk.

Vasárnapi házigazdánk Tereske tizenegy fordulót követően a kilencedik helyen áll a megye hármas bajnokságban. Szeszélyes csapatról van szó, az egyik legkiszámíthatatlanabb alakulat a mezőnyben. A tizenegy mérkőzésből hetet játszottak idegenben és csak négyet hazai környezetben, ezeken öt alkalommal győztek, kétszer végeztek döntetlenre és négy alkalommal hagyták el vesztesen a pályát. Meglepő, hogy a négy hazai meccsükből kettőt is elveszítettek Romhány ( 0 : 3 ) és Ipolyszög ( 2 : 3 ) ellen, de idegenben is volt meglepő vereségük Nézsán ( 3 : 7 )! A negyedik vereségüket éppen az előző fordulóban Erdőkürtön szenvedték el ( 2 : 4 ).
Érsekvadkerten ( 4 : 4 ) és Legénden ( 1 : 1 ) nem tudtak dűlőre jutni a csapatok. A győzelmek viszont figyelemre méltók, Becskén ( 3 : 2 ), Kétbodonyba ( 7 : 1 ) és Felsőpeténybe ( 5 : 2 ) is nagy arányú győzelmet szereztek! Ezeken kívül hazai pályán nem termett babér Ősagárd ( 5 : 1 ) és Rétság ( 3 : 1 ) csapatainak. A rúgott 35 gól illetve a kapott 29 gól átlagosnak mondható. A megszerzett tizenhét pont az tizenkilenccel kevesebb, mint a miénk.
eredményes csapat a Tereske, nyolc játékosuk is szerzett már gólt, közülük a legeredményesebb Dóbiás Péter tíz góllal! Biztosan nem játszhat vasárnap a múlt héten kiállított Sinkó Tamás.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.