Húsvéti gólfieszta

Patak FC – Ipolyszög SE  9 : 1 ( 4 : 0 )
Játékvezető: Horváth Sándor ( Pásztor Botond János )

Patak: Pincze G – Kürtössy O, Simó Zs, Csókási Cs, Mócsány R ( Szabó L 57′ ) – Horváth B, Krausz T, Várhegyi T ( Oláh R 75′ ), Szabó Z ( Németh L 46′ ) – Oravecz R, Bogdány Zs.

Ipolyszög: Tóth Z – Dóka, Trepinszki, Keresztes, Maglódi – Gulyás, Tóth Á, Papp ( Kárdási E 7’ ), Selymes – Bache, Takács G ( Kárdási J 65’ )

Góllövők: Horváth B ( 3′, 61′ ), Várhegyi T ( 28′ ), Oravecz R ( 33′, 81′ ), Bogdány Zs ( 44′, 72′, 84′ ), Krausz T ( 48′ ) ill: Trepinszki Sz ( 80′ – büntető )

Sárgalap: Horváth B ( 40′ ) ill: Dóka P ( 34′ ), Kárdási E ( 40′ )

Várhegyi lábát már el hagyta a labda, hogy a következő pillanatban a felső lécről a hálóba vágódjon csapatunk második találata.

A feléhez érkezett a tavaszi szezon, ahol csapatunk hazai pályán fogadta az Ipolyszög csapatát. Hűvös, borús időben indult útjára a labda és a hazai vezető találatra sem kellett sokat várni. Már a 3. percben egy tizenhét méterről leadott Horváth löket talált utat a kapuba. Elég langyos mederben folydogált a találkozó, mikor a 28. percben Várhegyi a kaputól tizennyolc méterről elvégzett szabadrúgása a felső lécről vágódott a kapuba. Magabiztos vezetésünk és magas labdabirtoklási fölényünk ellenére a játékunk még mindig nem lett gyorsabb, viszont egy jobb oldalról bepasszolt labdát Oravecz közelről juttatta a vendég kapuba a 33. percben és a félidő vége előtt egy perccel Bogdány lépett ki a védők között és vezethette kapura a labdát, amit higgadtan értékesített is.
A szünet után ismét egy gyors góllal indított a csapat, egy kényszerítő után Krausz lőtt újabb gólt a 48. percben. Ezután már látható volt némi javulás, gyorsabb lett a játék, ami után több helyzetet is tudtunk kialakítani, amik közül egy-kettő kisebb odafigyeléssel gól is lehetett volna. Elérkeztünk az utolsó félórához, ez viszont igazi fiesztát hozott! A 61. percben Horváth a jobb oldalról befelé lopta a távolságot, majd tizenhat méterről lőtt a kapuba. Tíz perc múlva Bogdány is duplázott, miután beverekedte magát a tizenhatoson belülre és közelről a tehetetlen kapus mellett lőtt gólt. Egy kezezés miatt ítélt büntetőt a játékvezető a vendég Ipolyszög csapatának, amit Trepinszki magabiztosan értékesített a 80. percben. Szinte azonnal válaszoltunk, Oravecz is duplázni tudott, majd zárásként a 84. percben egy kavarodás után Bogdány állította be a végeredményt!
Nem a legjobb játékkal, de nagy magabiztossággal gyűjtötte be csapatunk az újabb pontokat, ezzel megtartva és megerősítve vezető pozíciónkat a bajnokságban! Szép volt fiúk! Hajrá Patak!

Bella Sándor: Az első játékrészben nem ment úgy a játék, ahogy azt én szerettem volna, mégis magabiztos előnyre tettünk szert. A szünetben nagyobb intenzitást kértem a fiúktól, amit betartottak és játékunk fokozatosan fel javult, így számunkra élvezetesebb lett az amúgy közepes színvonalú, de végig sportszerű mérkőzés. További sok sikert kívánok az Ipolyszög csapatának.

Takács Gergely: A szerdai kupameccs utáni regenerálódásra nem sok időnk volt, ráadásul az sem segített rajtunk, hogy a mezőny legjobb csapatához látogattunk. A hazaiak esélyeshez méltón, már az első játékrészben eldöntötték a három pont sorsát, nem igazán találtuk a ritmust. A játék képe sajnos a fordulás után sem változott, a Patak csapata ilyen arányban is megérdemelten nyert. Bella Sanyi barátomnak és csapatának szeretném megköszönni a szíves vendéglátást és ezúton is gratulálok a bajnoki címhez! Három év után igazán megérdemlik! (Nógrádifutball.hu)

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.