Hosszú idő után Dejtári győzelem az örökrangadón

Patak FC – Dejtár SE 1 : 3 ( 1 : 3 )
Játékvezető: Urbán Viktor (Dobsonyi László, Horváth Sándor)

Patak: Pincze G (Oláh R 46′) – Kürtössy O (Tóth A 55′), Horváth B, Mócsány R, Fábián L – Forgács L, Várhegyi T, Paulicsek M (Németh L 46′), Pásztor G (Dombi D 30′) – Takács G (Sinkovics K 59′), Bogdány Zs.

Dejtár: Kopó L –  Varga G, Keresztes G., Szorcsik L, Gál N – Szatmári P –  Pap I, Jakus K, Szilágyi D – Vachó K, Szandai Á.

Góllövők: Takács G (13′) ill: Jakus K (2′), Szandai Á (5′, 45′)

Sárgalap: Horváth B (64′), Mócsány R (89′) ill: Vachó K (48′), Gál N (57′)

Sok párharc, férfias küzdelem jellemezte a rangadót.

Nagyon vissza kell menni az időben, ha az utolsó Dejtári diadalt keressük, amit Patak ellen szereztek idegenben! Tizenkét és fél évet, 2011 március 13-án győztek (0 : 2) utoljára patakon! Igaz az is régen volt már, hogy csapatunk hazai pályán vereséget szenvedett, másfél hónap híján négy éve kapott ki utoljára hazai pályán a Patak! Ez igen szép statisztika! A mai mérkőzés előtt a hazai csapatban Pincze Gábor és Várhegyi Tamás, a vendégeknél Szorcsik László, Hársfalvi Máté, Keresztes Gábor, Csabai László és Trubin Attila szerepeltek az utolsó Dejtári diadal alkalmával. Mostanra két erős kerettel rendelkező társaság nézhetett farkasszemet egymással, akik fej-fej mellett állnak a táblázaton a mérkőzés előtt. Akadt viszont némi különbség mégis a két gárda között. A vendégek egészséges önbizalommal és csaknem teljes kerettel érkeztek, míg a hazai csapat sérülésekkel, betegséggel és hiányzókkal megtizedelve, mondhatni önbizalom hiányában várta a találkozót.
Számunkra rémálom szerű kezdésben volt részünk. Már a második percben Jakus bevette Pincze kapuját, de még fel sem ocsúdhatott a társaság, Szandai az ötödik perben meg is duplázta övéi előnyét! Azért rögtön két gólos hátrányba kerülni alig öt perc alatt, az bármilyen csapatnak sok lenne, mint ki derült ez nekünk is az volt. Igaz Takács révén még az első negyedóra előtt vissza jöttünk a meccsbe, játékba is fel javultunk valamelyest, de komolyabb helyzetet nem tudtunk kialakítani, így a várt egyenlítés nem jött össze a félidőig, sőt! A félidő utolsó percében Szandai ismét betalált, ezzel vissza állítva a két gólos különbséget. Sajnos a mérkőzés során, kettőt kivéve, minden cserénk kényszerű volt, olyan is volt, aki betegen szállt be a játékba! A folytatásban a vendégek előtt egy nagy lehetőség adódott, de Oláh bravúrral tolta ki a labdát a léc alól! Mi is el-el jutottunk a vendégek kapujáig, de igazán helyzetbe nem is kerültünk. Így pergett le a második félidő és mivel egyik csapat sem tudott újabb találatot elérni, így az első félidőben kialakult eredménnyel zárult a hetvenegyedik örökrangadó! Hajrá Patak!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.