Két nap alatt a második győzelmét aratta csapatunk

Patak FC – Egyházasdengeleg FE  6 : 2 ( 2 : 1 )
Játékvezető: Nagy Sándor ( Nyerges Krisztián, Szolik Milán )

Patak: Oláh R – Simó Zs ( Szabó Z  58′ ), Faludi T, Csókási Cs, Kürtössy O ( Mócsány R 46′ ) – Horváth B ( Varga O 46′ ), Krausz T, Paulicsek M, Majer F ( Szabó L 58′ ) – Oravecz R ( Várhegyi T 46′ ), Bogdány Zs

Gólszerzők: Bogdány Zs ( 8′, 48′ ), Faludi T ( 39′ büntető ), Majer F ( 52′ ), Varga O ( 64′, 67′ ) ill: Szarvas Zs ( 32′ ), Bacskai Zs (57′ )

Sárgalap: Bogdány Zs ( 75′ ), Szabó L ( 77′ ) ill: Bacskai Zs ( 73′ )

A hatodik fordulóra készült csapatunk egy nappal a Dejtár elleni pótolt mérkőzés után. Hazai pályán Egyházasdengeleg csapatát láttuk vendégül az újabb három pont reményében. A mérkőzés nem nagy iramban kezdődött, mégis már a 8. percben Bogdány révén vezetést szereztünk. A folytatásban bár volt lehetősége a csapatnak, hogy növelhesse az előnyt, ez mégsem sikerült, viszont majdnem egyenlített a vendégcsapat, de Oláh hárította a ‘dengeleg ziccerét.

Az első félidőben még kevés, a másodikban már sok helyzetet alakítottunk ki a ‘dengelegi kapu előtt.

Átlépve az első félórát a vendégcsapat egyenlített egy számukra szerencsés találattal. Ez ébresztő lehetett a pataki csapatnak de mindössze egy büntetőre futotta már csak az első félidőben, amit Faludi értékesített. A szünetben három frissítést követően beindult a gólgyártás is. Bogdány nem is várt sokáig, három perc elteltével máris újabb gólt szerzett, majd négy perccel később Majer is feliratkozott a gólszerzők közé. Gyorsan három gólosra nőtt csapatunk előnye, de a ‘dengelegi csapat még tudott egyet kozmetikázni rajta, miután egy szabadrúgás után újabb gólt szereztek. A vezetésünk nem volt veszélyben és még bőven volt hátra idő hogy újabb gólt, gólokat szerezzünk. A mérkőzés hátralévő idejében Még további két találatot szereztünk, mindkét gólunkat Varga O lőtte! Érdekes, hogy az egymás utáni három gólunk a Bogdány, Majer és Varga góljai szinte egyformák voltak, mindhárom ugyanarról a kapufáról vágódott a kapu ellenkező oldalába illetve az, hogy mindössze tizenkilenc perc alatt hat gól is született a második félidőben.
Két nap alatt két mérkőzést játszott a csapat, ahol mindkétszer nyerni tudott és továbbra is hibátlan a bajnokságban! Szép volt fiúk! Hajrá Patak!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.