Kiütéses győzelem az első és az utolsó csapatok mérkőzésén

Patak FC – Legénd SE  9 : 1 ( 5 : 0 )
játékvezető: Pál Adrien ( Szemesi Zsolt, Kiss Tamás )

Patak: Pincze G – Horváth B, Csókási Cs ( Faludi T 62′ ), Mócsány R, Szabó Z ( Kürtössy O 46′ ) – Krausz T, Paulicsek M, Várhegyi T ( Németh L 46′ ) – Huttyán A ( Oravecz R 29′ ), Bogdány Zs, Pásztor G.

Legénd: Tar – Varga R ( ifj. Bujnyik 46’ )( Márkus 83’ ), Durucz, Kiss A ( Réczi 62’ ), Horváth I – Kovács R, Urbán, Franyó, Laczko – Mészáros, Barnoki

Gólszerzők: Huttyán A ( 8′ ), Várhegyi T ( 11′ ), Bogdány Zs ( 18′, 25′, 27′, 50′ 87′ ), Oravecz R ( 54′ ), Krausz T ( 68′ ) ill: Kiss A ( 53′ – büntető )

Sárgalap: Bogdány Zs ( 90′ ) ill: Durucz F ( 26′ ), Kiss A ( 48′ ), Urbán Zs ( 62′ )

Krausz Tamás volt csapatunk legjobbja, rengeteget dolgozott és egy remekbe szabott gólt is szerzett!

Mivel a héten hivatalossá vált, hogy a Nagyoroszi csapata nem folytatja tovább és bejelentette a megszűnését, így az a Legénd került az utolsó helyre, akiket a huszadik körben vendégül láttunk. Ennek megfelelően készült csapatunk, tizenöt fő volt a mai nap bevethető. Erősen kezdtünk, és már a 8. percben Huttyán vette be a Legéndi kaput, majd három perccel később Várhegyi közelről növelte az előnyünket. Ezután Bogdány percei következtek, támadónk kilenc perc alatt mesterhármast ért el és ezzel tulajdonképpen le is rendeződött minden lényegi kérdés! És még mindig csak a 27. percben jártunk! Egy sajnálatos sérülés miatt el veszítettük csatárunkat Huttyánt és a hátralévő negyedórában már nem is esett több gól. Az első negyvenöt perc egyértelmű pataki fölényt hozott, szereztünk öt gólt, és dolgoztunk ki több ígéretes helyzetet. A csapat lelkesedése a második játékrészre is meg maradt, előbb az elemében játszó Bogdány szerzett újabb találatot az 50. percben, majd egy percen belül egy gólváltással mindkét oldalon egy-egy gólt jegyezhettünk fel, előbb a vendégek Kiss révén szépítettek egy büntetőből, amire Oravecz szinte azonnal válaszolt az 53. és az 54. percben. Sorra jöttek a helyzetek, több közülük nagyobb koncentrációval gól is lehetett volna. A Legénd sem állt vissza a kapuja elé, hanem próbáltak kontrákra építeni, így viszont ha nem is egy színvonalas, de egy közepes színvonalú meccs kerekedett ki. A mai mérkőzésen a csapatunk talán a legjobb teljesítményét nyújtó Krausz a 68. percben egy parádés bombagólt szerzett, majd a 87. percben mintegy zárásként ismét Bogdány volt eredményes, amivel saját maga ötödik találatát érte el és állította be a 9 : 1 -es végeredményt! Ő nevéhez tartozik még, hogy ezzel a góllal csapatunk századik gólját szerezte, csak úgy, mint az előző bajnokságban! ( Ezzel ismét övé a megtiszteltetés, hogy hozhat a csapatnak egy karton sört! )
Csapatunk ezzel a győzelemmel továbbra is tartja vezető helyét a bajnokságban, és ami még kalapot emelő, hogy ez volt zsinórban a 34.-ik bajnoki győzelmünk! Szép volt fiúk! Hajrá Patak!

Bella Sándor: A mai mérkőzésen az volt a célunk, hogy begyűjtsük a három pontot és élvezzük a pályán töltött idő minden percét. Gyorsan vezetést szereztünk, ami csak fokozta a csapat étvágyát a további gólokra, és a szünetig tulajdonképpen le is rendeztük a lényegi kérdéseket. A folytatásban is gólra törően játszottunk és további találatokat szereztünk a kitartóan és lelkesen futballozó Legénd ellen. Hogy ellenfelünk nem bunkerfocit játszott, hanem próbáltak kontrákat játszani, egy-két támadást megcsinálni, csak dicséret jár érte! De jár a dicséret az én csapatomnak is, mert ismét viszont láttam azokat, amiket kértem tőlük!

Bujnyik János: Szerintem az elején kissé bennragadtunk az öltözőben. Gyorsan kaptunk három gólt. Onnantól kezdve már nem volt kérdés a győztes kiléte, csak az, hogy mennyi lesz a vége. Próbáltunk tisztességesen helytállni. Sajnos vasárnap ennyire tellett tőlünk. Foghíjasabbak is voltunk, mint ahogy szoktunk lenni, de nem erre fogom. Megérdemelten győzött a Patak, nem véletlenül van ott, ahol. Gratulálok nekik és további sikereket kívánok! Mi nézünk tovább előre. ( Nógrádifutball.hu )

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.