Hétvégi előzetes: Patak SE – Keszeg SE

Már a tizedik forduló következik a Megyei III. osztály nyugati csoportjában. Csapatunk ismét hazai környezetben lép pályára, ellenfele a tizenegyedik helyen álló Keszeg SE lesz.

Negyedik idegenbeli mérkőzésére készül vasárnapi ellenfelünk a Keszeg SE. Ezeken a mérkőzéseken nem sok babér termett számukra. Az első hármat elveszítették ( Romhány 2 : 4, Ipolyszög 0 : 4, Ősagárd 2 : 3 ), de a legutóbbi fellépésükön, Rétság vendégeként elvitték a három pontot ( 2 : 1 )!
Az eddigi mutatójuk nem túl fényes, három győzelem mellett egy döntetlenre futotta, viszont már öt vereséget számolnak. Az pedig figyelemre méltó, hogy az utolsó három mérkőzésükön nem kaptak ki a keszegiek! Egy hazai győzelem Legénd ellen ( 2 : 1 ), majd bravúr győzelem Rétságon ( 2 : 1 ), végül az előző körben ismét hazai pályán döntetlen Erdőkürt ellen ( 3 : 3 ).
A kilenc forduló alatt tizenhat gólt szereztek és huszonhetet kaptak. Pontjaik száma tíz.
A legeredményesebb játékosa Csetényi László Imre öt góllal.

A Patak SE háza tájáról annyi, hogy Faludi már játszott néhány percet Honton, de még nincs teljesen rendben, viszont „csatlakozott” hozzá a múlt héten megsérült Gál, aki biztosan nem játszik vasárnap!

A mérkőzés vasárnap 15.00. órakor kezdődik. Játékvezető Varga Patrik és egy szem asszisztense Körmöczi Ádám.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.