Hosszú túra után három ponttal és kilenc lőtt góllal térhettünk haza

Egyházasdengeleg SE – Patak SE 0 : 9 ( 0 : 4 )
Játékvezető: Reviczki János ( Menczel József, Szűcs Martin László )

Egyházasdengeleg: Báthy A – Ifj. Berkes, Báthy D ( Falta 46’ ), Mlinárcsek Z ( Mlinárcsek G 71’ ), Gyurik B – Franka, Szarvas, Szűcs, Jambrich – Liptai, Bacskai.

Patak: Oláh R – Szabó Z, Fritz I, Mócsány R, Kürtössy O – Oravecz R, Várhegyi T, Krausz T, Horváth B – Bogdány Zs ( Szekeres L 60′ ), Németh L ( Pincze G 60′ )

Góllövők: Horváth B ( 10′ ), Horváth B ( 16′ ), Szabó Z ( 24′ ), Oravecz R ( 27′ ), Oravecz R ( 52′ ), Bogdány Zs ( 54′ ), Bogdány Zs ( 59′ ), Horváth B ( 61′ ), Oravecz R ( 63′ )

Sárgalap: Mócsány R ( 75′ )

Horváth Bence ( képünkön ) három gólt szerzett csakúgy, mint csapattársa Oravecz Roland

Kellemes időben egy nagyon szép környezetben léptünk pályára a mezőny legtávolabbi csapatának otthonában. Egy héttel korábban néhány játékos kisebb sérülést szedett össze ezért ők kihagyták a mai találkozót, mellettük volt még más hiányzónk is, így heten nem tartottak a csapattal. A kispadunk is karcsú volt, a két kapusunk mezőnyjátékosként segítette ma a csapatot.
Szép környezet, jó pálya, egyszóval ideális körülmények mellett indult a játék ahol azonnal kézbe vettük az irányítást és Horváth a 10. percben meg is szerezte a vezetést, amit hat perccel később egy fejessel növelni is tudott! Még az első félórán belül jártunk, amikor Szabó Z is feliratkozott a gólszerzők közé, miután remek fejessel vette be a ‘dengelegi kaput a 24. percben! És még mindig az első félórán belül jártunk, amikor Oravecz tette mellel maga elé a labdát és lőtt a léc alá a 27. percben! Szép teljesítmény tizenhét perc alatt négy gólt szerezni! A szünetig több gólt már nem láttunk, viszont láttunk a csapattól egy felszabadult szép futballt!
A csapat a második játékrészben is folytatta a gólra törő játékot, aminek hamar, az 52. percben lett meg az eredménye Oravecz jóvoltából! Nem tétlenkedett a társaság, Bogdány két perccel később már a hatodik találatot szerezte, amit újabb követett öt minutummal később! Úgy nézett ki nem lesz megállás, mert Horváth erőszakosságának és Oravecz helyzetfelismerésének köszönhetően előbbi ismét be talált a 61. percben, majd Oravecz a 63. percben mintegy lezárásként lőtte ki a bal felső sarkot védhetetlenül!
Ha az első félidőben tizenhét perc kellett négy találathoz, az a másodikban sokat javult, mert tizenegy is elég volt öt találathoz! A mérkőzésen Oravecz és Horváth is három-három góllal vette ki a részét a mai győzelemből, ahol mindenkit egyforma dicséret illet, hiszen ma több embert is nélkülözni illetve helyettesíteni kellett! Szép volt fiúk! Hajrá Patak!

id. Berkes Balázs: Sajnos a mai mérkőzésen nem volt egy súlycsoportban a két csapat. Nagyon köszönöm azoknak a játékosoknak a részvételét, akik hetente eljárnak és becsülettel végigküzdik a meccseket.

Bella Sándor: Egy kellemes vasárnap délutánt töltöttünk el egy igazán szimpatikus csapat vendégeként, nagyon jó körülmények között. Hét hiányzónk volt, a kispadon két kapusunk mezőnyjátékosként várt a bevetésre. Ismét felszabadultan, jó felfogásban, az egész pályát bejátszva futballoztunk, ahol már az első félidőben eldöntöttük a mérkőzést! A szünet után sem lankadt a figyelme a csapatnak, így újabb gólokat lőttünk és megérdemelt győzelmet szereztünk egy sportszerű mérkőzésen. A szimpatikus ‘dengelegi csapatnak pedig kívánok további sok sikert!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.