Húsz perc alatt eldőlt a mérkőzés Tereskén, Bogdány ismét öt gólt szerzett!

Tereske KSE – Patak FC  2 : 10 ( 1 : 7 )
Játékvezető: Nyerges Krisztián ( Szolik Milán, Pál Adrienn )

Tereske: Candidó – Vas ( Kosik 46’ ), Molnár, Váró, Jakubecz – Petényi, Koczka, Szmolnik, Babicz – Medvik, Dóbiás P.

Patak: Oláh R – Kürtössy O ( Horváth B 46′ ), Simó Zs ( Faludi T 72′ ), Csókási Cs, Mócsány R – Oravecz R, Paulicsek M ( Krausz T 46′ ), Várhegyi T ( Németh L 68′ ), Varga O ( Szabó Z 59′ ) – Bogdány Zs, Pásztor G.

Góllövők: Oravecz R ( 3′, 21′ ), Pásztor G ( 5′, 44′ ), Mócsány R ( 18′ – büntető ), Bogdány Zs ( 25′, 35′, 52′, 73′, 77′ )

Sárgalap: Varga O ( 58′ )

Bogdány Zsolt ismét öt találatot szerzett! Ezzel két góllal megelőzte a korábbi listavezetőt!

A mérkőzés előtt a Tereske csapata is sorfallal tisztelte meg csapatunkat a bevonuláskor, ami igazán nemes gesztus volt! Köszönjük! Tizenhatos keret készült felszabadultan és elszántan, hogy tereskéről is el hozzuk a három pontot. Ezen szándékunkat alig három perc elteltével nyomatékosítottuk, miután Oravecz rúgott egy hatalmas „ficakot”! Még minden pataki a gól hatása alatt volt, amikor Pásztor növelte előnyünket az 5. percben. Még az első negyedóra előtt a hazaiak kapitánya Váró bombázott Oláh kapujába, ezzel vissza hozva csapatát a mérkőzésbe! A hazaiak részére ez nem tartott sokáig, a 18. percben egy kezezést követően büntetőhöz jutottunk, amit Mócsány értékesített, így ismét két gólos lett csapatunk előnye. Innentől kezdve a hazaiak már nem tudtak újítani, a mieink viszont remek futballal és újabb gólokkal rukkoltak elő. Oravecz 21. percben szerzett gólja igazából azt jelentette, hogy csapatunk meg is nyerte a mérkőzést, csupán a gólkülönbség volt kérdéses. Elemében volt a társaság, rendre alakultak ki helyzetek a hazai kapu előtt, amiből Bogdány is megszerezte a saját találatát a 25. percben. Tíz perc múlva duplázott, majd csatár társa Pásztor is megszerezte második gólját a 44. percben! Hét gól az első félidőben!
A második játékrészben ugyan úgy elszántan futballozott csapatunk, de ekkor már több volt az elhibázott lehetőség. Csak Bogdány tudott a kapuba találni, immár gólkirály jelöltünk huszonöt perc alatt mesterhármast ért el a második félidőben, erre még volt egy válaszuk a hazaiaknak Dóbiás P révén, de aztán a hátralévő időben már nem rezdültek meg a hálók, így csapatunk ismét elkönyvelhetett egy újabb győzelmet. A hazaiak a mérkőzés után egy kis „frissítővel” is kedveskedtek csapatunknak, amit szintén csak megköszönni tudunk! Szép volt fiúk! Hajrá Patak!

Jakubecz Ferenc: Elsősorban gratulálok a Pataknak a bajnokin címhez! A meccsről annyit, hogy sajnos megint nehezen jöttünk össze. Így nehéz bármit is csinálni! De megyünk tovább! Hajrá TKSE!

Bella Sándor: Csapatom ezen a mérkőzésen nem ismert kegyelmet, már a huszadik percben eldöntöttük a mérkőzést. Nagyon jó felfogásban játszottunk, egyben volt a társaság! Gólra törő játékunk ma is eredményes volt, rúgtunk nagyon szép gólokat is. Korrekt játékvezetés mellett végig sportszerű volt a találkozó. Vendéglátóink előtt megemelem a kalapom, a mérkőzés előtt sorfallal kedveskedtek csapatunknak, ezúttal is nagyon köszönjük, akárcsak a meccs utáni vendéglátást! Kicsit bele rondítottunk a kedvességükbe, Váró Peti, Oláh Laci ne haragudjatok, de a foci ilyen! További sok sikert kívánok a Tereskének! (Nógrádifutball.hu)

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.