Kilenc gól, három kapufa és egy kis gála

Szügy SE II. – Patak FC  0 : 9 ( 0 : 3 )
Helyszín: Patak
Játékvezető: Mércse I. László ( Horváth Barbara, Szűcs Martin László )

Szügy: Golyán – Nagy K, Danyi, Debrei, Németh – Tupi, Filip, Szőrös G, Csordás – Barna

Patak : Pincze G – Kürtössy O, Csókási Cs, Mócsány R ( Németh L 46′ ), Szabó Z – Oravecz R ( Horváth B 46′ ), Várhegyi T ( Krausz T 46′ ), Szabó B ( Faludi T 46′ ), Varga O ( Szabó L 33′ ) – Huttyán A, Pásztor G ( Oláh R 75′ )

Góllövők: Pásztor G ( 1′, 69′ ), Huttyán A ( 31′, 43′ ), Németh L ( 48′ ), Krausz T ( 66′, 76′ ), Oláh R ( 82′ ), Faludi T ( 90′ büntető )

Sárgalap: Várhegyi T ( 35′ )

Ismét hazai pályán, de most vendégként játszottunk, ellenfelünk a fiatalokból álló Szügy második csapata volt. Sajnos a Szügyiek csak tíz emberrel érkeztek, de becsületükre váljék, hogy tisztességgel végig játszották a mérkőzést sportszerűen és minden zokszó nélkül! Ellenben a mi csapatunk mára szép számban jelent meg. Tizenhét fő melegített a mérkőzés előtt, láthatóan jó volt a hangulat. 

A Szügyi kapura állandó veszélyt jelentettek a fehér mezes Pataki játékosok.

Lehet, hogy az idény leggyorsabb találatát is mi jegyezhetjük majd fel, hiszen 45 másodperc kellett Pásztornak, hogy megszerezze a vezetést! Szombat lévén nem sok szurkoló volt jelen, de azok nagyon lelkesek voltak, és joggal várták a hasonló folytatást! Az iramot ugyan nem vitte túlzásba a csapat, ennek ellenére szinte mindenben ellenfelünk fölé nőttünk, rengeteg helyzetet sikerült kialakítani, de egyúttal elrontani, így sokáig csak az első percben szerzett góllal vezettünk. Az első félórát átlépve Huttyán törte meg a gólcsendet, majd a szünet előtt szerzett újabb találatával már egy megnyugtató, három gólos fórral mehettek pihenőre. A szünetben alaposan átalakult a csapat, négy friss ember érkezett és a hadrend is módosult, egyértelműen, hogy további találatokat szerezzen a csapat! Sokat nem is kellett várni! A hosszú sérüléséből visszatérő Németh talált be egy szép góllal, majd ezután már szinte egy kapuzott a csapat! Egyre-másra dolgoztuk ki a helyzeteket, de csak úgy, mint az első félidőben, most is csak kapufáig jutottunk. Aztán a félidő második feléhez érve kezdődött a gála… Huszonnégy perc alatt öt gólt szereztünk, Krausz kezdte, majd néhány perc múlva Pásztor is be talált! Átlépve az utolsó negyedórát Krausz újabb gólt szerzett, aztán a két gólos Pásztort váltó, ma mezőnybe lehetőséget kapó kapusunk Oláh is eredményes volt! A végén egy kezezés után megítélt büntetőből Faludi is feliratkozhatott a gólszerzők közé, így kialakítva a nagyarányú győzelmet. Szép volt fiúk! Hajrá Patak!

Tupi Gábor: Létszámhiányosan érkeztünk. A Patak Csapata a mérkőzés elejétől kezdve nyomás alatt tartott minket. Szépen járatták a labdát, ha kicsit gyorsabbak, nagyobb különbség is lehetett volna. a meccsen egy célunk volt, akadályozni ellenfelünk játékát, sok labdát szerezni, megtanulni védekezni és lehetőség szerint minél kevesebbszer kapitulálni. A kapusom bravúrosan védett, a két belső védő pedig kezd összeszokni. Végeredményben játszottunk egy jót, aki eljött, az gyakorolt. Köszönjük a Patak csapatának, hogy belementek a pályacserébe, és átvállalták a rendezést. Sok sikert és eredményes játékot kívánok nekik a továbbiakban!

Bella Sándor: A Szügyiek kérésére felcserélődött a mérkőzés helyszíne, így hazai pályán játszottunk az erre a meccsre csak tíz fővel érkező, fiatal csapat ellen. Nem diktáltunk nagy iramot, viszont sok helyzetet dolgoztunk ki, volt olyan, hogy egy támadásból két kapufát is lőttünk! A szünetben a középpályán végrehajtott „sorcsere” jót tett a játéknak, és láthatóan színesebb, eredményesebb lett a csapat játéka. A hat cseréből négyen gólt szereztek! A játék és a helyzetek alapján akár a duplája is lehetett volna az eredmény, de nagyon sok lehetőség maradt kihasználatlanul, ami köszönhető a pálya rossz talajának, a koncentrációnk hiányának és nem utolsó sorban a Szügy kitartó védekezésének! Minden tiszteletem a Szügy csapatának, mert végig szó nélkül, becsülettel tették a dolgukat! További sok sikert kívánok nekik! ( Nógrádifutball.hu )

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.