Kiizzadtuk, győzelmünkkel egy nem mindennapi 50 mérkőzéses győzelmi sorozatot állítottunk fel!

Patak FC – Kétbodony SE  3 : 2 ( 1 : 2 )
Játékvezető: Urbán Viktor Péter (Szikora Dávid, Rácz Dániel)

Patak: Oláh R – Fábián L, Simó Zs, Csókási Cs, Mócsány R – Horváth B ( Kürtössy O 60′ ), Váró P ( Tóth A ), Várhegyi T, Németh L – Sinkovics K ( Szabó Z 60′ ), Pásztor G ( Rengó R )

Kétbodony: Rados – Nagy J, Németh, Szorcsik, Sirkó – Tóth J (Boros 64’), Ódor, Farkas, Valusz – Kutnyik (Bartyik 88’), Kovács R.

Gólszerzők: Pásztor G ( 38′, 79′ ), Kürtössy O ( 85′ ) ill: Kutnyik T ( 8′ ), Tóth J ( 12′ )

Sárgalap: Németh ( 43′ ), Ódor ( 80′ ) mindkettő Kétbodony
Hazai részről egy igen érdekes és fontos összecsapásra volt kilátás a tizedik fordulóban. Azt a Kétbodonyt fogadtuk, akik ellen szinte minden mérkőzés több gólt és fordulatos mérkőzéseket hoz. Viszont ez a mai mai találkozó ennél egy kicsivel fontosabb volt hazai részről ugyanis győzelem esetén nem kevesebb, mint az ötvenedik győztesen megvívott meccset jelentené zsinórban, de volt még egy másik érdekesség is…
Az utolsó hazai vereséget tizenkét nap híján három éve az ellen aKétbodony ellen szenvedtük el, akiket most láttunk vendégül. Akkor egy sima háromgólos vereséget mértek ránk! Érdekesség, hogy hazai részről hatan, a vendégektől heten voltak a három évvel ezelőtti csapatból! További érdekesség, hogy akkor Kutnyik Tamás nálunk, míg most a vendégeknél húzott szerelést.
Még bele sem melegedtek a csapatok, máris vezetést szereztek a vendégek Kutnyik távoli erős lövése után! A válasz helyett jött az újabb vendég találat, miután egy szabadrúgás után Tóth J senkitől sem zavarva fejelt a kapuba! Védőnket Csókásit rántották le, majd mindkét játékos elesett, meglepetésre a vendégek végezhettek el szabadrúgást! A szabadrúgás előtt jelezték a „sípszót” és amíg a sorfalat állították a hazaiak a szabadrúgást elvégezték a vendégek, majd meglepetésre a gól érvényes volt!

Pásztor Gábornak (szemben) nagy érdemei vannak abban, hogy csapata kétgólos hátrányból nyerni tudott!

Gyorsan hátrányba kerültünk, viszont onnantól egyre nagyobb mezőnyfölénybe voltunk, de a játék az valami borzalmas volt. Labdakezelési hibák, pontatlan passzok, rossz döntések sorát láthatták a nézők, szinte helyzetbe sem tudtunk így kerülni! A félidő vége előtt mindössze két helyzetet jegyezhettünk föl, majd a 38. percben az agilisen játszó Pásztor jóvoltából szépíteni tudtunk és ezzel vissza jöttünk a meccsbe! Szünet után szinte azonnal egyenlíthettünk volna, de Mócsány gólját talán tévesen, de lesnek ítélte a játékvezető! Szinte csak a vendégtérfélen volt a labda, már több lehetőség is adódott az egyenlítésre, Váró két alkalommal is jó helyzetből lőtt fölé, Németh a kapusba lőtte a ziccerét csakúgy, mint Pásztor! Negyedóra volt a találkozóból amikor ismét Pásztor volt eredményes és kiegyenlített! A vendégek láthatóan fáradtak, kitartóan védték az egy pontot, a hazai csapat viszont a hátralévő percekbe végleg el akarta dönteni a meccset! A 85. percben jártunk amikor a védők kifejeltek egy középre érkező labdát amire Kürtössy érkezett és mintegy tizennyolc méterről igazítás nélkül kapásból kapura bombázott, a kapus tehetetlen volt, védőnk pedig hatalmas dugóval megszerezte a vezetést csapatának! A hátralévő néhány percben már nem történt semmi esemény, így ha vért izzadva is, de sikerült itthon tartani a három bajnoki pontot!
A mérkőzés nem volt egy nagy színvonalú, de fordulatos és végig sportszerű! Szép volt fiúk! Hajrá Patak!

Bella Sándor: A mai sikerért szó szerint vért kellett izzadni! A ‘bodonyi barátaink nem az első alkalommal próbálnak borsot törni az orrunk alá! Még nem telt el negyedóra a mérkőzésből és már két góllal vezetett a vendégcsapat! Szinte semmi nem sikerült, nem volt egy pontos passzunk, egy valamire való támadásunk, jóformán helyzetünk sem volt. A szünetig sikerült szépíteni, majd a második félidőt megnyomtuk, de egyenlíteni csak a hajrába sikerült. A meccset végül egy cserejátékosom döntötte el egy bődületes kapáslövéssel, így ha nyögvenyelősen is, de sikerült itthon tartani a három pontot! Ma nem játszottunk jól mégis büszke vagyok a fiúkra, mert hiába a gyengébb játék, azt a hatalmas szivüket ma is kivitték a pályára! Minden tiszteletem a Kétbodony csapatáé, sportszerűen és alázattal futballoztak, további sok sikert nekik!

Bartyik Róbert: Tizenhárman tudtunk elutazni a mérkőzésre, meg egyébként sem mi voltunk az esélyesei a találkozónak, de ennek ellenére mindenki megtette a tőle telhetőt. Mondhatjuk, hogy a tisztes helytállásban reménykedtem, ez maximálisan megtörtént. Szeretném megköszönni a csapatnak ezt a hozzáállást, meg kellene tartani, akkor előrébb tartanánk. Álomkezdést produkáltunk, de a második félidő közepétől már teljesen nyomás alá helyeztek, el is fáradtunk, így nem sikerült pontot szerezni. Talán egy döntetlent megérdemeltünk volna, de dicséret illeti a Patakot is, csak megint a végén buktuk el, ami lassan jellemző ránk, és ez bosszantó. Gratulálok a Pataknak, remélem, most már ránk mosolyog a szerencse. (Nógrádifutball.hu)

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.